Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A csernobili robbanás után sok furcsa dolog történt... Találtam egy pár képet és most gondolkozok, Hogy dobjam el az agyamat hogy visszapattanjon?
![]()
Ááá...nem olyan vészes az!
![]() ![]() ![]()
A Photoshop csodáit bámulva már csak az jobb, amikor egy nem túl szép nőből, közismert fotómodellt varázsolnak vele.
![]()
reklámszöveg: Loreál, mert megérdemlem! --Igen, ha 16 évesen már ráncaid vannak... --
![]() Idézet: „Furcsa dolog ez a péntek 13....” A Unix időszámítás változójának értéke, mely az 1970. január 1-től eltelt másodperceket számolja, 2009. február 13-án 23:31:30-kor 1234567890 lesz. ![]() A visszaszámláló megtekinthető a itt. Magyarországon természetesen 14.én lessz ![]()
hogy is van az állatoknál a szorzó? Választ ad mindenre, miért használják a 16 évesek is. Ebben a mai világban minden olyan gyors...
![]() Idézet: - „lecsavarozom a hátulját, meg kiveszem belőle az elektronikát...” Idézet: „...összerakom, és kész is.” Én is így tettem annó, azóta Alt+64-el írom a @-ot, ugyanis némely billetyűkombináció eltünt, de a gombok egyenként működnek. ![]()
Jónapot mindenkinek.
Az MSN -en most üttötte fel a fejét egy népszrű vírus, ha nemkattan rá senki teljesen ártalmatlan. foto?? ha haha ![]() Ha a mezőbe beírosd a saját címed, majd enter -elsz, akkor máris meg vagy fertőzve. Minden partnernek elkezd küldeni kéretlen linkeket, az ő azonosítójukkal kiírva, és ha rákattannak akkor, megszívják ők is. A tesóm ezzel az oldalall, szórakozgatott, azóta teljesen megbolondult a gépe, rundll32.exe erorrok, milliói. (Gondolom bombázza az MSN-t az ilyen linkes parancsok elküldésével, az meg nem bír magával, megfagy) Egyszerűen senkinek írni se tudott, és mivel a gépe sem erős, ezért még fagyásokkal is jutalmazza. Szerencsére nem kattintottam rá én sem, főleg azért mert kérdeztem és senki nem válaszolt.
Huhh...az felettébb kellemetlen lehet...
![]() Nálam minden szépen működik, pedig már kismilliószor szedtem szét és raktam össze a jelenlegi billentyűzetemet. Egyébként ami ezt okozhatja, azt szerintem valami érintkezési hiba lehet ott, ahol a fólián lévő érintkezősor érintkezik a panelen lévővel. Legalábbis szerintem erre utalhat az, hogy a gombok külön-külön mind működnek. A másik tippem meg az lenne, hogy lehet hogy mondjuk az AltGr alatt lévő gumitappancs elmozdult a helyéről, és nem nyomja össze a fólián az érintkezőket, és nem a billentyűkombinációid nem működnek, hanem csak az az egy gomb. Más baja nemigen lehet mint a fentebb írt két lehetőség (szerintem). Egyébként amikor kb 10-11 évesen először szedtem szét a bill-t (akkor még csak kíváncsiságból, hogy vajon mi van belül..), eléggé meglepődtem, amikor az a százvalahány gumitappancs szétterült a szőnyegen...fél napig szedegettem őket a szoba különböző pontjairól. Azóta már okosabb vagyok, most már szétszedés előtt ráfektetem egy asztalra, és akkor nem borulnak ki belőle szétszedés után azok a kis vacakok ![]()
Hali!
Az anyósomék pár napja kapták el... Rettentő agresszív, volt amikor egy percen belül háromszor is próbálta magát elküldeni nekünk. Viszont az egyik ismerősöm sikeresen megszabadult tőle, igaz ő csak 1-2 órát volt jelen, gyorsan sikerült megszabadulnia. Valami msn cleaner proggal sikerült neki. Szóval úgy néz ki, ha időben elcsípi az ember, akkor jó, de ha nem, akkor nem használ a progi. (Az nemtudom esetleg rontott-e a dolgon, hogy az anyósomék két néven is fentvoltak MSN-en.)
Az Alt Gr+Q (\), Alt Gr+W (|) működik, meg másol is, de némely nem. Ebböl itélve az Alt Gr jó. De mindegy már megszoltam így.
Idézet: „Az anyósomék pár napja kapták el... Rettentő agresszív,” A tied is? ![]() ![]() Egyébként nem agresszív az anyósom! Sőt, töbnyire a pártomat fogja a lányával szemben. Szerintem sokan irigykedhetnek rám... ![]()
Persze, de ezt nem lehetett kihagyni...
Amúgy ezért nem használtam soha msn-t, mert ott minden elképzelhető.
Nyugi, én is szeretem kiforgatni mások szavait, ha csak egy kicsit is bele lehet kötni...
![]()
A vírus miután elopt a a jelszavad, és a felhasználóneved, meg azt amit mellé akart már, attól a pillanattól kezdve már semmit nem ér, mert s célját eérte, inkább továbbküldözgeti magát.
A link alatt egy GIF alapú JAVA vírus található, miután a linkben az áldozat címe is benne van, oda fog belemenni, és lekérdezni a hozzáférési jogokat.
Sőőt, nállam "agresszivan levannak csonkítva a beépülő modulok, és pluginek, ami a képen látható is.
Idézet: „miután a linkben az áldozat címe is benne van, oda fog belemenni, és lekérdezni a hozzáférési jogokat.” Ezt nem egészen értem...ez ugye nem jelenti azt, hogy én is veszélyben vagyok? Mármint addig, amíg nem kattintok a linkre, addig ugye nekem nem tud ártani? Na mentem melózni... további jó fórumozást, és kerüljétek a vírusokat! ![]()
Osztálytársam is elkapta ezt a vírust, de neki már a win betöltése után újra is indul a gép. Gondolom ez már jól beépülhetett a rendszerébe. Majd hétfőre viszek neki msn-es vírusírtót és megmondom, hogy csökkentett módban próbálja indítani a rendszert és úgy kiírtani. Hátha megmenthető a gépje, mert két hete volt újrarakva szegénynek.
![]() ![]()
Idézet: „Ezt nem egészen értem...ez ugye nem jelenti azt, hogy én is veszélyben vagyok?” Pontosan azt jelenti. Hogy pontos legyek, a TE gépedet is felhasználják további fertőzésekre, és mivel az adatkezelési jogok sérülnek, nem lenne jó egy kopogtató úgyvéd az ajtóban.
Rakd neki ujra a gépét, az a biztos. Kitudja mi volt abban a programkódba megadva. Éehet rést is nyitott valamelyik protokolon, és szedi le sorba a vírukosat a netről. Ilyen a JPG-Crack.exe vírusa is, csak az *.rar álományokat "fikázik" tele, és teljesen kezdetleges (de ha elszabadul....).
Most jutott eszembe, egyszerűen nemtudok felmenni a torrenttanyára, elfelejettem a jelszavam is ráadásul. Proóbáltam megkeresni, hátha valahová leírtam de semmi. Jó kérek új jelszót, és akkor lepődők meg, hogy nem tudok belépni, azzal az indokkal hogy a jelsző / felszanálónév érvényetlen, és X alkalommal probálkozhatsz mert akkor, bla, bla, bla lessz.
A sütik engedélyezve vannak. Szóval nem cukorbeteg a gépem, de akkor mi lehet a baja?
Szevasztok!
Mi a véleményetek a Kerio tűzfalról? Nem használtam még, de már sokan ajánlották, van közületek aki már használta, és tud róla infokat mondani?
Én régóta a Kerio-t használom tűzfalnak, de eldöntöttem, hogy váltok majd másikra, mert különböző teszteken nem büszkélkedhet túl jó eredményekkel. Ezen a két oldalon megtalálhatod a tesztek eredményeit: Link1 , Link2
Az első oldalt már régen nem frissítették, de a "Leak Testing" és "Kill Testing" pontnál megtalálhatod az eredményeket. Az eredmények magukért beszélnek. Egyébként a Kerio nagyon felhasználóbarát, könnyen beállítható és áttekinthető, nálam még (tudomásom szerint) megfogott minden behatolást, de a fentebbiek miatt mégis le fogom cserélni.
Nekem az van, eddig nagyjábból mindent megfogott, persze a windows tűzfalat ki kell kapcsolni, meg normális antivírust kell felrakni (Norton). Ha nem kattintasz nagyon összevissza a neten meg msnen ész nélkül, akkor nem jut be semmi. Nekem kb 1,5 éve ilyen rendszer van és eddig semmi se jött be a védelmi rendszer hibája miatt.
Fúú, pihenő pálinkásokat olvastam! Aszem most nem igen írok a többi topikba
![]()
Nem csak freudi elszólás van, létezik freudi félreolvasás is!
![]() (vagy... Éhes disznó makkal álmodik....) |
Bejelentkezés
Hirdetés |