Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Tulajdonképpen nem is akartam rá
ki/bekapcsoló gombot rakni, egyszerűen az elem eltávolításával kapcsolom ki. Köszönöm a linket. (Egy ilyen megoldás tényleg elegánsabb lett volna.) ![]()
Attilával (akivel az audio spektrum analizátort csináltuk) egy újabb project-be vágtunk bele... egy 200W-os quad erősítőbe, ami nem egy hétköznapi végfok lesz...
Pénteken küldött 3 képet a dobozról, amit ő tervez. Ez alapján lesz CNC-vel megmunkálva a doboz és így fog kinézni. Lassan haladunk vele, de jó munkához idő kell ![]()
Sziasztok!
Elkészültem Attila86 féle forrasztóállomás 2-vel! Íme néhány kép róla!
Meg elkészült a 2. kapcsolóüzemű tápegységem is! Ez is Attila féle!
Szerintem mindkét eszköz kivitelezése fain lett!
![]()
Öröm nézni ezeket a régi nyáklapokat ilyen szép új dolgokkal teletűzdelve.
Az én munkám: az ÉKSZERDOBOZ-21M.
--Szilícium nélkül ![]() Az egyik versenymunkám lesz elektronikai versenyre, a trafók még festésre várnak. Egy rossz hangfalpár egyik dobozából készült az erőssítő doboza. A másik hangdobozra új kárpit került. (A dobozért köszönet Marcibácsinak.) EBL21 SE (3W-nyi tiszta hangzás) monoblock, Pacsirta kimenővel, képkimenő primer tekercse (folytóként) gondoskodik a brumm-mentes hangzásról. Csövei: - EZ80 - EM84 - (A jóóól bevált) ECC85 - EBL21 Mellékelem a teszt állapotot is. Ha van igény rá akkor készülhet cikk is belőle. Várom a véleményeket: Müszi
Kezdesz már haladni, az egyre korrektebb kivitelezés felé, És végre hagyod a szekrénybe eszkábált háromfázisú kapcsolós baromságokat.
Egyet hadd jegyezzek még meg. Azzal, hogy egy csöves végfoknak telefonról adsz bemenőjelet, levágtad az egyik lábát. Azzal pedig, hogy belül a jelet nem árnyékolt kábelen vezeted, azzal levágtad a másik lábát is. Így, ezzel elveszti a csöves végfok azt, amiért kiemelkedne a többi közül.
Egyszer még régen, amikor csináltam a propelleres órámat már akkor megfogadtam hogy nem hagyom ott abba, a többieknek is mondtam hogy csinálni fogok egy olyat ami jócskán többet fog tudni és az már full SMD lesz
![]() ![]() Jah és 2 soros ![]()
Wow! :kalap:
A bemenő jel árnyékolt vezetéken megy, csak nincs az még beforrasztva. Telefont csak ezért használtam, mert gyorsan be akartam üzemelni nektek, és ez volt kéznél.
üdv
Hú, de frankó, várjuk a többi képet is
![]()
Szép munkák! Biztos szép precíz dobozolást láthatunk tőled!
![]()
Csináltam egy gyors videót mozgás közben, nem a legjobb minőség, majd holnap veszek elemet a fényképezőbe és lesznek szebb és jobb képek, videók.
![]() Animációt is teszek rá mert fér még rá bőven. (7,8%-on van most a Mega32) ![]()
Pazar!!
![]() Egyszer én is nekiállok egy ilyent összekalapálni..! ![]()
Ügyes! Mennyi ideig tartott a szív "megrajzolása"?
![]()
Nem semmi munka, nekem nagyon tetszik :taps:
PWM ötletéből én is építettem születésnapra egy kis apróságot.. A Megvalósítás más egy picit, és 555-el csináltam meg !
Köszönöm a hozzászólásokat!
![]() deguss: Idézet: „Ügyes! Mennyi ideig tartott a szív "megrajzolása"?” Ugyanannyi ideig mint a többi betű és szám maszkolása ![]() ![]() Üdv ![]()
Villog valami karakter és/vagy szám a kijelzőn? ha igen, akkor micsoda? Egyébként jó kis egyszerű kapcsolás, ahogy látom
![]() ![]()
Nagyon szép munka, gratulálok!
![]() Valamikor, az itt már bemutatott detektoros rádióhoz, amit a Páromnak építettem, szeretnék majd én is építeni egy egyszerű, monó csöves erősítőt 1-2W körüli teljesítménnyel. Régi rádió vagy TV (roncs?) végfokja és tápja kiváló lesz erre a célra. ![]()
én is csináltam egy hasonlót még egy éve, bármit kiír. 16F690 dolgozik benne +8 smd led és nem nagyobb átmérőre mint 8 cm, jah és lcdként vezérelhető. Azért hallgattam róla mert kicsit "labilis" a működése mechanikailag. Youtubra teszek vidit róla ha kéritek.
Gratula!
Mi a szám címe? ![]()
Szólj ha fent van a link, mert szívesen megnézném
![]() zenetom:Chicane - Autumn Tactics (Thrillseekers Mix) ![]()
csak nektek, csak most, lcdként működő forgóledes pc ventim. (Amúgy a szívem csücske)venti
ha már szívnél tartunk:
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |