Fórum témák
» Több friss téma |
A választ megtalálod az Ez milyen alkatrész? című topikban!
Ezt olvasd el,hasznos infók vannak benne:
Oké, mostmár kapizsgálom mi akar lenni, de nem találtam üzletet... tudtok mondani egyet?
Jah, és tolópoti kéne középkivezetésesben.
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy 2×16-os lcd modulhoz előlap keretet hol lehet kapni a Conrad-on kívül?
Üdv mindenkinek!
MRF154-es power MOSFET-ekre vadászok, egy vagy két darab kellene belőle, azonban szinte sehol sem lehet beszerezni. Ez egy 600W/50V/30MHz-es paraméterű, HOG-PAC tokozású RF végerősítő tranyó. Ha valaki tud ilyet szerezni, vagy tudja hol lehet kapni (használt is jó, csak menjen), az szóljon mindenképp!! Gondolom, akik komolyabban rádióznak, azoknak akad(hat) a fiókban...
LOW ESR elkót, hol lehet kapni?
Az alaplapomon kéne cserélni az összeset. (MSI KT3 Ultra2) 6,3V 1000µF 105C 6,3V 2200µF 105C 16V 1500µF 105C
Magasabb feszültség tűrésű kondik nem lennének jók hozzá?
dehogynem! Az még jobb is lenne.
pl a 6,3V helyett 10V a 16V-os helyett 25V os is megfelelne!
A HQ-nál mindet meg tudod venni!
1000/16P-105ESC (csak 16V-tól felfelé van) 2200/10P-105ESR 1500/6.3P-105ES (csak ez van 1500µF-es)
Megelőztél.
Esetleg a Lomex-nél, vagy az Incomp BP-nél is megveheti.
Kössz a segítséget!!!
Neked is köszi szárnyas, mejd egy REDBUL al jövök!
Akár... :yes:
Nagyon szívesen!
A RedBullra nem tartok igényt, 1 mert nem szeretem, másodszor, szívesen segítettem. Épp a HQ oldalán bóklásztam mondom rákeresek.
Azt a Szárnyasnak írtam a Redbult, de azért kössz ! Amúgy Sőrpárti vagyok!
Én meg Redbull nélkül is szárnyalok! De köszi!
Gondolom, de azért szivesen, meg hát azért neked is kössz a segítséget.
Üdvözletem!
Sajnos ma döbbentem rá, hogy túl speciális igényeim vannak. Szórakozom a spektrum analizátor előfokjával. Terveztem egy két tranyós előfokot, ami jó és működik. Ám macerásabb mint egy műverősítő. Gondoltam a jól bevált LM358-at hadra fogom. Igenám, de 3,3V-ról nem igen hajlandó működni. Elkezdtem körbenézni, rail-to-rail low-voltage opamp után. Egy típust találtam, az LM10, ami rail-to-rail és a VccMin 1.1V. Ám sehol nem kapok ilyet. Van valakinek valami bevált műverősítő típusa, ami garantáltan működik 3,3V-ról és rail-to-rail a kimenete?
Még nem volt a kezemben, csak látok a RET-nél low- és u-power rail-to-rail műv. erősítőket, az LMC sorozatból.
Hátha....
Hát nem tudom... Lehet hogy a végleges megoldás a sima BC547-el felépített fokozat lesz. Merthogy itt annyira nem számít, hogy féltápfeszről szimmetrikus legyen a kimenő jel.
Ha nincs szimmetrikus tápom, de kéne a kettős táp, MAX232-vel szoktam a negatívot biztostani, egy erősítőnek tökéletesen elég. Ha nincs hely, smd-ből külön kis panelra megy, tüskesorral beültethetően.
Üdv mindenkinek!
CY62256 SRAM után kutatok, sikertelenül! Valaki tudja hol lehet kapni? Esetleg valakinek bontva? Köszönöm!
Nézz szét a kereszt-referenciái között, hátha lesz elérhető darab valahol.
Bővebben: Link
Köszi!
De mindnek más a lábkiosztása sajna.
A Microchip gyárt sokfélét, ami ezeknek a paramétereknek megfelel. Pl. MCP6002 kb. hasonlít az LM358-ra, és van is raktáron a Chipcadnél.
MCP6002: dual OPA, Icc=140uA, 1.8-5V, 1MHz, RtoR in/out. ui: Most látom, majd' egy hetes a kérdés, de hátha segítettem.
Üdv!
Valaki nem tudja hol lehet kapni 5,25'-os, sz.gép előlapba HUB-elosztót.? (csak USB alj kellene hogy legyen rajta vagy 4-6db ) Remélem megköszönhetem valakinek az infóját! |
Bejelentkezés
Hirdetés |