Fórum témák
» Több friss téma |
óóó de kár, régebben lekaptam az összeset de sajnos egy partíciós probléma miatt elvesztek, gondolom sehova nem teszi fel újra már
Sziasztok, találtam EZT a forrást, sok doksi van itt, passwordos, amit egy doksi feltöltésért cserébe adnak.
Remélem hasznos másnak is.
Ha valaki nem értené miért nem lehet letölteni:
(csak passwordal lehet be lepni. kerni psw csak cserebe valamijen elektro konyvert. feltoltheto: ftp://pulse.homelinux.com/incoming/)
Ezt eddig értem, hogy valamit-valamiért alapon. De hogyan lehet feltölteni?
Sziasztok valaki nemtudja hogy hol tudnám a magyar nyelvü elektor magazinokat letölteni.
Köszönöm
petyamüvek odalon, letőrlülteték a He és Rt lapokat sajnos, 2007-2008-as lapokat amit én tetem fel, pedig a data.hu adatároló oldalról
Azt világosan megértem, miért töröltetnek le egy 2008-as Rt Évkönyvet. Akinek kell, vegye meg, abból "él" a Szerkesztőség. De azt már kevésbé tudom elfogadni, hogy mondjuk 1959-es decemberi Rádiótechnika "miért fáj" valakinek. Gyakorlatilag a Rádióvilágban sem tudnak (el)adni ilyen példányt, tehát pénzt sehogy nem tudnak belőle "csinálni". Csak azért se legyen másnak?
Énis ezzel bajlódom... Valaki esetleg megoszthatná tapasztalatait, mert probálkoztam így is, úgy is rámenni FTP -n de sehogy sem sikerült...
Üdvözlöm Frankye. Rádiótechnika évkönyv és újság és szakkönyv listát feltehetem ide vagy csak a hirdetés rovatba?
Kedves Tamás! Tegeződjünk, jó? Tudom, hogy Te vagy az idősebb, de hadd kérjelek meg rá, mert a fórumokon ez az általános, a "netikett" szerint elfogadott mód. Köszönöm.
Ha eladni, elajándékozni szeretnéd őket, akkor a helyük az Apróhirdetésben van. Ha viszont megosztani szeretnéd őket a többiekkel, akkor természetesen itt.
Béka honlapján fent volt egy ideig a szerzői jogi törvény egy vonatkozó részlete, meg a procedúráról szóló leírása, hogy hogyan toltak ki Vele ezek miatt a könyvek miatt.
Valahol, valakik betyárul félreértelmezik egyesek a szerzői és vagyoni jogokat... Sajnos, ez nem mai keletű dolog, és sajnos sok más területén is az életnek ez visszaköszön. (Pl. most fut a cégnél egy közbeszerzési eljárás, szoftverre, ami egy másik szoftvert is fog használni. A vagyoni jogokat az egész felett a mi cégünk szeretné birtokolni, de mert ez nem lehetséges, lehet, hogy az egész közbeszerzés e miatt esik kútba... )
Nagyon egyszerü.Irsz neki mailt és kérsz jelszót.
Üdv. Köszönöm és természetesen mehet e tegeződés, részemről ez egy rossz szokás a több mint 40 év szolgáltatásban eltöltött idő miatt. Öreg T
Idézet: „Csak azért se legyen másnak?” Igen, ez a biznisz nekik (szamaraknak). És jót kuncognak a markukban, hogy valakikkel milyen jól ki tudtak megint tolni... Egyszer meg kéne csinálni, hogy 2-3 hónapig senki ne vegyen tőlük semmilyen terméket. Egyáltalán semmit. TALÁN észheztérnének. Ha meg nem, akkor az ilyeneknek úgyis mindegy, menjenek bátran a levesbe...
Miért, most sokan vesznek RT-t?
A 89-90 körül néhány évig előfizettem rá. Gyakorlatilag akkor vesztettem el az érdeklődést az RT-k iránt amikor a szomszédom gyűjtésében lévő hetvenes évekből származó RT-kben akkor korszerűnek számító kapcsolásokat a 9x-ben kiadott újságokban viszontláttam. Néhány hete egy 2006-os vagy 05-ös újságban "sok kis kapcsolás" vagy valami hasonló rovatban egy kapcsolásban germánium diódával és régi si BC107-es tranzisztorral találkoztam. Nekem még van néhány ilyen "friss" cucc, gyűjtöm őket. De aki manapság kezdi az talán még elképzelni sem tudja, hogy anno germániumból lehetett diódát, tranzisztort gyártani. Sajnos nem engedhetem meg magamnak, azért vegyek meg egy újságot majd 1000ft-ért mert kíváncsi vagyok a 70-es évek kapcsolásaira. Sajnos kevés benne a korszerű kapcsolás, a mikrokontrolleres kapcsolásokban a kontrollert meg felprogramozva lehet rendelni, jó pénzért.
Részemről a megtiszteltetés!
Sziasztok
Az építőípari norma könyvet honnan lehetne letölteni? Kösszi.
Körülnéztél egy kicsit, hogy hova írod be a kérdésedet?
Egy ideje fórumtag vagyok itt, de eszembe nem jutna itt keresni pl. egy szépirodalmi könyvet. Nem azért, mert nem nézem ki a fórumtársakból, hogy ilyet olvasnak, hanem azért, mert ez egy elektronikai fórum.
Szia.
Körülnéztem, lehet hogy nem jól fogalmaztam. A könyvet azért keresem mert ki szeretném számolni a családi házunk villamos munkáinak várható költségét. Üdv.
Tud valaki segíteni ITT?
Nem ismerem a DcHub -ot, soha nem foglalkoztam vele. Van account és password, de nincs kliensem ehhez a P2P -hozhezhöz...
ez egy ftp. szerver, kérj nevet, jelszót.
ha megvan, be kell állitani az ftp kapcsolatot kapcsolat neve: ftp://pulse.mine.nu kiszolgáló: pulse.mine.nu felhasználónév amit kaptál jelszó amit kaptál bejelölni a parancsküldést, tipusa NOOP 10 sec. jó hely érdemes használni
Kösz, túl vagyok rajta. Nem ftp, azzal nem lett volna gondom, de mint írtam, a dchubbal nem foglalkoztam. (eddig) Ftp-vel csak hibás file-k jöttek. (noop 10-nél is)
Adódik a kérdés, hogy hol és kitől kell kérni a jelszót? A feltüntetett mailcímen?
(addig is, ha valakinek módjában áll, akkor adja meg Ferenczy Ödön: Teljesítményszabályzó áramkörök c. könyvének. (elektronikus formában, természetesen) Elvileg nekem is megvan, vagy 20éve, de egyszerűen nem találom, pedig a padlástól a pincéig mindenhol túrtam utána. Előre is köszönöm a segítséget.
Gyerekek, jelszót egy feltöltés ellenében kaptok.
én először nem töltöttem fel semmit, csak kértem
egy belépést, azután töltöttem fel, elsősorban újságokat, magazinokat, kapcsolási rajzokat várnak
Köszönöm a gyorsaságot, csak sajnos az istennek sem akar elindulni a letöltés. Se opera se firefox alatt...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |