Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kösz, de már kezd elmulni, mutálódott orrfolyásra.
Vizes vászon zsebkendőt köss az orrod elé, sok esetben a hideg levegő vagy a külső por okoz még orrfújást.
Ha megfázás vagy egyéb nyavaja, akkor is jobb ha a zsebkendőn keresztül párásabb levegőt szívsz be.
Ha ilyen rosszul vagy, akkor tényleg javasolt orvoshoz menni. Egyébként meg JOBBULÁST.
Köszi.
Topi: valószínűleg este majd jó forró vizben áztatom magam és kicsit megnövelem a páratartalmat.
Néhány tréfás meghatározás:
Darlington: Egykori liverpooli zenekar, csaknem egyidőben alakultak a Beatles-szel. Nevük arra utal, hogy a dobos barátnője volt a szólóénekes. Jellegzetes "kettő az egyben" felállásban játszottak. Komparátor: Vízijármű, amely a menyasszonyt szállítja az esküvői vacsorára. Ki tud még ilyeneket?
Délelőtt megfürdettem az új kiskutyát,és amikor beleraktam a vízbe,(szegénynek nem volt annyi esze,hogy a fejét fölemelje)csak azt vettem észre,hogy valami bugyborékol...Szerencsére gyorsan ki tudtam venni a vízből,így nem lélegzett be vizet.
Dióda: ünnepélyes hangú költemény az elektroncsőhöz.
Dióda: A csonthéjú termés, melyből nagyon sokat adnak el orosz honban. Kérdés esetén hogy, "kell dió?" ezt a szóösszevonást használják.
Tranzisztor: Üzletelő polihisztor. (tranzakciókat lebonyolító magasan képzett sokoldalú tudós) Idézet: „Elhatároztam magam hogy csak elmegyek az orvoshoz” Nekem nincs ilyen gondom, itt lakik egy rögtön a szomszéd szobában
Heló
Valaki nem tud olyan helyet, ahonnan lehet magyar 90-es évekbeli nagy slágereket letölteni? (lehet torrent is) Már két napja vadászok ilyen zenéket, külföldieket itt-ott találni, de az is jó lenne, ha lenne egy komplett album ilyen zenékkel. (google-ban már túl vagyok a best of-okon) Sürgős lenne, legkésőbb holnapig meg kellene töltenem egy CD-t. Az alap számok már megvannak: Coco Jambo, Captain Jack stb... Vagy írjak szám címeket, hátha valakinek otthon megvannak és elküldené pl MSN-en?
Hűha,ezt nem tudom!
Amikor én beléptem még ingyenes volt a regisztráció.
Egyik ismerősöm ajánlott egy másik oldalt, amiről rengeteg zenét tudok letölteni, de azért köszi.
Murphy megint aratott. Hát mikor van szabadságon az orvos? Persze hogy ezen a héten.
Na ez a durva. Nálunk, ha szabadságon egy az orvos, akkor jön helyette egy másik, de az nincs mindig itt, mert a másik faluból jön. De legalább van orvos.
Végülis van helyettese, (mittomén hol), de csak megvagyok fázva, de ha úgy érzem hogy durvulna a helyzet akkor megyek ha esik ha szakad. Átlagosan évente 2-3X szoktam így megfázni, szerintem ez valami időzített immunális gyengeség vettem epres strepsilset
"epres strepsils" de remélem van benne Menthol is!
Amgy sztem ne hanyagold magad! Lehet nagyobb gondod is ebből, ami csak felsem tűnik az elején!
Nézd meg:letoltes.com,azon belül mp3 és zene,Lime wire progi.Töltsd le és instáld fel.Én is most használom.Ebben a minutumban is letöltök vele.Sztem jó.
Ja,hát 20.-a van...vagy 21 Van Msn-ed?
Már csak egy zene kellene, amit sehonnan se tudtam megszerezni, mégpedig:
4F Club- Balatoni láz Nem valami tartalmas zene, de nagyon jó lenne. Ha valakinek megvan kérem küldje el az l.tomi@freemail.hu -ra. Köszönöm.
Hogy legyen mit kérdezni.Egyébként?Csak.
Milyen format ba kell?megtaláltam,de a media player b@szik lejátszani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |