Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   30 / 377
(#) huba válasza Imre1 hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Neked egy 10-es osztó kell a bemenetre és akkor 20V lessz a méréshatár. Az a kérdés hogy szereti e hogy ugyanonnan táplálod amit mér.
(#) huba válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Nem lessz az 12V pont hiába merited. Számolok neked ellenállást majd, csak most jön a vihar és kilövöm a gépet.
(#) huba válasza huba hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Egy 10kohm és 100kohm os ellenállás kell majd. Rajzoltam egy bekötést. Szeritem a a jelen alkalmazásban a 100Mohmos belső ellenállás elhanyagolható hibát okoz. Ha nagyon pontos akarsz lenni akkor köss párhuzamosan a 100kohm ossal egy 100Mohm-os ellenállást. Az ellenállások nagy pontosságuak legyenek.

P7170045.JPG

(#) _JANI_ válasza Tomi44 hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Bocs! De a te fórumod EZ: Kapcsolási rajzot keresek!

(#) mgyenge hozzászólása Júl 19, 2008 /

HY én meg GOLF 2-es hez keresem rajzot,de a kité is jo.
(#) Imi65 hozzászólása Júl 22, 2008 /

Sziasztok. Egy - a Híradástechnika Szövetkezet által gyártott - Service Supply Unit elnevezésű szervízműszer leírását, rajzát keresem. Régi bútordarab, legalább 30 éves. Fel kéne újítanom - bár nem túl bonyolult - de sokat segítene egy rajz, nem kéne mérni rengeteget, és visszarajzolni. Előre is köszönöm.
(#) gerry hozzászólása Júl 24, 2008 /

Üdv!

Keresem a Philips VR656/58 -as video tápegység kapcsolási rajzát.

A tápegységből 16 eres szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz (18-eres rajza az sanos nem jó)

Köszönöm
(#) (Felhasználó 23393) hozzászólása Júl 25, 2008 /

sziasztok nad 3020i hez keresek kapcsi rajzot van e valakinek?
(#) Tama89 hozzászólása Júl 29, 2008 /

Sziasztok.
Reflex SP1 hangrendszervezérlő kapcsolási rajzát keresem.
Köszönöm.
(#) kobold hozzászólása Aug 1, 2008 /

Sziasztok,
van egy STM K0361.03 típusú kapcsolóüzemű tápom (5 V / 10 A). Egy szerszámgépben dolgozott eddig, nekem meg most pont jól jönne.
A gondom az, hogy induláskor 1.1 V megjelenik a kimenetén, 3 másodperc múlva eltűnik (van rajta terhelés, 2.7 Ohm). A hátulján van egy csatlakozó 3 x 9 pólussal, amiből csak a két szélső sor használt. Az eredeti rack-ből megmentettem az ellendarabját, azon össze van kötve pár láb, de van még 6 szabad vezetékem.
Egyelőre azt gyanítom, azért nem indul el, mert valami még kellene ezekre a vezetékekre, de nem nagyon akarom vakra kötözgetni. Ha valaki tudna segíteni az azonosításban, megköszönném.
Egy német fórumon találtam pár szót erről, ott kapcsolási rajzot kerestek, de aki (talán) megoldást adott, az már nem érhető el, kizárták.
(#) butuska hozzászólása Aug 1, 2008 /

SZIASZTOK!

Egy kis segítségért esedezem, se az AKAI HX-A201-es
DECK-ről se a HA12058NT IC-ről nem találok rajzot,adatot.
Googlival nem megy, nem barátom!
Egy profi segítségét, fáradozását, megköszönném!

ÜDV! butuska
(#) dewid hozzászólása Aug 1, 2008 /

Hy. Én egy ITT NOKIA IDEAL COLOR kapcsolási rajzát keresem. Sorozatszámot nemtudok mondani mert hiányzik a papírja, de egy képet adok rolla.

98765.jpg

(#) sebestyen_ferenc hozzászólása Aug 1, 2008 /

Keresem a CCU-TFR-033/8K Tv processzor kapcsolási rajzát(németh Telefunken tv-ben használatos)
(#) Fuli92 hozzászólása Aug 1, 2008 /

Sziasztok!
Én egy Quad 405-höz keresek kapcsolási ill.beültetési rajzot!
Itt a NYÁK-ról a kép:
(#) moele válasza Fuli92 hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

Szia !
Itt a fő oldalon ha körülnézel a "kapcsolások" cím alatt-végerősítők témában-ott van a beültetés és rajz is !
Üdv.: moele
:yes:
(#) Fuli92 hozzászólása Aug 1, 2008 /

Hello!
Köszi szépen ,de ott sajnos nincs!
(#) Hurka555 hozzászólása Aug 1, 2008 /

Telefunken Rr 100-as erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot.Egy fénykép a felismeréshez
E-mail-em:hurka555@citromail.hu
Előre is Kösz!
(#) zoly15 válasza Hurka555 hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

Szia!
Én nyitottam 1 éve e miatt topicot de fölöslege sehol nem lelhető kapcsrajz :no: Nekem is van egy ilyenem kiütött végfokkal az STK463 helyettesítőt meg is építettem de valahonnan a végfok nélkül is DC t kap és a koppkátló leold egy fél éve kb hozzá sem nyúltam majd vmikor hátha belenézek...
De ha kapnál rajzot én is szivesen venném magamhoz

üdv!
Nem akarlak lelombozni)
(#) masi1 válasza kobold hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

Nem egy drága joszág ez a Robotron táp.De szerintem egy sima AT-táp olcsobban beszerezhetö (PS1-es nyügszik átkötés nélkül.)
(#) zoly15 válasza kobold hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

Szia!
Ha tudnál róla képet adni akkor lehet hogy tudnák neked adni egy ilyen tápot.
Van nekem egy Robotron óriási írógép tápja...
(#) kobold válasza masi1 hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

Valóban nem drága, 1 EUR-ért láttam E-Bay-en is. Csak az egyik kollégámnak hétvégén fel kellett volna tennem a műhelybe, azért lett volna jó legalább tudni, hogy valami engedély kellene-e még neki, vagy eleve halott.
AT-s tápom egy darab sincs, ATX-es van (bontani valók). Gondoltam, csinálok belőlük egy működőt, de még csak olvasgatom ezt a kapcsolóüzemű témát, nem is foglalkoztam eddig ilyennel, szóval ez se lesz kész.
Amúgy így néz ki szétnyitva (és azóta kicsit átkondizva, hátha...). Nem sokkal lehetek öregebb nála

supply.jpg

(#) szamóca válasza Fuli92 hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

Ilyenem van.
(#) masi1 válasza kobold hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

ATX-es ugyanugy használhato, rövidzárral be kell kapcsoltatni.Olcsobbak ezek mint egy közel20-éves tápok.Ugy tudom , hogy ezen a honlapon is szerepel az átkötése.Ha nem akkor megnézem a szinkodját holnap.
(#) kobold válasza masi1 hozzászólására (») Aug 1, 2008 /

A rövidzár (24 pólusún a 16., 20 pólusún a 14. lábat GND-re) rendben volna, csak ugye egyik sem jó. Négy darab, négy típus, négy teljesítmény... Szűk a hely, és csakis az 5 V kellett volna, ezért gondolkodtam el az építgetésen, de gyakorlat (és műszerezettség) nélkül ez nem fog menni, most még nem.
Azért köszi a hozzáállást Jövő héten majd alkotunk valamit...
(#) brato válasza dewid hozzászólására (») Aug 2, 2008 /

Üdv!

Vedd le a tv hátulját és az alappanel chassis számát írd le, az alapján könnyebben lehet rajzot találni.
(#) dewid válasza brato hozzászólására (») Aug 2, 2008 /

A sorkimenő alatt van egy sorozatszám: 45 76 06-27
(#) brato válasza dewid hozzászólására (») Aug 2, 2008 /

esetleg fényképezd le a panelt, talán segít.
(#) masi1 válasza dewid hozzászólására (») Aug 2, 2008 /

Sajna kevés az info.A CH néven szereplö papirt keresd meg.Általában pld a paneltarton szerepel.
(#) wg_kezdo hozzászólása Aug 2, 2008 /

Keresnék egy nagyon egyszerű H-Híd kapcsolást amit motorvezérlésere akarok használni
CMOS IC-ből kapna 2 jelet az egyik balra a másik jobbra forgatná. A logikai áramkört Optocsatolóval akarom leválasztani.
Keresgéltem, de csak bonyolultakat találtam nekem egy egyszerű 9V-os motorom van ami lefogva 500mA-t vesz fel, de max 250mA-t szokott felvenni terhelés alatt.
Minél egyszerűbb annál jobb lenne.
(#) dewid válasza brato hozzászólására (») Aug 2, 2008 /

Hát találtam számokat. Van egy a nyák tetején: 457606-28A Van a nyák alján: 45 76 06-27A - 1A
Meg még egy cimkét: Serv-No.: 5883 30 02
Ezek vannak. Kösszi a segítségeteket.
Következő: »»   30 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem