Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A csernobili robbanás után sok furcsa dolog történt... Találtam egy pár képet és most gondolkozok, Hogy dobjam el az agyamat hogy visszapattanjon?
Ááá...nem olyan vészes az! Azért a gombokat természetesen nem szedem ki egyesével, csak lecsavarozom a hátulját, meg kiveszem belőle az elektronikát. Aztán jöhet a CIF és a zuhanyozás. Majd szárítás, összerakom, és kész is. A száradást nem számítva kb 25 perc az egész. Annyira azért talán mégse mazochizmus ez (de ha mégis, akkor is inkább próbáljatok meg engem abba a tévhitbe ringatni, hogy valójában mégsem az. köszi! )
A Photoshop csodáit bámulva már csak az jobb, amikor egy nem túl szép nőből, közismert fotómodellt varázsolnak vele.
reklámszöveg: Loreál, mert megérdemlem! --Igen, ha 16 évesen már ráncaid vannak... --
Idézet: „Furcsa dolog ez a péntek 13....” A Unix időszámítás változójának értéke, mely az 1970. január 1-től eltelt másodperceket számolja, 2009. február 13-án 23:31:30-kor 1234567890 lesz. A visszaszámláló megtekinthető a itt. Magyarországon természetesen 14.én lessz
hogy is van az állatoknál a szorzó? Választ ad mindenre, miért használják a 16 évesek is. Ebben a mai világban minden olyan gyors...
Idézet: - „lecsavarozom a hátulját, meg kiveszem belőle az elektronikát...” Idézet: „...összerakom, és kész is.” Én is így tettem annó, azóta Alt+64-el írom a @-ot, ugyanis némely billetyűkombináció eltünt, de a gombok egyenként működnek.
Jónapot mindenkinek.
Az MSN -en most üttötte fel a fejét egy népszrű vírus, ha nemkattan rá senki teljesen ártalmatlan. foto?? ha haha http://hi5-imag.com/images.php?="idejön az áldozat MSN címe" Ha a mezőbe beírosd a saját címed, majd enter -elsz, akkor máris meg vagy fertőzve. Minden partnernek elkezd küldeni kéretlen linkeket, az ő azonosítójukkal kiírva, és ha rákattannak akkor, megszívják ők is. A tesóm ezzel az oldalall, szórakozgatott, azóta teljesen megbolondult a gépe, rundll32.exe erorrok, milliói. (Gondolom bombázza az MSN-t az ilyen linkes parancsok elküldésével, az meg nem bír magával, megfagy) Egyszerűen senkinek írni se tudott, és mivel a gépe sem erős, ezért még fagyásokkal is jutalmazza. Szerencsére nem kattintottam rá én sem, főleg azért mert kérdeztem és senki nem válaszolt.
Huhh...az felettébb kellemetlen lehet...
Nálam minden szépen működik, pedig már kismilliószor szedtem szét és raktam össze a jelenlegi billentyűzetemet. Egyébként ami ezt okozhatja, azt szerintem valami érintkezési hiba lehet ott, ahol a fólián lévő érintkezősor érintkezik a panelen lévővel. Legalábbis szerintem erre utalhat az, hogy a gombok külön-külön mind működnek. A másik tippem meg az lenne, hogy lehet hogy mondjuk az AltGr alatt lévő gumitappancs elmozdult a helyéről, és nem nyomja össze a fólián az érintkezőket, és nem a billentyűkombinációid nem működnek, hanem csak az az egy gomb. Más baja nemigen lehet mint a fentebb írt két lehetőség (szerintem). Egyébként amikor kb 10-11 évesen először szedtem szét a bill-t (akkor még csak kíváncsiságból, hogy vajon mi van belül..), eléggé meglepődtem, amikor az a százvalahány gumitappancs szétterült a szőnyegen...fél napig szedegettem őket a szoba különböző pontjairól. Azóta már okosabb vagyok, most már szétszedés előtt ráfektetem egy asztalra, és akkor nem borulnak ki belőle szétszedés után azok a kis vacakok Persze mosáshoz kiszedem őket, de aztán pár perc munkájával vissza is tehető mind a százvalahány darab.
Hali!
Az anyósomék pár napja kapták el... Rettentő agresszív, volt amikor egy percen belül háromszor is próbálta magát elküldeni nekünk. Viszont az egyik ismerősöm sikeresen megszabadult tőle, igaz ő csak 1-2 órát volt jelen, gyorsan sikerült megszabadulnia. Valami msn cleaner proggal sikerült neki. Szóval úgy néz ki, ha időben elcsípi az ember, akkor jó, de ha nem, akkor nem használ a progi. (Az nemtudom esetleg rontott-e a dolgon, hogy az anyósomék két néven is fentvoltak MSN-en.)
Az Alt Gr+Q (\), Alt Gr+W (|) működik, meg másol is, de némely nem. Ebböl itélve az Alt Gr jó. De mindegy már megszoltam így.
Idézet: „Az anyósomék pár napja kapták el... Rettentő agresszív,” A tied is?
Ha-ha-ha...
Egyébként nem agresszív az anyósom! Sőt, töbnyire a pártomat fogja a lányával szemben. Szerintem sokan irigykedhetnek rám...
Persze, de ezt nem lehetett kihagyni...
Amúgy ezért nem használtam soha msn-t, mert ott minden elképzelhető.
Nyugi, én is szeretem kiforgatni mások szavait, ha csak egy kicsit is bele lehet kötni...
A vírus miután elopt a a jelszavad, és a felhasználóneved, meg azt amit mellé akart már, attól a pillanattól kezdve már semmit nem ér, mert s célját eérte, inkább továbbküldözgeti magát.
A link alatt egy GIF alapú JAVA vírus található, miután a linkben az áldozat címe is benne van, oda fog belemenni, és lekérdezni a hozzáférési jogokat.
Sőőt, nállam "agresszivan levannak csonkítva a beépülő modulok, és pluginek, ami a képen látható is.
Idézet: „miután a linkben az áldozat címe is benne van, oda fog belemenni, és lekérdezni a hozzáférési jogokat.” Ezt nem egészen értem...ez ugye nem jelenti azt, hogy én is veszélyben vagyok? Mármint addig, amíg nem kattintok a linkre, addig ugye nekem nem tud ártani? Na mentem melózni... további jó fórumozást, és kerüljétek a vírusokat!
Osztálytársam is elkapta ezt a vírust, de neki már a win betöltése után újra is indul a gép. Gondolom ez már jól beépülhetett a rendszerébe. Majd hétfőre viszek neki msn-es vírusírtót és megmondom, hogy csökkentett módban próbálja indítani a rendszert és úgy kiírtani. Hátha megmenthető a gépje, mert két hete volt újrarakva szegénynek.
Idézet: „Ezt nem egészen értem...ez ugye nem jelenti azt, hogy én is veszélyben vagyok?” Pontosan azt jelenti. Hogy pontos legyek, a TE gépedet is felhasználják további fertőzésekre, és mivel az adatkezelési jogok sérülnek, nem lenne jó egy kopogtató úgyvéd az ajtóban.
Rakd neki ujra a gépét, az a biztos. Kitudja mi volt abban a programkódba megadva. Éehet rést is nyitott valamelyik protokolon, és szedi le sorba a vírukosat a netről. Ilyen a JPG-Crack.exe vírusa is, csak az *.rar álományokat "fikázik" tele, és teljesen kezdetleges (de ha elszabadul....).
Most jutott eszembe, egyszerűen nemtudok felmenni a torrenttanyára, elfelejettem a jelszavam is ráadásul. Proóbáltam megkeresni, hátha valahová leírtam de semmi. Jó kérek új jelszót, és akkor lepődők meg, hogy nem tudok belépni, azzal az indokkal hogy a jelsző / felszanálónév érvényetlen, és X alkalommal probálkozhatsz mert akkor, bla, bla, bla lessz.
A sütik engedélyezve vannak. Szóval nem cukorbeteg a gépem, de akkor mi lehet a baja?
Szevasztok!
Mi a véleményetek a Kerio tűzfalról? Nem használtam még, de már sokan ajánlották, van közületek aki már használta, és tud róla infokat mondani?
Én régóta a Kerio-t használom tűzfalnak, de eldöntöttem, hogy váltok majd másikra, mert különböző teszteken nem büszkélkedhet túl jó eredményekkel. Ezen a két oldalon megtalálhatod a tesztek eredményeit: Link1 , Link2
Az első oldalt már régen nem frissítették, de a "Leak Testing" és "Kill Testing" pontnál megtalálhatod az eredményeket. Az eredmények magukért beszélnek. Egyébként a Kerio nagyon felhasználóbarát, könnyen beállítható és áttekinthető, nálam még (tudomásom szerint) megfogott minden behatolást, de a fentebbiek miatt mégis le fogom cserélni.
Nekem az van, eddig nagyjábból mindent megfogott, persze a windows tűzfalat ki kell kapcsolni, meg normális antivírust kell felrakni (Norton). Ha nem kattintasz nagyon összevissza a neten meg msnen ész nélkül, akkor nem jut be semmi. Nekem kb 1,5 éve ilyen rendszer van és eddig semmi se jött be a védelmi rendszer hibája miatt.
Fúú, pihenő pálinkásokat olvastam! Aszem most nem igen írok a többi topikba
Nem csak freudi elszólás van, létezik freudi félreolvasás is!
(vagy... Éhes disznó makkal álmodik....) |
Bejelentkezés
Hirdetés |