Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem rúg hanem ráz. De szintén kellemetlen.
Van ott elég visszarúgás csillapító
Hátsó és az első lökhárító fontos ilyen esetben.
Idézet: „Az az ellen neeem vééd .... de vizbűveszi ki a zoxygént .... kérem kapcsolja ki ...” Okos leírásRendeltem egy szögletes hajlékony darálót.Attól tartok, nem fogom tudni használni. Nagyon hamar fog lemerülni az aksija.
Ha valamit 6 perc alatt nem tudsz ledarálni, akkor abba inkább bele se kezdj...
Megmondom őszintén, a kép alapján nem tűnik szögletesnek, de hajlékonynak sem...
Egyik telkemen volt egy kútház. Tavaly összedöntötte a vihar. Gyorsan lefedtük, a maradványokat csak félrehúztuk. Többször is készültem az elpakolására, de mindig akadt más feladat. Jött segítségem, nekiláttunk. Ott a vödör 1,5 m vastag lánccal. Odább a henger, a drótkötelet meg benőtte a fű. Illetve...
A hengeren lógott a csomóra kötött drótkötél +kb. 30 cm. Szép egyenes sarokcsiszoló vágás. Legközelebbi dugalj a környéken többszáz m-re. A nehéz, nem kopott és nem rozsdás vödör és a többkilós lánc nem kellett, csak a 40 méternyi kopott, rozsdás drótkötél.
Aki ezt a kis sarokcsiszolót kitalálta, a rosszakaróknak nagyon sokat segített.
Idézet: „Ott a vödör 1,5 m vastag lánccal.” Honnan szereztél (és minek...) olyan láncot, ami 1.5 m vastag? Talán a Lánchídon sincs olyan...
Annó a nyelvtan tanárunk egyetlen mondattal, örökre megértette velünk, hogy miért fontos a vessző használata: "Mert vessző nélkül nem lehet hogyozni!".
A hozzászólás módosítva: Kedd, 9:55
Egy kis plusz jövedelemJótanács anyagi gondokkal küzdőknek.
Azon a platinán kicsit elgondolkoztam, de ha fogja a mágnes...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |