Sziasztok! Van egy Onkyo TX-SV535-ös rádiótuneres erősítőm, és amikor bekapcsolom azt írja ki hogy "Protect" Mi lehet a gondja? Ha tudtok segíteni akkor légszí! Előre is köszi!
Az a gond vele hogy le van kódolva és kérne jelszót vagy ilyesmit ezt vagy kideríted mi volt, pl előző tulajtól vagy feltöröd vagy elviszed szervízbe és talán! feltörik.
Valamelyik végtranyód meghalt és bekapcsolt a védelem. (nem kell feltörni semmit sem. )
szia! hogyan lehetne feltörni? használt boltban vettem úgyhogy nem tudom ki az előző tulaj
Hopp akkor rendesen melényultam, nékem autórádió ugyanúgy protect felirat aztán kéri a jelszót, innen gondoltam.
Szia!
Valószínüleg meghibásodott a végfok. A Protect (védelem) bekapcsolt amely a hangszórót vagy a végfokot hivatott védeni, túlhajtás, zárlat, meghibásodás esetén.
Ha szükséged van használati utasításra
itt letöltheted.
Üdv!
Sziasztok,
van egy Onkyo TX-DS939 erősítőm, mely kiírja a Protect feliratot. Azt olvastam, hogy valamelyik végtranyó meghalt, de azt hogyan tudom megállapítani, hogy melyik? Kezdő vagyok még
Köszi
Ha kezdő vagy, vidd szervizbe. Ha bátor, akkor kiforrasztod a félvezetőket és kiméred pl. multiméterrel.