Fórum témák
» Több friss téma |
Továbbiakban keresem még az alábbi könyveket el. formában
,ha valakinek megvan esetleg legyen szíves osztja meg velünk. Elektrotechnikai alapismeretek 1-2
Szia!
Hétvégén eltudnám hozni, ha az megfelel.
Talán kérj meg valakit, akinek van jogsija, hogy vigyen el érte a saját autóddal. Amit nem is értek, hogy minek van jogsi nélkül.
Február óta törlesztem. Csúszott a projekt. Off lezárva.
Ha már az udvarban áll a verda kifizetve, lepapírozva, akkor szerintem Kálmán, miután ismét van érvényes vezetői engedélye, elvisz ahová szeretnéd.
Nemes cél érdekében szivesen eljuttatom Lóritól jani1987hoz.
Ingyen és bérmentve, határidővel kapcsolatban lehetnek kifogások.
Szia,
Tökéletes. Privátban egyeztetünk.
Szia Gafly-bácsi!
Kezdem érteni. Igazából magamnak hoznám el a könyveket és azt a könyvet én is régóta vadászom. Janinak legalább megvan elektronikusan.
Ismered a szabályt. Jelentkezési sorrend.
De te nem tudtál elmenni érte és csak egyben vihető.
Gondolkoztam, és igazad van, bocsánatot kérek. Ha gondolod, visszalépek és megírom neki, hogy nem megyek.
Jani!
Te nem tudtad megoldani, hogy az öt doboznyi könyvet egyben elvidd, Lóri meg igen. A felajánló nem fogja a kedvedért átnézegetni egyesével, van ennél nagyobb gondja is. Lóri miután magához vette, úgy is átnézi mi az, ami neki kell belőle, a többit meg valószínűleg nem kidobni fogja, hanem tovább ajándékozza annak, aki kéri. Hogy pont ugyan azt a könyvet szeretnétek mindketten, az pech. A legalább nem kell nyomtatni mondatod alapján neked elektronikusan megvan, így a benne lévő tudásanyagot tudod hasznosítani. Fogadd el, így jártál és várd meg mi marad még meg a könyvek közül, szerintem lesz még közte olyan, amire vágysz.
Sajnos annyiban igaza van, hogy lehet, hogy granpa elvitte volna a kocsijával és akkor ugattam bele én. Nem vártam meg a végét. Sajnálom. Nem ragaszkodom semmihez, legfeljebb megspórolok egy utat.
Mondjuk most jön a más szerszámával a csalánt... Ha te elmész érte és Janinak odaadod azt az egy könyvet, amit szeretne, akkor sincs vita.
Elnézést, nem akartam senkinek csalánba rakni. Csak jeleztem, hogy nem vártam ki a végét, ami az én hibám.
Idézet: „lehet, hogy granpa elvitte volna a kocsijával” Én annyit tudok vállalni, hogy Lóri mester -> jani1987 szállításban segítek, beleértve Granpát, mint potenciális közbenső depót. Magánvéleményem szerint, hozza el Lóri, ahogyan bbb javasolta, és válogasson belőle kedve szerint. Utána a többit megbeszéljük (nekem nem kell belőle semmi). Ugyancsak magánvélemény, hogy ha valakinek kell egy csomó cucc ingyen, akkor legalább hozza el. A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2024
Rendben, akkor elhozom és elviheted jani1987-nek a kért könyvet. Van egy rádiómúzeumos barátom, annak szoktam elhozni az ingyenes dolgokat, ha sikerül.
Holnap így is rizikós útra szánom rá magam ismert okokból. Az útvonal nem biztos, hogy Tatabánya felé vezet.
Az alábbi könyvek ha megvannak valakinek el. formában legyen szíves osztja meg velünk.
Ez a kettő megvan,de van még sok hasonló....
1. Van valami különbség a két Simonyi között?
2. Simonyiból csak pont ez kell? Nekem olyanom van, ami: "A jelen könyv lényegében a Műszaki Fizika sorozatban megjelent Villamosságtan I. javított és bővített kiadása. A bővítés elsősorban abban áll, hogy a Villamosságtan II. könyv hálózatelméleti része is itt kapott helyet: ezzel a villamosságtan makroszkopikus alaptörvényei és azok egyszerűbb alkalmazásai egy helyre kerültek." 3-4. Selmeczi-Schnöller II van ÓE felzettel, az esetleg kell? Tőlük a példatár címlap, stb nélkül? E két könyvet lehet, hogy ebből a topikból kaptam... De a neten valamikor megtalálható voltak. A Simonyi saját szkennelés, a Selmecziek netről letöltöttek, hát, azok gyengék. A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2024
Egyes szakkolegák nem tudják letölteni. Akinek van drive fiókja az közzé tenné ott is?
Ha először kérdezel,akkor nem kellett volna ennyit dolgozni.............
"elektronikai készülékek tápellátása" c. könyvet keresném letölthető formában. Köszönöm.
Nálam ez van meg - teljes tartalommal - több, mint 1000 oldal
Rádió-technikai zsebkönyv |
Bejelentkezés
Hirdetés |