Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nekem is ! Csak ott annal a resznel kicsit jobban vigyazhattal volna!Es amott is szebben megcsinalhattad volna ! De amugy jo !
Szep munka !
Így már más Mást is ki tud írni? Amúgy grat, de ez nem gyári ? vagy csak a panelek?
whöhöhö 10MB/s
Na, mi van ugye? Bejött a vidijó? :beka2:
panelt gyártattam, a doboza 1 régi füstgépé
amit bele égetek a PIC-be azt írja ki, de van hozzá okosság hogy soros porton gépre köthető, van PC-s progi hozzá és amit akarunk azt iratunk ki véle
Jól látjátok!
Valóban nem fekszik rá, mert a B-panel (a legnagyobb nyák) jelenlegi állapotában a TO-220-as alkatrészek a kis profillal együtt nem pont a doboz közepén vannak (függőleges síkban nézve). A B-panelt azóta átterveztem és a következő példányban már középen lesz és borzasztó pontosan illeszkedni fog a hátlap mostani kivágásához. Annál a panelnél már nem is kell majd hajtogatni így az alkatrészek lábát ahogyan a mostani képeken is látszik. (Illetve ez a panel nem is ér eléggé hátra a hátlaphoz, de majd a következő panel fog.)
Most épitettem egy ltp portos strobiszeruséget.
A ksi8 kapcsolgat egy q t az pedig egy rl t.Az rl egy vaku elsutőjére van rákötve . Nagyon bénán néz ki és van öszzerakva de működik Sajnos nincs kamerám.
Grat!
Szép lett! Nagyon tetszik az igényesen elkészített doboz! Olyan multimétered van mint nekem
Szexicsini lett,de meg kell,hogy valljam az eredeti fa szín jobban tetszett...mennyibe fájt össz ez a príma kis cucc?
Hmm. Ügyes!!!
Egyébként már tudom miért használsz EAGLE-t, mától én is "megtértem" óriási kis progi, nem is gondoltam volna, eddig a sprint volt az isten.
Szia!
Nagyon látványos lett! Milyen lötyit öntöttél bele? Az tuti, hogy nem csapvíz! Ezen a dolgon már csak a mintásfalú pohárral lehet fokozni! Gratula!
"Ezen a dolgon már csak a mintásfalú pohárral lehet fokozni!"
vagy átlátszó viasszal, volt pár nappal ezelőtt szó rólla... Attila86: tényleg szuper lett!
Nagyon látványos lett, és gyönyörűen van kivitelezve!
[off]Elektromos szerelésekhez nem túl szerencsés a fém karkötő. Én néha még a karikagyűrűmet is leveszem, ha olyan helyeken nyúlkálok.[/on]
De, az bizony csapvíz! Csak úgy poénból öntöttem bele mert úgy jobban szórja a fényt. A végleges verzióban egy szebb pohár és átlátszó gyertyazselé lesz. Olyasmi gyertya lesz mint ez:
Bővebben: KÉP csak ez világítani is fog. Szilva! Még sohasem okozott gondot sem a karkötő, sem pedig a gyűrű. Soha nem is szoktam levenni. Körültekintően szoktam belenyúlkálni az áramkörökbe...
Nagyon jó.
Úgy látom megvan mit is csinálok karácsonyra a női családtagjaimnak az ajándékokon kívül . Nem zavarja a rh vevőket az "adó" oldal???
Itt van egy videó amin látszik a labortáp vezetékmentes mechanikai kialakítása:
Bővebben: VIDEÓ -- Szerintem 18-as betűméret nélkül is mindenki észreveszi a linket. Továbbá az előbb nem szóltam, de nem "szeressük" a beágyazott youtube videót. Nem szeretjük, mert lassítja nagyon az oldal betöltődését. Köszi. Topi
Sziasztok!
A héten építettem ezt a ledes villogót. 9 darab duoled (piros/zöld) van mátrixba kötve, amit egy Pic16f628a vezérel. A gombbal lehet váltani az effektek között, az utolsó után pedig kezdi elölről (kikapcsolni sajnos nem lehet ) Most 6 effektet tud, de később írok még rá párat.
Jól néz ki!!!
Üdv.
Gondoltam ide is beteszem.
Bővebben: Link
Hali!
Köszi! Így utólag belegondolva azért rendes panellel jobb lenne, de így is tetszik. :yes: Üdv!
HÚúú! De jó lett, :photo: csak el ne füstöljön...
Jó lett!
Idézet: „kikapcsolni sajnos nem lehet” Ha a gombot az RB0-ra vagy RB4-RB7-re kötötted küldheted SLEEP-be is, amiből a következő gombnyomás felébresztheti. Ha "rendes" panelre teszed, érdemes az ICSP csatlakozást is felrakni. Az egygombos "kikapcsoláshoz " meg hirtelen az AN689-es műszer jut eszembe. Ott két tranzisztorral (14. ábra T3, T5) néhány diódával és ellenállásal lett megoldva.
Szia!
Jól néz ki! Ügyes! Idézet: mi lenne, ha mondjuk a gomb hosszabb (1-2mp) folytonos nyomására kapcsolnád le. Ezesetben csak a programban kell módosítani. „kikapcsolni sajnos nem lehet”
Köszi!
A gomb a porta-n van, maradt még láb egy ki/be gombnak, de az sajnos már nem fér rá a panelre. (Előbb vágtam le, mielőtt ez eszembe jutott volna ) Az ICSP is jól jött volna, (neki sem maradt hely) mert sokszor kellett módosítani a programon, szerencsére a pic megúszta a pakolgatást. Ha lesz rá igény, akkor csinálok rendes panelt hozzá, azokról már nem hagynám le ezeket (ez meg megmarad prototípusnak :yes: ). Köszi a tippeket! Üdv!
Szia!
Ez jó ötlet, így nem kell plusz gomb rá. Köszi Idézet: „Ez jó ötlet, így nem kell plusz gomb rá.” Se utasítás, se regiszter, amivel a PIC-et a tápfeszről lekapcsolod! Aztán meg, hogy kapcsolod vissza? Ezt egy gombbal is csak plusz alkatrészekkel tudod megoldani (pl: Egy nyomógombos ki-bekapcsoló), ha meg azzal a gombbal vezérelni is akarsz, kell még egy kimenet. Nyilván valahogy el kell határolni, hogy a gombbal vezérelsz vagy a tápot akarod kapcsolni. Ez oldható meg a nyomva tartás hosszának figyelésével. |
Bejelentkezés
Hirdetés |