Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
köszi, talán egyzser befejezem, és elkezdem a sorozatgyártást
Tisztára mint az utcán látható információs táblák! Gratula!
Külön tetszik az óra "lapozós" számváltása!
A megszokott minőség és ötletesség ismét nem állt tőled távol: :kalap:
Köszi!
Báddzsó, MPi-c : gyönyörűek, gratulálok!
Mintha csodaországban lennék... annyi gyönyörű, és ötletes dolog van mostanában ebben a topicban... rengeteg idő és munka van bennük, és elszántság! Durva! Szép!
Fuuuu, ilyet még nem láttam házilag, borzasztóan szép munka és ötletes, nagyon nagyon tetszik, különösen az fogott meg, hogy amikor elúszik az óra, még akkor is lapozza a másodperceket, nem beszélve a funkciókról, óra dátum, nap és egy dupla hőfok, hát nem semmi cucc.
GRATI !!!!
Nagyon jó lett!! Hozzá lehetne férni a rajzhoz, doksihoz, PIC-progihoz?Jó sok meló lehetett vele,és a kivitelezés is nagyon preciz lett, csak gratulálni tudok hozzá!
Szia. Nagyon tettszik amit alkottál, szivesen látnám én is a dokumentációját, még az is lehet hogy megépiteném. Csak gratulálni tudok én is.
sziasztok
Ma elkészültem életem első labortápjával ami 2A és 0-30Vra képes, állítható áramkorlát illetve 2 led világít ha a biztosíték kiégett bár még dobozolva nincs de remélem arra is lesz pénzem rövid időn belül..ma volt az első tesztje és pöc-röf elsőre indult,a nyákterv nem az én kezem munkája de lesz ez még így se..nahh most már beszéljenek helyettem a képek
Remek munka, nagyon látványos!
Gratulálok!
az lehet, hogy életed első labortápja, de az biztos, hogy életed nem első épített áramköre!! Szépen, igényesen hajlított alkatrészlábak, gondos munka. Szép lett. Sok sikert hozzá!
köszönöm a dicséreteket..valóban nem a legelső áramköröm de ezelőtt amit készítettem nem éppen volt szépnek nevezhető, a lábhajlítgatás azért ilyen mert szakkörön csináltam és a többiek szépen csinálták és én sem akartam kontár munkát kiadni a kezemből (bár a hűtőborda picit ferdén lett felfogatva )
Tényleg szép, igényes munka! Jó ilyet látni!
A hűtőborda ferdesége meg nem hiba, hanem szexepil!
Helló!
Jól néz ki. A nyákot nem a labortápos topicból szedted? Kicsit ismerős, mintha én csináltam volna. De lehet, hogy tévedek. nekem is ez van megépítve. Méghozzá duplán. Tökéletesen megy, csak sajnos az eladó logaritmikus potit adott és elég nehezen lehet így szabályozni. Majd egyszer kicserélem. A lényeg, hogy jó hűtése legyen a tranyónak. Nekem most végtranyómak egy bikaerős KU605 van benne simán tud 3A-t is. A tranyó bírna többet is, de nekem a táphoz ennyi elég. Sok sikert a dobozoláshoz. Üdv: Ricsi
Mindenkinek meg van a keresztje... Nekem is.
Ez gyári!
Frankó . Ha jól emlékszem te voltál aki a Vicsys-féle ledes hőmérőt nagyon szépen csinálta meg, de minta valami beállítási problémád lett volna.... jól emlékszem?
Nagyon szép! Gratulálok!!
Valami kapcsolási rajzot tudnál mutatni? A hőmérő szenzor micsoda? Érdekelne hogy miből építetted fel.. Esetleg IClxxxx? üdv!
köszönöm
nem tévedsz..egyenlőre semmilyen tapasztalatom nincs róla mert a trafót hozzá még nem vettem meg viszont én nem analóg műszerekkel fogom használni hanem két szép 3,5digites panelműszerrel amit a Hestoreból rendeltem gr89: a paneltervet Horváth tanár úr adta aki a cikket is írta..egy ideiglenes dobozolást szerintem csinálok a hétvégén fából
Most akadt a kezembe egy jópár hónappal ezelőtti kis áramköröm.
A következőt tudja: - 6 ADC csatornán 2,54V-os méréshatárral 2,48mV-os pontossággal mér - Az USB felületen, egy USB-HID device-t programoztam le, pontosabban egy USB-s Keyboard HID device-t. Sokszor volt már szükségem olyanra, hogy akár órákon keresztül áramot mérni, hőmérsékletet vagy esetleg feszültséget. Megalkottam hát ezt a szerkezet, ami PC-re dugva billentyűzetként jelentkezik be. A gombbal ki lehet választani a mérési intervallumokat. És a mérést követően az eredményt "begépeli". Ígyhát, minden extra program nélkül képesek vagyunk karakterisztikákat felrajzolni. Mondok egy példa környezetet: Akkumulátor töltöttség, cella fesz, töltőáram. Nyitok egy Excel-t, bekötöm a megfelelő ADC bemeneteket (általában ráteszek egy szkóp mérőzsinórt és beteszem 1:10-es osztásba) majd elindítom az eszközt. Amikor megállítom, szépen egysorba beírja minden ADC csatorna mért értékét. Tehát: ADC1 [tabulátor] ADC2 [tabulátor] ADC3, stb. Majd a végén üt egy ENTER-t. Így az újabb mérési eredmények (pl. 1 sec múlva) újabb sorba kerülnek. Így eddig nagyok sok, jó és használható karakterisztikát sikerült felvennem, amit még sem tárolós szkóppal, sem a rendes prof 5 digites multiméteremmel nem tudtam. Kompatibilis minden rendszerrel. Mac, Linux, M$ Win, ugyanis szabvány billentyűzetet emulál, és a mért értékeket "begépeli". Szerk: Persze alul SMD-ben ott csücsül még pár alkatrész.
Topi mester, basszus! Mit össze nem kerestem pont ilyen áramkört... Kérlek, hogy készíts egy cikket! (Mester taníts!)
Köszönöm, próbálkozom
Igen, jól emlékszel, de azóta sikerült szépen, pontosan beállítani. Kicsit elhangoltam a potikat, arányosan mindegyiket, és jó lett.
Szép, igényes lett
Az LM35 CZ vagy az olcsóbb DZ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |