Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
X akták. Azt én is szerettem... Scully szinkronhangja (Nárai Erika) valósággal megbabonázott 10 évesen!
Az SGA-t jobban szerettem először, de most már nem tudnám megmondani melyik a jobb. A Universe-re meg várhatunk őszig. De az nagy költségvetésű lesz, mivel a két sorozat pénze egyre fordítódik, így nagyon látványos lesz azt ígérik. A BSG-t már régen láttam, de nagyon tetszett. Most még várok két nagy zárófilmet (a meglévő kettőhöz)az SG sorozatból hogy teljes legyen a paletta.
Azt tudom milyen nehéz várni az új epizódokat. Én direkt a vége felé kevesebb részt néztem, hogy húzzam az időt.
A via 3 ment pár évad belőle, de nem vették meg a teljes sorozatot.
Az SG-sorozatról itt sokat olvashattok.
Érdekes. Az is, hogy a b*+ két "d"-vel mást jelent, mint egy "d"-vel! Az is érdekes, hogy kapásból ezt a szót írtam be...
Még egy érdekesség a vonat megszállotjainak.
Számítsátok le belőle a politikát, hiszen ez már csak történelem. Bővebben: Link
Szia!
Ha esetleg valanmi úton-módon rábukkannál majd az SG - the ark of truth vagy continuum magyar szinkronos változatára, akkor szólnál nekem is? Egyébként szerintem az SGA nem volt és nem is lesz olyan jó (mivel ebből jelenleg 5 évad létezik, több nem is készül) mint az SG - SG1. Aztán hogy mit hoz az Universe az már a jövő titka
Jóéjszakát mindenkinek! Mára elköszönök.
Gyönyörű ez a vonat!
Valóban nem csúnya, bár ez még jócskán a puritánabbak közé tartozik... Ha néhanap bejön kicsiny hazánkba a Venice-Simplon Orient, na abban aztán látni valóban gyönyörű kocsikat, amik kívülrő is, és belülről is tényleg csodaszépek!
Ami mindenképpen a linkelt blogbejegyzésben is szereplő vonat mellett szól(t), hogy magyar gyártmányú motorvonat volt! Idézet: „Én direkt a vége felé kevesebb részt néztem, hogy húzzam az időt.” Nekem ez nem ment. A csillagkaput napi 6-7-8 epizóddal néztem végig.
A lemezek miatt? Nem adom oda őket senkinek, de szívesen átírom.
Sziasztok!
Lenne egy kifejezetten elektronikamentes kérdésem. Adott egy műpadló (linóleum) ami műpadlóragasztóval le van ragasztva az alatta lévő járólapra, ezt a műpadlót kellene minél egyszerűbben felszedni az alatta lévő járólap sérülése nélkül. Igazából nem a műpadló felszedése a probléma, mert azt egy kicsit megbontva viszonylag könnyű feltépkedni hanem a ragasztó felvakarása a járólapról okoz nehézséget. Tavaly kb. 6m^2 -es felületről szedtem fel kb. 2 egész délután alatt vakargatással spaknival meg hasonlókkal. Most kb. 30m^2 ről kéne felszedni és kéne valami egyszerűbb és kevésbé fáradtságos módszer (tavaly amellett, hogy a sok térdeléstől 2 napig fájt a hátam meg a térdem, még a fél tenyeremről is lejött a bőr a spakni szorongatása végett). Szóval ha valakinek van valami tuti ötlete szívesen fogadom...
Ehhez a ragasztóhoz nem létezik valami oldószer, ami az alatta lévő burkolatot nem rongálja?
Köszi. Én is valami oldószerre gondoltam, csak nem tudtam, hogy létezik e ilyen, és akkor ezzel a löttyel ha fellocsolom a felületet akkor megkönnyíti a ragasztó eltávolítását?
zolee1209: Annyira nem baj ha rongálja az alatta lévő felületet, mert ha fel van szedve utána jön egy réteg szintkiegyenlítő aztán az új járólap. A járólap sérülése nélkül-t azt úgy értettem, hogy ne baltával menjek neki, bár szívem szerint azt tenném.
Létezik, és le is lehetett tölteni csakhát most egy kicsit szünetel )
A petyaművek oldal pedig elköltözött ide: http://www.petyamuvek.try.hu
A kőműves azt mondta, hogy fel kell szedni a ragasztót...
Bizony, különben a új kiegyenlítő/ragasztó nem köt oda a régi járólaphoz.
Hali mindenkinek. Sajnos fájó szívvel kell közölnöm, hogy a multiméterem ma az örök Ampermezőkre távozott. Nem gondoltam, hogy 230 volt AC ki fogja nyírni, pedig a méréshatár is be volt állítva rajta
Sajna nem most akármit mérek 0.5 voltot mutat Perelni fogom az áramszolgáltatót, mert kinyirta a multimat
Nekem is így járt a kedvenc multim. Apám mérni akart vele hálózati feszt, beállította, majd rámért és pukkkk! Szegény végleg tönkrement. Tudtam is, hogy melyik IC szállt el, de már nem gyártják sajnos és nem kaptam hozzá. Nagyon jó műszer volt. Régi, nem tekerős, hanem kapcsolós. Az volt benne a jó, hogy nem tudott kikopni az érintkező rézpálya.
Nekem ilyen mérleg kell... Sosem lehet hítni, mindig ugyanannyit mutat!
Szerintem feszültségmérő állásban nem szokott biztosító lenni a mérőkörben.
Nekem is ugy rémlik, az biztos hogy kiverte... Itt a kép még akkor készült amikor megadta magát a kicsi.
Tegnap volt egy éve, hogy regisztráltam ide. És szerettem volna kérni egy "szülinapi warn-t", hát erről megfeledkeztem! Nem lehetne egy napra bepótolni? :peace:
Boldog HE-s szülinapot. Semmiről nem maradtál le, 8 napon belül nem késő.
csak vandálkodni kell tutti, hogy kapsz eggyet
|
Bejelentkezés
Hirdetés |