Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Panasonic service manual

Témaindító: vacuumdoctor, idő: Márc 2, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) vacuumdoctor hozzászólása Márc 2, 2009 /

Sziasztok! Keressük a következő teljes service manual-okat Panasonic-Technics kazettás magnóhoz és cd lejátszóhoz: SH-EH600.pdf és SLEH600.pdf. Közel 2-3 MB-os fájlokról van szó. Ezek a fájlnevek egyben a típusok is. Akinek megvan, kérem segítsen. Próbáltuk a netről is letölteni, de sérültek vagy nem nyithatóak meg. Köszönettel, vacuumdoctor
(#) Gyimate válasza vacuumdoctor hozzászólására (») Márc 2, 2009 /

Üdv!
Az SH-EH600.pdf-et meg az SLEH600.pdf-et is megtaláltam, már töltöm lefele, csak lassú az internet. Ha megvan akkor küldöm!
(#) gabee válasza Gyimate hozzászólására (») Márc 2, 2009 /

Akkor te töltöd a torrent tanyáról?
(#) gabee válasza vacuumdoctor hozzászólására (») Márc 2, 2009 /

Üdv innen letöltheted:http://www.4shared.com/account/file/90325570/ccb51c8e/SH-EH600_es_SLEH600.html
(#) Gyimate válasza gabee hozzászólására (») Márc 2, 2009 /

igen
(#) Gyimate válasza Gyimate hozzászólására (») Márc 2, 2009 /

Innen is letöltheted: SH-EH600 a másik pedig innen
Azért ide töltöttem fel, mert ez volt kéznél, és 100, hogy megy!
(#) vacuumdoctor válasza gabee hozzászólására (») Márc 14, 2009 /

Köszi, bocs, de csak most néztem, hogy írtatok a kérdésemre. Letöltöttem és a baj az, hogy az AcrobatReader valamilyen frissítéseket keres a fájl megnyitásakor, majd írja, hogy nem állnak rendelkezésre frissítések és nem nyílik meg a pdf. Tudsz rá valami gyógyírt?
(#) vacuumdoctor válasza Gyimate hozzászólására (») Márc 14, 2009 /

Szia, már nem elérhető. Kérlek, ismételd meg újra vagy küldd el nekem ide is: info@bandtservice.hu. Hálásan köszönöm.
gabee-nak ezt írtam, tudsz rá valami megoldást?: Köszi, bocs, de csak most néztem, hogy írtatok a kérdésemre. Letöltöttem és a baj az, hogy az AcrobatReader valamilyen frissítéseket keres a fájl megnyitásakor, majd írja, hogy nem állnak rendelkezésre frissítések és nem nyílik meg a pdf. Tudsz rá valami gyógyírt?
(#) Gyimate válasza vacuumdoctor hozzászólására (») Márc 16, 2009 /

Elküldöm, bocs hogy most Írok A problémára meg ez a megoldás: Bővebben: Link
(#) vacuumdoctor válasza Gyimate hozzászólására (») Márc 16, 2009 /

Köszi, már próbálom
(#) vacuumdoctor válasza Gyimate hozzászólására (») Márc 16, 2009 /

Továbbra sem megy! lehet, hogy nem a magyart kellene letöltenem, hanem az angol verziót? De emleget valamilyen harmadik programrészt egy másik gyártótól, de konkrétan nem vezet el oda, rám bízza, hogy keressem meg. Te hogyan tudod megnyitni a fájlt? Mit installáltál?
(#) Gyimate válasza vacuumdoctor hozzászólására (») Márc 16, 2009 /

Nekem adobe readerem van, az simán kinyitja, de ha kell talán át tudom rakni WORD-ba.
(#) vacuumdoctor válasza Gyimate hozzászólására (») Márc 17, 2009 /

Kérlek, tedd meg, hogy átrakod, mert akárhogyan próbálkozom, nem sikerül megnyitni.
Köszi előre is!
(#) Gyimate válasza vacuumdoctor hozzászólására (») Márc 20, 2009 / 4

Sajnos nem tudom átrakni, most volt újrainstalálva az oprendszer és nekem sem akarja megnyitni. Próbálom orvosolni a problémát, de eddig semmi.
(#) vacuumdoctor válasza gabee hozzászólására (») Márc 22, 2009 /

Sajnos, ezidáig sem megnyitni, sem kikonvertálni nem tudjuk a pdf-et wordbe vagy másba, meg se nyílik. Már letöltöttünk számtalan frissítést stb, de nem megy! Te is tudnál segíteni, hogy hogyan lehetne ezt olvashatóvá tenni?
(#) zotyka70 hozzászólása Aug 23, 2010 /

Sziasztok!
Keresek Panasonic NV-G45,és NV-J23 videókhoz komplett service manualt.Kérek mindenkit hogy aki tud segítsen. Az elektrotanyánál már néztem de nem találtam. Előre is köszi.
(#) szikorapéter hozzászólása Aug 31, 2014 /

Üdv. Panasonic m7 VHS kamerámhoz keresnék service manulat vagy csatlakozók lábkiosztásáról dokumentumot. Nem kaltam hozzá kábeleket,de szeretném használni a kamerát ezért is keresem a bekötéseket. A válaszokat előre is köszönöm.
(#) abcdabcd válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 31, 2014 /

Szia! Keresni próbáltad amúgy? Az "ismert" keresővel nem volt túl bonyolult a dolog de tessék itt vannak, egy használati útmutató és egy service manual:
Bővebben: Link
Bővebben: Link
(#) szikorapéter válasza abcdabcd hozzászólására (») Aug 31, 2014 /

A service manualt hogyan tudom letölteni? Látom hogy fent van de letölteni nem tudom hol kell.

Módosítva: Megtaláltam,köszönöm szépen a linket.
A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2014
(#) kadarist válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 31, 2014 /

Szia!
Az Elektrotanyás oldalon a "This file is downloadable free of charge. ...processing" helyén megjelenő "Get Manual"-ra kell kattintani.
(#) vhs68 hozzászólása Nov 18, 2015 /

Üdvözlök mindenkit!
Rögtön a tárgyra térnék.....-szeretnék segítséget kérni! Magyar nyelvű kezelési útmutatót keresek Panasonic NV FJ612EE tipusú videómagnóhoz. A neten sajnos sehol sem találtam csak típus közelit de az sem magyar! Ha valaki esetleg még rendelkezne ilyen leírással azt szívesen átvenném ,...-természetesen kész vagyok fizetni érte. Ha esetleg valakinek megvan bármilyen formátumban (pdf,txt,...stb) az is tökéletesen megfelelne!
Előre is köszönöm a segítségeteket....-bármilyen megoldás érdekel!
Üdv:vhs68
(#) vhs68 hozzászólása Aug 5, 2017 /

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni....! Szükségem lenne Panasonic SA PM25 tipusú minihi kapcsolási rajzára....sajnos a neten sehol sem találtam! Ha esetleg valali rendelkezik vele vagy tud linket küldeni kérem értesítsen....Előre is köszönöm! Üdvözlettel VHS68 email:apasaca1@gmail.com
(#) minitrue válasza vhs68 hozzászólására (») Aug 5, 2017 /

A topikban már említett Elektrotanyán úgy tűnik, megvan: Bővebben: Link. Várd meg a kép alatt megjelenő "Get Manual" linket.

Ajánlom figyelmedbe a keresőjüket is: Bővebben: Link.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem