Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már küldöm is
MP3, 192kb/s, 4:23, 6,03MB
Nagyon köszi, lehetek egy picit pofátlan?
Hevesi Tamás - Csíkos Napernyő esetleg nincs meg? Bandikala neked is köszönöm.
Tudjátok a reklámot:fetöltök-letöltök,feltöltök-letöltök.
Azt nem tudom, de talán Diadal az eredeti címe.
Minek?A zenének?Találtam egyet,DE nem tudom lejátszani,csak a play mp3z nevű progival.Mi játsza le a kocsiban?
Ezt nem igazán értem:
A youtube-on NÉVTELEN NULLA-DIADAL 1986 címen találni a számot. Ez egy másik együttes lenne? (bocs, ha tudatlan vagyok ) De hátha így hamarabb rátalálsz. Szerk.: Egy LG MP3-as autórádió :yes:
Már rájöttem: a Névtelen Nulla a zenekara neve. Csak kiderül itt minden. Se a számcím, se az előadó nem passzolt. De már sínen vagyunk.
Én már azt is nagyra értékelem, hogyha valaki egyáltalán foglalkozik a problémámmal. Nagyon köszönöm.
hűha egy vendégnek válaszoltam
Megvan amit küldtem?A nullás nem f@sza,ezek szerint senkinek nincsmeg a gépén...
Köszi megjött, de nem akar elindulni, és az avast! is vírusosnak találta
Akkor lehet, hogy ez a szám nem lesz a lemezen, de várok még, reggel 7-kor indulunk, hátha addig valaki elküldi... Még egyszer köszönöm a fáradozásaidat.
És ha nem kapod meg, nem mentek nyaralni! :yes:
Az azért nem függ tőle, csak eggyel kevesebb számot fogunk részegen énekelni (ordítani)
Sajnos én se tudtam megszerezni ezt a zenét
Neked is köszönöm
Akkor összegzem a történteket (csak hogy aki reggel benéz, ne kelljen neki visszaolvasni) : Keresek egy zenét, ami Hevesi Tamás- Csíkos Napernyő címen híresült el, de valójában Névtelen Nulla- Diadal a címe. Ha valakinek megvan, akkor kérem ide küldje: l.tomi@freemail.hu Köszönöm
Szívesen! Hátha valakinek megvan
De fura hogy csak egy o betűvel különbözik az ímél címünk (már régebben is észrevettem csak most irom le )
jaja, ezért kérdeztem, régebben, hogy azért lo.tomi a címed, mert az l.tomi már foglalt volt?
Ja, és jobbulást! Na jóéccakát mindenkinek, ideje lefeküdnöm, mert nem tudok felkelni reggel.
Köszönöm, neked is jóéjt! Én még olvasok vicceket
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!!! Feltörték a gmail-os postafiókomat. Persze az össze levelem törölték. Találtak egy olyan részt a levelezőben ahol megmutatja hogy milyen IP címről és mikor léptek fel. Igen ám de csak a mai napot mutatja... Tudjátok esetleg hogy hol, hogy lehet ezt visszanézni mondjuk 2-3 napra visszamenőleg? Segítségetek köszönöm.
Szia!
Szólj a gmailosoknak emailben, hogy nézzék meg a logfile-t - bár nem vagyok benne biztos hogy az általad keresett adatokat kiadják egy külső személynek(vagyis neked). Egyébként ha megvan az IP, mit csinálsz vele? Az egyetlen amit el tudok képzelni: mondjuk ha megvan a szolgáltató (IP-ből kideríthető), továbbá a belépés pontos ideje, akkor elméletileg ha szólsz a szolgáltatójának, akkor az adott időpontra vonatkozóan visszanézik neked a logfileokat, és ha igazolódik az állításod akkor s*ggberúgják az illetőt. Mindössze az a probléma, hogy egyáltalán nem biztos hogy a figura a saját, valós IP-címét használta (lásd még: proxy server és társai).
Ja és még valami: hol találtad a Gmail-en belül ezt az IP-cím visszanézős dolgot?
szerk.: A kérdést természetesen nem magamnak címeztem, csak így sikerült
Mostanában többször kapok hi5 meghívót. Én spamként kezelem ezeket, mert nem valami jó dolgokat hallani róluk.
Állitólag leszedik a e-mail címeket a postádból, és kiküldik ezeknek a kéretlen meghívóikat.
Törölni kell az ilyen leveleket szó nélkül 1:1 ben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |