Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Onkyo tx-sv535

Témaindító: rolandosss21, idő: Márc 1, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) rolandosss21 hozzászólása Márc 1, 2009 /

Sziasztok! Van egy Onkyo TX-SV535-ös rádiótuneres erősítőm, és amikor bekapcsolom azt írja ki hogy "Protect" Mi lehet a gondja? Ha tudtok segíteni akkor légszí! Előre is köszi!
(#) Danaman válasza rolandosss21 hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Az a gond vele hogy le van kódolva és kérne jelszót vagy ilyesmit ezt vagy kideríted mi volt, pl előző tulajtól vagy feltöröd vagy elviszed szervízbe és talán! feltörik.
(#) vicsys válasza rolandosss21 hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Valamelyik végtranyód meghalt és bekapcsolt a védelem. (nem kell feltörni semmit sem. )
(#) rolandosss21 válasza Danaman hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

szia! hogyan lehetne feltörni? használt boltban vettem úgyhogy nem tudom ki az előző tulaj
(#) Danaman válasza vicsys hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Hopp akkor rendesen melényultam, nékem autórádió ugyanúgy protect felirat aztán kéri a jelszót, innen gondoltam.
(#) 18david18 válasza rolandosss21 hozzászólására (») Márc 1, 2009 / 4

Szia!

Valószínüleg meghibásodott a végfok. A Protect (védelem) bekapcsolt amely a hangszórót vagy a végfokot hivatott védeni, túlhajtás, zárlat, meghibásodás esetén.
Ha szükséged van használati utasításra itt letöltheted.

Üdv!
(#) filo82 hozzászólása Nov 7, 2010 /

Sziasztok,

van egy Onkyo TX-DS939 erősítőm, mely kiírja a Protect feliratot. Azt olvastam, hogy valamelyik végtranyó meghalt, de azt hogyan tudom megállapítani, hogy melyik? Kezdő vagyok még

Köszi
(#) vicsys válasza filo82 hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Ha kezdő vagy, vidd szervizbe. Ha bátor, akkor kiforrasztod a félvezetőket és kiméred pl. multiméterrel.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem