Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Te jó ég, mi van az oldalon? Senki nincs itt? Alig van ma hozzászólás!
Nem rossz! Most nézem éppen a japán műrepülő alakulatot, már csak a hajtóművek dübörgése és a kerozin illat hiányzik a teljes képhez. Meg a gurulóúton nyitott kabintetővel visszatérő gépekből való integetése a pilótáknak. Reaper-t mindenképpen megnézem holnap, remélem láthatunk tőle egy-két harangot vagy kobrát, mint az igazi 29-es bemutatókon!
He-he! hát, vannak még problémák. Frazer lezúgott..., de majd újra kezdi.
Reaper meg tuti, hogy a kobrát megmutatja, jó alacsonyan...
Van valakinek tippje,mit tudnék csinálni karácsonyra?Vagy egy oldalt mutasson valaki!Lehet olyan is,aminek köze sincs az elektrohoz.Valaki segítsen rajtam legyen szíves!(hamarabb kellett volna gondolkozni ) :eeknoes: :gumicsirke: :shocking:
Szevasztok, hobbilakók, látom ment a "harc" !
Nem vitázni szeretnék, és nem megbántani senkit, vicsys ez neked szól, hogy szerintem ne vedd magadra, szerintem téged egyáltalán nemakart megbántani, és ne vedd sértésre. eotvospm, van ebből bőven tapasztalata, és eélhiszem neki, mert egy nagyon nagy kedven tanárommal történt meg ez. A volt tanárom Tóth Ferenc Csaba nagyon nagy fej, és tanítani akart minden áron, ezalatt azt értsd, hogy a diákoknak a saját pénzéből vette az anyagot, és a szerszámok egy kiadós részét is, sőőt motrot stb. -t, hogy tudjon mit oktatni, és az a diákok összetudják szerelni, hogy a géplakatos ne reszeljen acélközőt, és a hegesztő, se reszelgessen! Az a helyzet hogy a többi tanár emiatt nagyon rászált, és kiutálták az iskolából. Nem a pénzel lenne itt mindenáron a gond, mert lennének itt felajánlások, csak itt azért mindenki a pénzre hajt, és csak kizsákmányolni szereti a diákokat! A tanárom azzal fizetett rá, hogy ez ellen dolgozott, a diákok körében is nagyon jó fejnek számított(még a kezelhetetlen izomkolosszus, "agybetét" .nélküli, barmokat, is megtuta szelidíteni az inteligenciájával), és én is személyes nagyon jó barátja vagyok a mai napig, és inkább elment abból az iskolából, mert ő megmondta, hogy ő soha többé nemfog ott tanítani! Az őráiról nagyon kevesen hiányoztak, sőőt még iskola után is ottmaradtak páran segíteni, pl. takarítani, pakolni stb. (nekem vele csak fémipari alapképzés óráim voltak vele, de amikor még aznap se volt vele órám, még akkor is iskola után még délután háromig benmaradtam, amikor már kiürült délben az iskola rég) Nagyon tisztelem, nagy koponya! Eotvospm, itt csak azokra az emberekre/tanárokra/ akart rávilágítani, aki a pénzért még csak meg sem dolgoznak, és vagy még nem is értenek a tanitott szakmájukhoz, és te lehet ezt vetted magadra, miközben nemkellett volna!
Megmentettél!Thank you!tőlem egy köszönetet kapsz(vagy többet)! :worship: 9ajándékot kell majd csinálnom.Valszeg vegyesek lesznek.Még kétszer köszi!Majd utánajárok a boltokban.
Szívesen! De, szerintem még nem vagy elkésve, 10 nap még hátra van! minden nap csinálsz egy ajándékot, a 10. nap meg becsomagolod őket. Jó kis elfoglaltságok esténként! Csak aztán a munkatervet tartani!
...és bandikala elkészíti az ötéves tervek mintájára a 10 napos tervet...
Legyen ez a neve: I. Tíznapos terv!
És a második tervem:I határozatlan idejű végfok építés.(motorola 100w)
Csak az a szivacs hogy hétközben nem vagyok otthon.Majd ha anyag lesz egy szombaton félresöpröm az asztalról a cuccost és...alkotok 10000rel.
Nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni a beragadó billentyű matyit? Már mint hogy egyáltalán ne jelenjen meg az az idétlen ablak ha sokszor megnyomjuk a Shiftet.
szia
Most hírtelen én nem találom de amikor bejön az ablak ott vannak a beállításai és ott valahol kilehet kapcsolni a beragadó billentyűket. Én régen így kapcsoltam ki de most meg nem találom meg Ha megtalálom szolók, de hátha más gyorsabb lesz szia
Megtaláltam, sikerült, köszi.
Szívesen segítettemm áskor is segítek ha tudok
szia
Nagyon egyszerű!
Nyomod pármásodpercig a jobb shifet, amig előnem ugrik az ablak, és rákattintasz a beállításokra, és "végigzongorázod", hogy semmire se kapcsoljon, még akkor se ha WC -re mész. Minden jót! Ampi
Jó módszer ez is
Ezt régen játékoknál alkalmaztam amikor nem volt user manual
Nekem már nem jön elő, mert mindet, amivel előjöhetne, már kiikattam!
Hát azért az nem árt ha a power gomb benyomása után előjön a knightrideres windows csík
Mi ez a punnyadás?
Mindenki benne lesz a TV -ben? Én meg benne leszek a pácban, itt egyedül!
Ne félj, én itt vagyok.
Nekem arra nincsen szükségem, olyan gyorsan botlik be a winfos, hogy észre sem veszem, hogy ott sincsen! Vagy lefagy, az is előfordult!
Megnyugodtam! Akkor nem csak nállam van adás szünet!
kihúzta a billentyűzetet
Közbe nézem a tv2-őn ezt a játékot, de ez egy akkora baromság. Találd ki milyen névre gondoltak, s a vége. Nem talál soha egyik se. hmm.. érdekes.. Egy levegővétellel kimondanak 10 mondatot.
Nekem azt nehéz lessz a laptopból...
Az biztos. Viszont most vittek el 6kilót!.... biztos felhivták saját magukat, mitha egy néző telefonálna be
Pedig biztos szalagkábellel van összemadzagolva az alaplappal, na azt ki lehet húzni
Én a TV-t húztam ki! ..és semmit nem nyertem!
ui.: elkezdem olvasni a principikon Mozgóábrás rádió technikát (Halász - Szentirmay 1965 5. 23.), mert annyira kevesen vagytok itt, hogy valami szakmába illő témával is kéne foglalkozni addig, nem de? Most fel vagyok lelkesülve, mert egy csöves erősítőt is szeretnék építeni, valami nagyobb teljesítményűt, kb. akkorát, hogy a TV állványleszakadjon a kicsatolótranszformátor sújától! Addig félszemem a könyvön, a másik félszemem a hobbin, a mik szemem, meg az ágyon pihen addig |
Bejelentkezés
Hirdetés |