Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   1692 / 1692
(#) Bakman válasza tki hozzászólására (») Hé, 12:28 /

A fórummotor konvertálja a jpg képeket, nem azt kapod vissza, mint amit feltöltöttél.
(#) tki válasza Bakman hozzászólására (») Hé, 12:47 /

Természetesen ellenőriztem, ill. tudom korábbról, hogy sokkal kisebb a tömörítés mértéke, mint amiről itt szó van. Akkor feltöltöm az eredetit is, hogy látsszon.
A hozzászólás módosítva: Hé, 12:47
(#) mek-elek válasza tki hozzászólására (») Hé, 14:51 /

Lenne egy-két gondolatom ez ügyben, de itt sántítana a dolog, mivel ennek az egésznek, mint láttam van külön témája. Ha úgy gondoljátok, jó lenne ott folytatni...
(#) kameleon2 válasza exabit hozzászólására (») 12:51 /

Láttad, hogy kezdődik a "Vissza a jövőbe" trilógia?

clock.gif

(#) tki válasza kameleon2 hozzászólására (») 13:03 /

Nem találom, de a Sledge Hammer sorozatban is volt egy rész, amiben egy bombát kellett a nyomozónak megtalálnia egy óraüzletben, aminek a fala és a pultjai tele voltak ketyegő órákkal, de nagyon sokkal... Ha jól emlékszem, nem sikerült, és a főnöke ordított, ahogy szokott. De lehet, hogy kihúzott egy dugót és leállt az összes (mechanikusak?), így megtalálta, és az volt benne a vicc. Tényleg régen volt, annak idején jókat röhögtünk rajta.
A hozzászólás módosítva: 13:05
Következő: »»   1692 / 1692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem