Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Azokat is örömmel elfogadom!
majd jönnek a tévékkel együtt
A posta nem megy sajnos. Azért írtam is.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2024
IngyenSziasztok!Ingyen elvihető cucc csak egyben, személyesen, Budapest XXII. kerület Campona környékén. -LG 200 Flatron monitor, nehezen kapcsolt be, talp öntvény-nyak része törött -Black and Decker csavarbehajtó, 12 V akkujával, töltővel hibásan - számítógépasztal összeszerelve -PC tápegységek -VHS videomagnók, bekapcsolnak, valószínű mechanika hibásak+ kazetták hozzá A héten, tehát október 6-ig él a lehetőség. Többen jelentkeznek a kiválasztott személlyel, felveszem a kapcsolat, privát üzenetben.
2 db működő CRT TV - ingyen elvihető -Sziasztok!2 db működő CRT TV-t szeretnék felajánlani, ha valakit érdekel. Az egyik egy 68 cm képátlójú Philips. A másik egy 50 cm képátlójú Samsung. 18.kerületben találhatóak, adott esetben a környéken tudok segíteni a szállításban, de futárral nem küldeném.
Szia! Engem érdekelnének.
Írtam üzenetet
Képcsöves TVDomoszlóról (Heves megye) elvihető ez a "szekrényes" Viktória TV. Elmentettem, betettem anyósékhoz, de azóta se jött érte aki ígérte. Tápkábele le van vágva, az ajtók sincsenek meg.Privátban adok telefon számot, címet, ha valaki tényleg mentené, az őszi szünetig van rá módja. A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2024
Szia! Engem érdekelne. Hétfőn estefelé útba tudnám ejteni.
Számítógépes cuccokIngyen elvihető 1 darab MITSUI 1,4 MB-os floppylemez meghajtó, és 1 darab ASUS RT N12E kétantennás fekete színű router. Elvileg mindkettő működik.
Szervusz!
Engem érdekelne a két tétel. Üdv.
Viheted!
A címem Budapest - a többit magánban. Felajánlás, azaz ingyen elvihetőNem kifejezetten elektronika, de hátha valakinek jól jön a műhelybe, garázsba, hobbiszobába:Politúros kis komód, belül 1 polc, mérete: 96x46x71 [cm]. Bp. XI., Szabadság hídnál DVD lejátszó, retro mobiltelefon, univerzális táv elvihetőElvihetőek a képeken látható "retró" műszaki cikkek. Örökségből kerültek hozzám több mással együtt, ezeket a nyár folyamán nem sikerült eladnom, viszont útban vannak, de azért hobbi célra, alkatrésznek, gyűjteménybe még felajánlom, hogy ne a kukában végezze.A Dimarson DVD működőképes, órákig járatva is teszteltem, nem ugrál, simán olvassa a lemezeket. Ennek igazából annyi a baja, hogy nincs hozzá távirányító (és valószínű már az előző tulajnál sem volt soha, hanem ő is piacon vehette így, ahogy van). Pár karc, folt a tetején, de azért nem olyan, mint amit egyszer már a szemétből túrtak ki. Van egy univerzális táv is, ami sajnos nem működik együtt vele... De máskülönben működőképes (kamerával tesztelve villog az infra LED-je, a programozás is elindul, csak a DVD-vel nem talál közös kódot).
Folytatás, mert a képek nem fértek volna ki egybe:
Siemens A35 retro mobiltelefon, dobozával-papírjaival-minden tartozékával. Ez sajnos akkuhibás, nem vesz fel töltést és így nem is bekapcsolható (amúgy nem tartom kizártnak, hogy működőképes lenne maga az alaplap, kijelző, stb.). Mindre érvényes: csak személyes átvétel Budapest 14. kerületben! Megbeszélhető munkaidőbe is, portán találkozva (előző napi jelentkezéssel, hogy tudjam vinni magammal reggel), de postán sorba állni, csomagolóanyagot vadászni nem szeretnék. (Esetleges kivétel, ha az egészet kéred.)
Szia! Ez mind érdekelne. 14. kerületben lakom, könnyel el tudom ugrani értük.
Régi mosogatógépSziasztok!Elvihető BP. XIII. (kizárólag mazochisták részére ) egy 45 cm-es 23 éves mosogatógép, mely egy olajsütő mellett állt 10 évig, ezért a jobb oldala (és valamelyest a teteje) minősíthetetlenül elzsírosodott a ráfröccsenő olajtól (ezért nincs róla kép, az algoritmus letiltaná ). A keringető szivattyúja szivárog, de ha használatra kell, akkor az javítható felújító készlettel az Orcyból. Valamint az eredeti kifolyó csövén az idő hatására kettőnél több nyílás is található, szóval az is csere érett. Egyébként működőképes volt 10 évvel ezelőtt (csak a szivárgás miatt tiltott a árasztásvédelem). Ha nem kell senkinek (amit megértek, de azért hátha van valakinek ugyanilyen), akkor megy bontásra a jövő héten. A típusa Siemens SF24261/08 FD 8111 Elektromos és más dolgokKözepes állapotú Liion cellák,2 darab motorvédő kapcsoló, 1 darab wokitoki, 1 darab digitális nyomáskapcsoló hidroforhoz. Ez utóbbi beázott, megszárítgattam, működik de nem foglalkozok vele. 1 darab használt de jó mágneskapcsoló. Vonal fénycső armatúra komplett, kapcsolóval vezetékkel, konyhai pultban volt, és még a cső is jó benne. Asztali lámpa. Zumtobel DALI buszos világításvezérlő+tápja. Házi gyártmányú 13,8V/4A tápegység. Anno CB rádióhoz építettem. Analóg disszipatív kivitel, ennek még nincs SMPS zaja, foldback túláramvédelem. Eddig okés, innentől picit off, bocsi. 26" új biciklibelső, az idióta szelepes. 41 méretű 2x hordott munkavédelmi bakancs. 1 darab szép sárga színű munkavédelmi sisak+láthatósági mellény. Pécelről elvihetők. Foxpost is lehet de csak ha mindent egybe elviszel, nem akarnék pl. 2 darab liion cellával vacakolni a postával. Tároló + motyókSziasztok!A képeken látható elektronikai dolgok és a 4 fiókos tároló átadó Budapesten a Corvin negyed közelében. 2 vagy 3 lába gurulós lába is eltörött, de ezek nélkül is megáll a helyén, takarítani kell. Az elektronikai dolgokból kivétel az ISA buszos hangkártya. Illetve a képeken nem látszik, de van 1-2 kisebb zacsi passzív alkatrészt, amit még adok hozzá. Amik benne vannak a csomagban: Akkistöltő, de leégett trafóval és 2 diódával. 5V-os telefontöltő ház nélkül, működik 3db Texas Instruments-es SOT23-as műveleti erősítő + elég sok tördelhető tüskesor. 3db panel PIC-el, van rajtuk még jobb műveleti erősítő pár db nem használt nyáklemez differenciális buszra való közös módosú tekercs 51 vagy 100uH 2db fémezett műanyag DSUB9 ház 2 csatlakozó hellyel 10db forgatógomb 6-7db kerek tároló, 1 kivételével ezek acélból vannak (ki kell mosni) microUSB-s töltő törött LCD-s páratartalmom mérő 1db 128MB-os 133MHZ-es SD RAM 1 bluetooth adapter mindenféle vezeték + egyebek Amit jó lenne érte cserébe kapni, (de nem kötelező): A képeken lévő hangkártyára keresnék egy hátsó tartót, amivel házba lehet rögzíteni. ATX PC táp ház 12cm-es ventillátorral, semmi más nem kell, hogy legyen benne, sőt, ne is legyen (fekete preferált) Furatszerelt ellenállások szortimentet töltögetni, 10Ω felett max 10db, alatta max 5db, bontott tökéletes, csak legyen lába. Az 10Ω alatti értékekből ha van 1-2W-os is közte, az jó lenne. 390k; 270k; 39k; 18k; 8,2k 560; 390; 270; 120; 6,8 0,68; 0,33; 0,22; 0,15; 0,1 [Ω]
Szia Tibi!
Elmennék a motyóért, egyben elhozom. De csak a jövő héten. (Ott dolgozom Pécelen) Köszönettel: Alex
Több dolog érdekelne belőle - köszönettel el hoznám egyben, ami nem kell, azt visszateszem ide további csemegézésre.
PC tápot 12cm ventilátorral tudok adni (de nem biztos, hogy feketében).
Várlak, előtte 1-2 nappal privizz meg.
napközben szinte mindig itthon vagyok 09-15 óráig. (mindig éjszakás vagyok a melóhelyen). HP laptop, IBM asztali gép elvihetőTovábbi hasznosításra felajánlok egy HP EliteBook 8530w laptopot. Akku már a gyűjtőben leadva, HDD ki lett véve, a próba idejére egy 256 MB-os memória lett bele téve, ez marad is. Kijelző halvány, viszont külső monitorral használható.Jó állapotú IBM asztali gép háza, benne van a működőképes alaplap is, de a proci és a hűtő hiányzik. Ha előkerül egy ehhez való proci, azt is adom. Fox automatába tudom küldeni, személyes átvétel most nincs.
Szia. Az IBM érdekelne foxpost boxba. Írok...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |