Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nekem is !
![]() Szep munka !
Így már más
![]() ![]() ![]()
whöhöhö
![]() Na, mi van ugye? Bejött a vidijó? :beka2:
panelt gyártattam, a doboza 1 régi füstgépé
![]() amit bele égetek a PIC-be azt írja ki, de van hozzá okosság hogy soros porton gépre köthető, van PC-s progi hozzá és amit akarunk azt iratunk ki véle ![]()
Jól látjátok!
Valóban nem fekszik rá, mert a B-panel (a legnagyobb nyák) jelenlegi állapotában a TO-220-as alkatrészek a kis profillal együtt nem pont a doboz közepén vannak (függőleges síkban nézve). A B-panelt azóta átterveztem és a következő példányban már középen lesz és borzasztó pontosan illeszkedni fog a hátlap mostani kivágásához. Annál a panelnél már nem is kell majd hajtogatni így az alkatrészek lábát ahogyan a mostani képeken is látszik. (Illetve ez a panel nem is ér eléggé hátra a hátlaphoz, de majd a következő panel fog.)
Most épitettem egy ltp portos strobiszeruséget.
A ksi8 kapcsolgat egy q t az pedig egy rl t.Az rl egy vaku elsutőjére van rákötve . Nagyon bénán néz ki és van öszzerakva ![]() ![]() Sajnos nincs kamerám. ![]()
Grat!
Szép lett! Nagyon tetszik az igényesen elkészített doboz! Olyan multimétered van mint nekem ![]()
Szexicsini lett,de meg kell,hogy valljam az eredeti fa szín jobban tetszett...mennyibe fájt össz ez a príma kis cucc?
![]() ![]()
Hmm. Ügyes!!!
![]() Egyébként már tudom miért használsz EAGLE-t, mától én is "megtértem" óriási kis progi, nem is gondoltam volna, eddig a sprint volt az isten.
Szia!
Nagyon látványos lett! Milyen lötyit öntöttél bele? Az tuti, hogy nem csapvíz! Ezen a dolgon már csak a mintásfalú pohárral lehet fokozni! Gratula!
"Ezen a dolgon már csak a mintásfalú pohárral lehet fokozni!"
vagy átlátszó viasszal, volt pár nappal ezelőtt szó rólla... ![]()
Nagyon látványos lett, és gyönyörűen van kivitelezve!
[off]Elektromos szerelésekhez nem túl szerencsés a fém karkötő. Én néha még a karikagyűrűmet is leveszem, ha olyan helyeken nyúlkálok.[/on]
De, az bizony csapvíz! Csak úgy poénból öntöttem bele mert úgy jobban szórja a fényt. A végleges verzióban egy szebb pohár és átlátszó gyertyazselé lesz. Olyasmi gyertya lesz mint ez:
Bővebben: KÉP csak ez világítani is fog. Szilva! Még sohasem okozott gondot sem a karkötő, sem pedig a gyűrű. Soha nem is szoktam levenni. Körültekintően szoktam belenyúlkálni az áramkörökbe...
Nagyon jó.
Úgy látom megvan mit is csinálok karácsonyra a női családtagjaimnak az ajándékokon kívül ![]() Nem zavarja a rh vevőket az "adó" oldal???
Itt van egy videó amin látszik a labortáp vezetékmentes mechanikai kialakítása:
Bővebben: VIDEÓ -- Szerintem 18-as betűméret nélkül is mindenki észreveszi a linket. Továbbá az előbb nem szóltam, de nem "szeressük" a beágyazott youtube videót. Nem szeretjük, mert lassítja nagyon az oldal betöltődését. Köszi. Topi
Sziasztok!
A héten építettem ezt a ledes villogót. 9 darab duoled (piros/zöld) van mátrixba kötve, amit egy Pic16f628a vezérel. A gombbal lehet váltani az effektek között, az utolsó után pedig kezdi elölről (kikapcsolni sajnos nem lehet ![]() Most 6 effektet tud, de később írok még rá párat.
Jól néz ki!!!
Üdv. ![]()
Hali!
Köszi! Így utólag belegondolva azért rendes panellel jobb lenne, de így is tetszik. :yes: Üdv! ![]() ![]() ![]() ![]() Idézet: „kikapcsolni sajnos nem lehet” Ha a gombot az RB0-ra vagy RB4-RB7-re kötötted küldheted SLEEP-be is, amiből a következő gombnyomás felébresztheti. Ha "rendes" panelre teszed, érdemes az ICSP csatlakozást is felrakni. Az egygombos "kikapcsoláshoz " meg hirtelen az AN689-es műszer jut eszembe. Ott két tranzisztorral (14. ábra T3, T5) néhány diódával és ellenállásal lett megoldva.
Szia!
Jól néz ki! Ügyes! Idézet: mi lenne, ha mondjuk a gomb hosszabb (1-2mp) folytonos nyomására kapcsolnád le. Ezesetben csak a programban kell módosítani. „kikapcsolni sajnos nem lehet”
Köszi!
A gomb a porta-n van, maradt még láb egy ki/be gombnak, de az sajnos már nem fér rá a panelre. (Előbb vágtam le, mielőtt ez eszembe jutott volna ![]() Az ICSP is jól jött volna, (neki sem maradt hely) mert sokszor kellett módosítani a programon, szerencsére a pic megúszta a pakolgatást. Ha lesz rá igény, akkor csinálok rendes panelt hozzá, azokról már nem hagynám le ezeket (ez meg megmarad prototípusnak :yes: ). Köszi a tippeket! ![]() Üdv!
Szia!
Ez jó ötlet, így nem kell plusz gomb rá. Köszi ![]() Idézet: „Ez jó ötlet, így nem kell plusz gomb rá.” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |