Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudtok valami olyan pdf es olvasmányt, amiből meg lehetne tanulni kapcsolási rajzból a nyák tervezést?
Szerintem ilyen könyvet nem fogsz találni. Erre magadnak kell rájönnöd.
En például általános iskolába kezdtem, ilyen kis nyomi lehettem mert betévedtem a könyvtárba és volt 2-3 elektronikával foglalkozó könyv, az lett a hobbim hogy minél jobban összekuszáljam a szépen megtervezett nyákokat
Mért mindenki maga jött rá? nem lehet leírásból megtanulni? ill nincs leírás semmi? ez hihetetlen
Komplett leírás nincsen, csak alapelvek léteznek, amelyeket célszerű betartani.
Ilyen pl., hogy elektrolit kondenzátorokat nem teszünk melegedő dolgok (hűtőbordák, stb.) közelébe, vagy hogy a részegységeket célszerű egyben elhelyezni (pl. a táp részei legyenek egymás mellett, stb.), illetve hogy már a tervezésnél figyelni kell arra, hogy a kezelőszervek (potméterek, kapcsolók, kijelző eszközök, ...) a panel szélén legyenek, és efélék. Egyébként méretlen. (Gyk.: A "mért" nem azonos a "miért"-tel.)
Kösz!
pedig néztem ezt az oldalt is, de valahogy nem vettem észre ezt.
Nézd végi.Nálam jelentkezett .djvu kiterjesztéssel a könyv.A vége fele már nem abc sorrendben vannak a doksik!
Szia ! A HE-ban volt egy sorozat " Az elvi kapcsolási rajztól a szerelt nyomtatott áramkörig" címmel. Ha érdekel szólj, beszkennelem,de potyára nem akarom
Hmm, nalam egy csomo Warning jon be csak..
Idézet: „Warning: include(locale/English/setup.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/x0702/h/ho/hobbyelectronica/wwwroot/setup.php on line 24 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'locale/English/setup.php' for inclusion (include_path='.') in /nfs/x0702/h/ho/hobbyelectronica/wwwroot/setup.php on line 24 Warning: realpath() [function.realpath]: Unable to access /nfs/x0702/h/ho/hobbyelectronica/wwwroot/locale/ in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 16 Warning: realpath() [function.realpath]: Unable to access /nfs/x0702/h/ho/hobbyelectronica/wwwroot/locale/ in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 16 Warning: opendir() [function.opendir]: Unable to access locale/ in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 17 Warning: opendir(locale/) [function.opendir]: failed to open dir: Permission denied in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 17 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /nfs/x0702/h/ho/hobbyelectronica/wwwroot/setup.php on line 1191 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /nfs/x0702/h/ho/hobbyelectronica/wwwroot/setup.php on line 1198”
lehet hogy ezt az oldalt is megfúrták. ?
(szerzői jog bla bla..)
Hello!
Valaki tudja hogy a Bevezetés a tértechnológiába 1;2 köteteket hol lehet letölteni?
sziasztok!valaki tudja mi van a "hobbyelectronica.extra" oldallal?esetleg megtalálható valahol alternatívaként a tartalma?
Gondolom, valakinek "bökte a csőrét", hogy ott van fenn egy csomó jó dolog.
Hello!
Valakinek esetleg meg van ez a könyv digitálisan? Neten nem találtam. http://www.smarthome.com/93238/UPB-Home-Control-Manual/p.aspx Title: UPB Home Control Manual Author: Robert N. Bucceri EAN: 9780970005748 ISBN: 0-9700057-4-1 Dimensions: 10.9" x 8.4" x 15/16" Pages: 243 Publisher: Silent Servant, Inc. Thanks!
ha jól tudom nem is a legújabb kiadások vannak beszkennelve...egy kezdő pedig az alapokat innen is megtanulná (már ha hagynák működni...)a legújabb profi könyvek meg úgyse voltak fent...na de mindegy legközelebb letöltök mindent!
Próbáld meg ezen a linken keresztül: PIKK-PUKK
Ha netán bejönne a dolog, akkor minden lehetséges és értelmes dolgot ments le
Köszönöm a tippet,megpróbálom ha működik mindent...
Sajnos "csak" 302db htm.tipusú fájlt "sikerült"letölteni 404-a fájl nem található tartalommal...de legalább van egy listám mit nem töltöttem le legutóbb.Hátha egyszer valahol rálelek ..
Éjjel most én is megnéztem közelebbről a linket, amit nemrég megadtam. Sajnos azt kell, hogy mondjam, az az oldal nem csak egyszerűen meg lett hekkelve, hanem inkább egyenesen törölve lett az egész tartalma. Ezért is nem működnek a linkek.
Nem biztos!
Nekem, teljesen értéktelen oldalom van. Mégis "megörvendeztettek". Beraktak az index.php-ba egy sciptet és a gyökérbe feltettek egy common.php nevű akármit.
Sziasztok, régebben petyaművek oldalán találtam rengeteg szakkönyvet, ezeket mind el is tettem, csak időközben elveszett, gondoltam felnézek az oldalra, de nem találom sehol a könyveket, nem tud valaki valamit ezekről a könyvekről hová lettek, vagy mi történt velük?
Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |