Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Panasonic service manual
Témaindító: vacuumdoctor, idő: Márc 2, 2009
Témakörök:
Sziasztok! Keressük a következő teljes service manual-okat Panasonic-Technics kazettás magnóhoz és cd lejátszóhoz: SH-EH600.pdf és SLEH600.pdf. Közel 2-3 MB-os fájlokról van szó. Ezek a fájlnevek egyben a típusok is. Akinek megvan, kérem segítsen. Próbáltuk a netről is letölteni, de sérültek vagy nem nyithatóak meg. Köszönettel, vacuumdoctor
Üdv!
Az SH-EH600.pdf-et meg az SLEH600.pdf-et is megtaláltam, már töltöm lefele, csak lassú az internet. Ha megvan akkor küldöm!
Üdv innen letöltheted:http://www.4shared.com/account/file/90325570/ccb51c8e/SH-EH600_es_SLEH600.html
Köszi, bocs, de csak most néztem, hogy írtatok a kérdésemre. Letöltöttem és a baj az, hogy az AcrobatReader valamilyen frissítéseket keres a fájl megnyitásakor, majd írja, hogy nem állnak rendelkezésre frissítések és nem nyílik meg a pdf.
![]()
Szia, már nem elérhető. Kérlek, ismételd meg újra vagy küldd el nekem ide is: info@bandtservice.hu. Hálásan köszönöm.
gabee-nak ezt írtam, tudsz rá valami megoldást?: Köszi, bocs, de csak most néztem, hogy írtatok a kérdésemre. Letöltöttem és a baj az, hogy az AcrobatReader valamilyen frissítéseket keres a fájl megnyitásakor, majd írja, hogy nem állnak rendelkezésre frissítések és nem nyílik meg a pdf. Tudsz rá valami gyógyírt?
Elküldöm, bocs hogy most Írok
![]()
Köszi, már próbálom
![]()
Továbbra sem megy! lehet, hogy nem a magyart kellene letöltenem, hanem az angol verziót? De emleget valamilyen harmadik programrészt egy másik gyártótól, de konkrétan nem vezet el oda, rám bízza, hogy keressem meg. Te hogyan tudod megnyitni a fájlt? Mit installáltál?
Nekem adobe readerem van, az simán kinyitja, de ha kell talán át tudom rakni WORD-ba.
Kérlek, tedd meg, hogy átrakod, mert akárhogyan próbálkozom, nem sikerül megnyitni.
Köszi előre is!
Sajnos nem tudom átrakni, most volt újrainstalálva az oprendszer és nekem sem akarja megnyitni. Próbálom orvosolni a problémát, de eddig semmi.
![]()
Sajnos, ezidáig sem megnyitni, sem kikonvertálni nem tudjuk a pdf-et wordbe vagy másba, meg se nyílik. Már letöltöttünk számtalan frissítést stb, de nem megy! Te is tudnál segíteni, hogy hogyan lehetne ezt olvashatóvá tenni?
Sziasztok!
Keresek Panasonic NV-G45,és NV-J23 videókhoz komplett service manualt.Kérek mindenkit hogy aki tud segítsen. Az elektrotanyánál már néztem de nem találtam. Előre is köszi.
Üdv. Panasonic m7 VHS kamerámhoz keresnék service manulat vagy csatlakozók lábkiosztásáról dokumentumot. Nem kaltam hozzá kábeleket,de szeretném használni a kamerát ezért is keresem a bekötéseket. A válaszokat előre is köszönöm.
![]()
Szia! Keresni próbáltad amúgy? Az "ismert" keresővel nem volt túl bonyolult a dolog
![]() Bővebben: Link Bővebben: Link
A service manualt hogyan tudom letölteni? Látom hogy fent van de letölteni nem tudom hol kell.
![]() Módosítva: Megtaláltam,köszönöm szépen a linket. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2014
Szia!
Az Elektrotanyás oldalon a "This file is downloadable free of charge. ...processing" helyén megjelenő "Get Manual"-ra kell kattintani.
Üdvözlök mindenkit!
Rögtön a tárgyra térnék.....-szeretnék segítséget kérni! Magyar nyelvű kezelési útmutatót keresek Panasonic NV FJ612EE tipusú videómagnóhoz. A neten sajnos sehol sem találtam csak típus közelit de az sem magyar! Ha valaki esetleg még rendelkezne ilyen leírással azt szívesen átvenném ,...-természetesen kész vagyok fizetni érte. Ha esetleg valakinek megvan bármilyen formátumban (pdf,txt,...stb) az is tökéletesen megfelelne! Előre is köszönöm a segítségeteket....-bármilyen megoldás érdekel! Üdv:vhs68
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni....! Szükségem lenne Panasonic SA PM25 tipusú minihi kapcsolási rajzára....sajnos a neten sehol sem találtam! Ha esetleg valali rendelkezik vele vagy tud linket küldeni kérem értesítsen....Előre is köszönöm! Üdvözlettel VHS68 email:apasaca1@gmail.com
A topikban már említett Elektrotanyán úgy tűnik, megvan: Bővebben: Link. Várd meg a kép alatt megjelenő "Get Manual" linket.
Ajánlom figyelmedbe a keresőjüket is: Bővebben: Link. |
Bejelentkezés
Hirdetés |