Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Valóban csodálatos szerkezet ez a csapágygolyó. Nem tudom hogy tették bele a dsPict, jó bonyolult progija lehet.
Ahogy olvastam, picit félreértetted
A dsPIC az nem a golyóban van benne, hanem a golyó alatti kis felületet irányítja, mozgatja, szabályozza. A csapágygolyó az egy mezei darab, egyszerű, mint a faék, egy valódi golyó, csak gurul-gurul.
Ott a két servo a lap alatt és a dsPic mellette van egy nyákon a csapágygolyó csak amit egyensulyoz.A pic figyeli a touchscreent a lapon és ugy állitja a servokat hogy a lapon maradjon a golyó.
Ahogy olvasom nem értetted(értettétek) a poént
Ez a
Idézet: esete. Ha valaki nem társítja a nick-neved a tudás szinteddel, és te nem teszel egy a hozzászólásod végére, akkor valóban megtévesztő. :yes: „Jól van, értem én hogy gőzhajó! De mi hajtja?”
Nagyon jó
Hiányoltam a két golyós tesztet. Vajon megbirkózna azzal is vagy egy kétségbeesett kapkodás lenne az egyensúly helyreállítására ?
2 golyó esetén szerintem mi, emberek is megszenvednénk és megizzadnánk a feladattól .
Alkotnak az elektroszobrászok!
Üdv mindenkinek! Íme! Oszcilloszkóp aktív elem nélkül! Ennél puritánabb módon nem lehet megoldani... Igazi csemege! Szkóp
Matyi
No itt sem takarékoskodtak a tápelkókkal! :eek2:
Egy jó kis oldal kezdőknek. Mármint angolból nemárt ha nem kezdő, de jó kis példakapcsolások vannak animációkkal.
Bővebben: Link
Az adatok, és a látvány, önmagukért beszélnek. Döbbenet. :eek2: ú
TELOS 5000 HI-END erősítő 16 separate high-power transformers developing a power close to 10'000 Watts Transformers molded in an epoxy mix providong vibration and noise reduction Maximum Instantaneous Power: 1510W for 8 ohms 3020W for 4 ohms 6050W for 2 ohms Maximum Continuous Power: 1250W for 8 ohms 2500W for 4 ohms 5000W for 2 ohms Maximum Continuous Current: 252A peak Maximum voltage swing: 110V peak Frequency Response: +/- 0.1 dB, 0 - 300 kHz +/- 1 dB, 0 - 800 kHz +/- 3 dB, 0 - 2.5 MHz ・ Distortion: THD + N input stage analog: 0.0005% (1 Vrms input, 80kHz bandwidth measurement), Bal or unbalanced in and for any input attenuation settings (flat with freq, 20Hz-40kHz) Noise: Signal to noise: >122 dB A weighted: > 138 dB Circuit Speed: Slew rate: > 200 V/us Rise time: < 200 ns Outputs: 2 x 5 way-binding post 4 x balanced Goldmund speaker cable Lemo connectors ・Inputs: RCA analog unbalanced input XLR analog balanced input RCA digital S-PDIF input/output Size and Weight: 94 x 47 x 39 cm Weight: 260 kg!
Valahol láttam neten vagy újságban optikai szál+valamilyen lencse+telefon kamerája.Be lehet résekbe ,hozzáférhetetlen helyekre kukkolni vele.Tudja valaki hol találok erről infót?
Elektronika, mert távirányítós... Bővebben: Link
Ezek el nem készült tranyók, ami még csak a kollektorból áll. Ha már így akkor
Ááá, nem lehet így élni, hogy mindent tudok, olyan unalmas
( )
Aha...tehát ezek szerint nagyon is elkészültek, csak lebontottak.
Hát ja. Készek.
Mondják, hogy bolondbiztos rendszer nem létezik. ...nem kellett volna így járniuk...
Miért keltet szegény TO-220 Tokokat szétlövöldöznöd? :no:
Gondatlanság, oda nem figyelés, helytelen méretezés...
...nem direkt voltak...
1 TDA7294 és talán 2-3 teljesítmény tranzisztort tudnék így felmutatni amik így "elkészültek".
A
Idézet: idézet már a múlté. „Ne csapkodd, nem budiajtó!”
Hy ittvannak a zenélő TESLÁK
Szerintem állat http://www.youtube.com/watch?v=o_PHLUvDZSg http://www.youtube.com/watch?v=BiUlqecQKUo
Úgylátom ez valami új "jatech"-szer, tehetőseknek.
Én is eljátszanék vele! |
Bejelentkezés
Hirdetés |