Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Üdv!
Keresek a képen látható,vagy ahhoz hasonló szénkefe tartó házat, 6x6x10 mm-es szénkeféhez. Bakelit lapra kellene felfogatnom,ezért valami csavarozható,vagy szegecselhető tipusra lenne szükségem. Ha lenne valakinek és postázná,megköszönném. Persze a postát állom.
A repedt belső gyűrűs már nincs meg? Ha az a gond, hogy nem marad a tegely végén, mert a rugó letolja, arra van gyógyír.
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek a fiókja mélyén egy Nokia 6230, vagy 6230i telefonja? Van egy dokkolóm, ami ilyet kér, szeretném üzembe helyezni. Fox vagy bármilyen automatával.
Keresek elfekvőben, fiók mélyén lapuló régi, megunt Samsung A6 / 2016-os évjáratú mobiltelefont.
Aki esetleg egy kissé modernizált, és már újabbat, netán jobbat vett, ám a régit nem dobta el ...
Mintha hasonlóm talán lenne valahol, viszont sz időbe tellik mire megkeresem a pincei kacatosomban.
A jobboldali csévélőmag tetejére keresed azt a kazettába beleillő, s a rugó által beemelt bordázott kis tagot, ami ugyebár magát a kazettát hajtaná meg.
Elfogadom, de látatlanban sajnos azt még nem tudom, hogy céljaimra megfelelne-e. Úgyis szét kell szednem.
Azért előre is köszi. Hogyan, és miként kaphatom meg?
Ha hazaérek küldök róla fotókat, pontos típus infót.
Akkuja viszont nincs, mert tönkrement és betettem a szelektívbe. Foxpost esetleg?
Ha pesti vagy, még az sem kell. Elmegyek érte.
Igen, a szalag csévélőt keresem, és van hozzá pöcök is, ami rögzíti. Nem sürgős, ráér.
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2024
Pesti vagyok, öszehozzuk, mindenfelé szaladgálok ceges autóval.
Majd megnézem a kazettás magnó-alkatrészeim között, de a doboz sajna lenn van a pincében.
Szevasztok!
Keresek régi EBA kisautomatát 10A - 16A környékén. Lehetőség szerint Bp. Ha valakinél lapul ilyen kérem jelezze. Megeggyezünk. Köszönöm szépen. Üdv. M.
Ma megnéztem - és csodák csodája - elsőre rögtön MEGTALÁLTAM!
Nagyjából így néznek ki, mivel a gyakorlatban kétféle van. Az egyikük Panasonic, a másikat sajna nem tudom.
Hát nem is tudom, hasonlít-e rá valamelyik....
Szét lehet, és szét is kell szedni.
Ráadásul úgy láttam, Neked pontosan csak a kazettát meghajtó "bordázott tüskerésze" kell, amit persze rá lehet húzni a már meglévő tengelycsonkra. Egyáltalán nem kell kicserélni a komplett akármit, csupán csak a megfelelő részét! Ha jól tudom, a meghajtó tengelyszár az minden ilyennél hatszögletes.
Értem, hogy a ráhúzható rész kell. Hogyan van rögzítve? Benne van az a kis pöcök, ami képen is látható?
Van benne kis pöcök, de az nem a tengelyre húzható, hanem beledugható a tengelybe.
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg wifi kártyára rátekerhető antennája? 2 db kellene 2,4/5 GHz kártyához. Nagyon szívesen elfogadnám!
Melyik típus kellene? Nálam elvileg 2 fajta van.
Szia!
Intel 8260 kártyára kellene.
Napelem táblából, játszani, egy példányt elfogadnék.
Lehet selejt, törött is (nem feltétel ). De nagy legyen, ajtó felé teszem, legalább nem esik rám az eső.
Valami ilyesmi.. méretet nem néztem, erre kell rátekerni.
Rp-sma male.
Najó, nem okoskodok tovább Hogyan juthatok hozzá? Elmenni biztosan nem tudok érte.
Ilyen van ha megfelel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |