Fórum témák
» Több friss téma |
Szevasztok!
Van egy pc kormányom, usb kivezetéssel és van egy playstation 2-m. , amin, ugye specko aljzat van (ps2 csatlakozó). esetleg lenne-e valakinek egy alkalmas kapcsolása, vagy javaslata,hogy hogy tudnám összehozni a két dolgot. A PS2-n ugyan van usb port, de itt nem ismeri fel. (láttam kormányokat, amin többféle kivezetés is van...ott is megoldják!
Szia!
Semmi gond. Szerez még egy ilyen kimerítő leírást a kormányod USB kimenetéről is, és már meg is tudod csinálni az illesztést egy PICel. Vagy csak kiméred az USB jeleket. Vagy estleg egy USBt kezelni tudó PICek megpróbálhatod, csak kell tudnod driver írni. Nem lehetetlen, nem akarlak megsérteni, de ez az atomerőművet akarok készíneti házilag, szintre húz. Ha otthon egyedül megtudnád valósítani, nem kérdeznél, mivel kérdezel, gondolom nem vagy tisztában ezen a téren. Visszanézve a hozzászólásaidat futólag, az alapokkal tisztában vagy. No ezt nem lehet így. Körülbelül mintha egy DDRes RAmot akarnál betenni egy DDRIIes helyére. (durva hasonlat, de ezt gondolom mindenki érti, itt a helyzet rosszabb) Azoknak azonos a működésük, egy a feladatok, csak még szerencse, hogy erővel sem lehet bepréselni. Semmi különbség, csak gyorsabban kommunikál, kész nem lehet. Egy járható út számodra, valahonnan szerzel egy drivert a kormányodhoz PS2re majd az felviszed a SP2edre. Valahogy lehet, nem tudom a pontos menetét, csak azt, hogy lehet. Ahogy saját driver írni is. Üdv. Tóbi
hello az othoni gepemre van egy ilyen megoldassal kar kotve csak az gyari cucc ps2-o es usb kijovet iss vann mikor haza erek akkor pontos leirats adok
Szeva!
Igazad, van!..és természetesen ezért kérdezek, hisz ez csak a hobbim és az oldal címe is valami ilyesmi... Ha nem lehet, hát nem, gondoltam hasznosítom, az "elfekvő készletet" és arra gondoltam ezt lehet, mivel fordítva működő (PS2-ről usb-re) átalakító létezik, és láttam olyan kormányokat, amin négy féle csatlakozó is van.
Legyen igazad. PCre kötni egyszerűbb, mert vagy a netről keres drivert magának, vagy a windowsban is találhat. Egy kormányon 4 csatlakoz, valószínüleg mindegyiken más szabvány szerinti jelet ad. Bár, lehet hogy sikerül találnod gyári átalakítót. Mert van USB soros átalakító is.
Neki most ennek a fordítottja kellene.
Szerintem egy hagyományos GAME-portos Joy+pic járhatóbb út lenne. Bár az sem a kezdőknek való. A PIC-ezést még én is csak most kezdem, de ahogy néztem a PS2 kommunikációját, biztos meglehet vele csinálni.
Helló.
Fordított helyzetből (PS2-ről USB-re) hogy lehetne átalakítani ?
egy ilyennel
Az Ic-nek látszó tárgyon (természetesen) semmi azonosító nem látható...
Szevasztok!
Van 1 kormányom PS2 höz és szeretném átalakítani PC-re. Láttam kormányokat amik több kivezetéssel vannak, alapból van rajtuk usb és ps2 csatlakozo. Lehet csak megfelelően kell rákötni az usb kimeneti kábel vezetékeit a ps2 kivezetésre? Vagy szükséges hozzá esetleg még valami?
100% hogy nem csak átkötni kell vezetékeket, teljesen máshogy komunikál ez és az USB. Ebayen fillérekért vehetsz ilyen adaptert ami a képen is van.
Ja és halkan jegyzem meg, hogy van egy majdnem teljesen ugyanilyen nevű téma:
Bővebben: Link
Kösz
azt hittem h esetleg simán át kötni usb-re is lehet Igaz ebayon találtam de a postai költség jóval több lenne A másik téma viszont pont fordítottja ennek azért gondoltam nyitok másikat .
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
Bővebben: Link
Ingyen posta, és még duálos is.
Még jó is lenne ha tudnék róla rendelni
Regisztrálsz egy paypal accountot, hozzátársítasz egy bankkártyát, majd regisztrálsz egy ebay accountot és megveszed. Nem nagy ördöngösség.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |