Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia, epp szuksegem lenne ra,.
Ha budapesti atvetel, psta, vagy valamelyik automata megoldhato, akkor kerem Bocs, telefonrol irok.
Szia, a 411-es képen látható csap milyen? két csöves hideg-meleg? Használt? Mennyire működik? Erre lehet, hogy szükségem lenne.
Szia, nekem i az lenne a legfontosabb, nalam nagyon haldoklik...
Ugy latom, hogy ketvezetekes.
Ha nem viszik el a 411 képen lévő csapot, akkor mindenképp jelentkeznék rá.
Üdv. M.
Nem tudom melyik lenne az a "411"-es csap, jópár alkatrész nálam is hever ingyen vihetőnek (is).
Én csak a "710"-es alkatrészt ismerem a kocsimból... Ja, és az elektromos láncfűrészemben is van...
A sorban a negyedik kép.
Pontosan ez a száma: "20240527_103...jpg" itt látható a végén a 411 szám. Üdv. M.
oké rendben a tied írj privátot és megbeszéljük
Van 2db Canon Pixma nyomtatóm a nyomtatójával valami bibi van de a fax és a scenner része működőképes ha valakit érdekel !
Posta is megoldható de előre bocsájtom hogy elég jó súlyuk van !
Van e egy csöves, mosdókagylóhoz való, nagy kifolyócsöves csapteleped? az kéne.
Falra szerelhetős mosogató van, meg sok apró csetresz.
Sziasztok,elviheto mukodokepes allapotban levo monitor.
Elso sorban szemelyesen adnam at Ongan,ha nincs szemelyes jelentkezo akkor fox… Szerk.: azt hiszem 15”… A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2024
Inkább 17" lesz az.
Miért kellett a monitor talpát ketté barbárkodni fűrésszel?
Nem teljesen mindegy? Sima VESA hátlapja van, úgy rakod fel és oda, ahova tetszik.
- Semmi közöm hozzá, de mondjuk - jó kérdés.
- le is lehetett volna simán szerelni a talpát, ha már annyira nem kell.
Így a kerítésoszlopra is feltűzheted !
Mások, pl. én még a házat meg a belsejét is szétflexelik, ha a szükség úgy hozza
Bővebben: Link A cél szentesíti az eszközt. Nem mindegy egy ingyen elvihtő, még használható eszköznél hogy kishibás? Kell egy talp, akármiből, pl. régi lábos vagy falikonzol.
Üdv, érdekelne az egyik Canon, a szkennert használnám csak. Helyileg merre van?
Autós vackok + hibás 24V-os akkutöltők vihetők Bp. 17.-ből, csak személyesen. Aki eljön, sok egyéb elvihetőből is csemegézhet.
Szia,
Jelentkezek az akku töltőkre és az autós cuccokra.
OK, félretettem. Mikor szándékozol jönni?
Nem csak elektronika, de sajnálom kidobni:
- 1 db húshőmérő - 1 db homloklázmérő - 1 db régi kompakt digitális fényképezőgép - 1 db elektromos citromfacsaró - 1 db fém krumplinyomó - 1 db régi micro usb töltő adapter (csatlakozó burkolata sérült) - néhány db fanyelű kés (zöldségesek és kisebb konyhakések) - 3 db edény alátét Személyesen Márkó/Veszprém. Posta OK, mérete majdnem minden automatába jó lehet. Az elektronikai dolgok eltételkor működtek. A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2024
Szia!Érdekelnének a kütyük,küldök PÜ-t.Köszönöm.
Megnyerted!
Hiányos Xbox 360 Slim E (500GB) ingyen elvihető, postázni nem tudom.
Története: egy volt kollégám kért meg, hogy nézzek rá, a szerviz nem boldogult vele. Sajnos olvasatlanul félrelöktem a munkalapot és bőszen szétszedtem. Ekkor láttam meg - amit olvashattam volna -, hogy a szerviz több chipet is leszedett az alaplapról A munkalap szerint a hiba, idézem: "Processzor, NAND és RGH Chip zárlat! (NEM ÉRI MEG JAVÍTANI!)". Ha valakit így is érdekel, szívesen odaadom. Tápegység, HDD és gondolom a DVD olvasó is működik. Fekete, karcos burkolat, papírdoboza nincs meg. Szép napot! Laci A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2024
Ha vállalsz postázást (FOX, MLP előnyben) akkor érdekel. Köszi.
Szia!
Egy normálisan nyíló DVD olvasó miatt érdekelne. Helyileg honnan kellene elhozni? Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |