Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
power point
Zoli barátom kedvéért, íme.
(Egyéb kívánság?)
próbáld meg ezzel: ez csak nézegető és nem is nagy.
üdv
Kiaza
Az előbb LLacinak írtam, de Neked is szól...
Zoli barátom kívánságára:
Idézet: „a vonalkód olvasó bír vele?” Ne viccelj, Zoli, ezt még én is simán leolvasom! (Lehet, hogy nem kellene annyit a teszkó gazdaságos csomagolásokat fürkésznem? )
Hello mindenkinek!
Mivel ez a "Börze", ezért itt sorolnám fel, hogy mely Rádiótechnika számokat keresek: 1951: 1 (novemberi szám, ez volt az első!), 2 (decemberi) 1952: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 1953: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 1954: 1,2,3,4,5,6,7,8,11,12 1955: 1,2,3,4,5,6,9,10,11,12 1956: 1,2,5,11,12 1957: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 1958: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 1959: 12 1977 RÁDIÓTECHNIKA ÉVKÖNYV sanyi01@gmail.com Előre is köszönöm türelmeteket, segítségeteket.
Küldtem egyet magányba...
(De miért írom ez ide? - Úgy is megtalálná...)
Ez a börze nem az a börze. Az apróhirdetés keres oldalán kell ezt a listát közzétenni.
Szia Frankye!
És mi lesz akkor, ha mindenki a Te neveddel ellátott formát nyomtatja ki és viseli? :hide: -Frankye!? -Szia Ferikém, mondjad! -Nem láttad véletlenül Ferencet? -De! Ott van többed magával! -Oké, látom Őket, de melyik Ő? Ott van Feró, Ferci, Fercike, Ferencke... De nem látom Ferencet!
Köszi szépen, az előbb csak "kínált" láttam
Hogy láthassuk (is), milyen rendes srácok a fórumozók.
Eltéveszthetetlen egyéniség vagyok, a magam 198 centijével és 140 kilójával... Ráadásul bajuszt és szemüveget is viselek, sőt, a halántékom is erőst őszül...
No de rendesen szét "OFF"-oltuk (juj, de csúnya kifejezés!) a témát...
Lacikám! Volnál olyan rendes, és velem is megosztanád a nagy titkot? (Persze, privátban...)
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Ma (szombaton) lesz börze Kecskméten? Mert a múltheti elmaradt, és elvileg most lesz bepótolva! Lesz ott valaki a HE emberei közül? Üdv! Köszi!
Sziasztok!
Végül elmentünk Gabikft-val a kecskeméti börzére. Jó volt. Bár kisebb volt, mint vártam (kb. egy jókora lakószobányi részen voltak a lényegi dolgok, az előtérben pedig kínai szutykok árusítása folyt ). Viszont meglepően nagy választék volt elektroncsövekből, be is ruháztam 2 db GU50-esbe (300 Ft/db!!!), Gabi vett mindjárt négyet belőle, meg egy ECC82-t meghajtónak. Barátságos volt a környezet, bár az átlagéletkor 50 fölött mozgott (mi voltunk a legfiatalabbak, az utánunk következő úgy kb. harmincas lehetett ). Voltak mindenféle rádióadók is (katonai is), rengeteg cső (közülük sok új vagy alig használt, és szerintem nagyon olcsón!). Szóval ajánlom mindenkinek, aki a környéken lakik, hogy legalább egyszer nézzen szét a börzén. Tudtommal minden hónap első szombatján van (a mai kivétel volt). Üdv: FazksG
Ennek a börzének nincs valmi elérhető műsor rendje, naptára?
Halihó!
Valaki jön most szombaton? Én szeretnék menni... :pirul: Ezt nem azért írtam, hogy mégegyszer kivigyenek Laciék, habár... :whistle: Na jó, végülis csak azért szeretnék kimenni, mert pénzem úgy sincsen, akkor legalább tudjak valakivel beszélgetni! :yes:
Én most nem megyek e hétvégén, nincs is sürgős vennivalóm. Inkább a nosztalgiára tartogatom, akár venni, akár nézegetni megyek.
Amit már régen meg akartam kérdezni tőletek...
Ti nem szoktatok guberálni lomtalanításokon? Egyedül már nem szívesen mennék, de társakkal! :yes: (És legyünk őszinték! Sok dolog, amit a börzén megveszünk, onnan származik.)
De, szoktam! Az egyik jóbarátom mondja: "Anyád meglát, kidob azzal együtt!" Azt nem veszi észre, ő is ugyanezt csinálja! Szóval megyünk együtt guberálni?
Valószínű, tudja azt ő, de olyan jó ezt mondani...
Valahol azt is meg lehet tudni, hogy hol, mikor van lomtalanítás. (Ennyire szervezetten még végképp nem csináltam!) Csak a meg ne verjenek ...!
Lényegében én is benne lennék a lom-turkálásban
Ha nem bánjátok... A teminál fórumon van egy topik, ahol szépen össze szokták gyűjtani, hogy milyen időszakokban pontosan mikortól és hol lesz hivatalos lomtalanítás. Esetleg azt lenne érdemes figyelgetni...
Nem bánjuk? Szeretettel várunk!
A "terminál fórum" -ról ha lehet, egy kicsit bővebben! Még a Frenkye -t is be kéne szervezni! (...írta a múltkor a méreteit, - apááááám.....!)
Időközben átköltöztek egy másik fórumra: LINK
Ha jól látom, pont rá lett harapva erre a dologra, ugyanis ehét pénteken kezdődik a lomtalanítás az I. kerületben Kijavítottam a linket! Idézet: „A művelet elvégzéséhez sajnos nem rendelkezik a szükséges jogosultsággal.” Csak regisztrált tagoknak? //Az index mindig távol állt tőlem. Az I. kerületben merre? és ki jön velem??? Nem mellékesen, az I. kerületbe szívesebben mennék, mint pl. Lőrincre... |
Bejelentkezés
Hirdetés |