Fórum témák
» Több friss téma |
Mintha létezne SD kártya olvasós is.
Rinco home computer 3600Sziasztok!Hozzájutottam egy alkatrésznek árult régi Rinco Home Computer 3600 típusú TV játékhoz. A piaci sárga kazettákkal kompatibilis. Érdekessége, hogy nem csak a kis fekete paca van benne, mint a többi Távol-keleti játékban. Egy doboz cigi ára volt. Ja, nem tudom mennyi egy doboz cigi, nem is dohányzok. Akkor két Mátyás volt. ![]() ![]() Én ennek a készüléknek személy szerint örülök, mert nem láttam még élőben ilyen felépítésű TV játékot, hogy DIL tokos IC-k legyenek benne. A panelem lévő írás szerint 1987-ben gyártottak. A beépített játékokat egy DIL tokos EPROM tárolja. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2025
Nekik nem volt pacagépük.
Gondolom drágább is volt.
![]() Nem tudom meddig bírja, a kvarc láb nagyon oxidált. ![]() Esetleg itt tudod melyik a proci? A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2025
Nem tudom... nem ismerem... ha működik akkor mindegy...
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2025
Nem.
![]() Abba biztos vagyok, hogy a kettő nagy IC közül valamelyik az. ![]() A nagy IC-k talán? videó RAM-ok, a nagy IC között. A 74LS373 busz illesztő. A kettő 74HC368 pedig a, buffer az irányításhoz. ![]()
Ez még egy viszonylag egyszerű cucc, szerintem ha nagyon unatkozol, vissza is tudod rajzolni, s akkor adatlapok alapján hamar kiderül ki micsoda benne
![]()
Tudom sok a NES variáns CPU van.
![]() Tudom nem bonyolult.
Ezek a legstabilabb gépek ! Nekem van néhány példányom, többek közt ilyen is. Sok játékot tartalmazó sárga kazettám is van. Rendelhető Kínából is több száz játékot tartalmazó kazetta.
Kína kazetta 8 bit A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2025
Van kazettám.
![]() Csak kíváncsi vagyok még is hogyan , mit, hol csinál. Teszem a vitrinbe. ![]()
Van egy nagyon hasonló panelem, abban ez a chipset van:
Chipset
Lehet rendelni ?
![]()
Ha belső kazettát megkaphatóm másolásra (nem végleg vissza kapod működő állapotban) akkor tudok cserébe adni CPU és PPU-t. (PAL)-os.
Van NTSC CPU és PPU páros is de még a kristályt is kellene cserélned. Clone gépekről és a benne található chipekről adatlapot nem fog találni. A eredeti NES gépben lévő CPU és PPU viszont találsz dokkút. Láb és funkció azonos. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2025
Ne haragudj, de nem tudom odaadni!
Messze lakunk egymástól, nem postázom. Esetleg, ha leendő Békéscsabai találkozóra el tudsz jönni, akkor ott lemásolhatod, ha tudod. Szerintem az EPROM tartalom fent van a neten. Valahol találkoztam vele. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2025
Ne haragszom! Nincs miért!
Találkozón ezt nehéz lenne nagyon kivitelezni , szinte lehetetlen. Az eprom tartalomhoz várom a linket! És ne felejts el mellékelni hozzá a GAL16V8 programozható logika tartalmat is. Még a eprom ha fent is van a programozható logika kizár! Tavaly nyáron 168in1 kazettát vissza rajzoltam , eprom vissza fejtés és GAL chip másolás. Meg izzasztott, de sikerült. LINK 168-in-1 [p1][!].nes Játék (emulátorban működik) 203 x töltöték le. 168-in-1 [p1][!]_prg_27C801.bin (Eprom tartalom) 136 x töltöték le. 168-IN-1_GAL16V8_V1.4.rar (GAL16v8 tartalom) 150 x töltöték le. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2025
Oké, ha megtalálom elküldöm a linket. Én azt hittem van valami kütyüd amivel átmásolod.
![]()
Szia, írj rám estefelé ha nem felejtem el sok ideje pakolászok jobbra-balra egy ilyet otthon, viszont az enyémben máshogy és más névvel vannak elrendezve az alkatrészek, de külsőre ugyan ez a gép, így otthon meg tudom mondani milyen proci van benne ha érdekel.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |