Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt a képet elfelejtetted feltölteni, amikor Zsezsa a szivárvány árnyékából integet. :crazya:
Lehet hogy azért mert Zsezsa már ásta a kincset, és zenetom berágott hogy nem övé lessz a kincs majd egymás ellen ástak
Integet, integet... A főztjével várja haza hitvesét! Addig mondogatjátok, míg tényleg összejönnek!
Húha.... Itt egy hölgy, súlyosan gyorsan össze kell rámolnom az asztalon!A billenytyúzetet is úgy kellett kiráncibálni a kupi alól.
A vége az lesz hogy Norberto-nak lesz egy mellékállása
Nem értem. Mit jelent az a mellé-kállás?
Ha az lenne, mellé-kallódás, azt még elfogadnám... de mellé-kállás? Sőt. Egyáltalán mi az amikor valaki mellé kállik valami? De azt is kérdezhetném, hogy melyik az a folyamat, amikor valaki mellé kállik? (mármint mell+vé, csak teljes hasonulás ugye...)
Késő este nevetésre bírsz
Nem tudom erre a magyarázatot.. Lassan mehetek eltenni magam holnapra.. Még februárban valami agy zsugorodott bombariadót jelentett be és a suli elmaradt.. ennek hála mehetek honlap.. De szerencsére valami színházba max 1-1.5 óra valahogy majd kibírom.. mindenesetre jobb mint 2:15 ig a suliba
Jó estét Tisztelt Egybegyűltek!
Rossza az a nyelvtani tagolás! Helyesen: mell ék állás. Lerajzoljam?
Az ék melyik vége van a "nő felé"
A szélesebb vagy a keskenyebb vége? Ha a keskenyebb elég érdekes lehet
Nos egy kérdésem van! A mell mikor áll ék alakba? Mi a helyzet a mell ék hatással? Emellett a mell ék zár kérdése is nyitva marad. (Mellékzár=sönt. Jobbszeretem a mellékzár kifejezést. Jobban megvilágítja a lényeget.)
Ó, most már leesett, hála neked!
Szóval zoly15 szerint lesz egy ilyenem... húdekafaaa :pias:
Bizony!
Lehet hogy pont álmodba fog előtűnni
Ha valóban így lesz, akkor majd elmesélem, hogy nézett ki
képeket is készíts, szóval az akkuk mindég maxra legyenek töltve, vagy még azon túl is
Akkor ne ültesd rá "kupi" nevű ismerősödet!
Idézet: „A billenytyúzetet is úgy kellett kiráncibálni a kupi alól. ”
Ejnye-ejnye, senki sem figyeli a három szó pontos jelentését. A 'mell ék' az a dekoltázs, s annak az állás, azaz elhelyezkedéséről van szó.
Naigen, miután a söntöt is félre lehet érteni...
Idézet: „S önt, s önt, s kifolyik a pohárból a maszlag...”
Mikor a gombokat nyomkodod, belépsz a szervizmenübe, és szépen begerjeszted
Matyikém, így köll ezt
Elvagytok mint a befőtt
Mindenesetre én most néztem meg a Halálos iram 4-et (mozis-feliratosan, de hát ez van... nem birom megvárni a szinkronost), szóval most happy van
Az ám! Elég nehéz volt megtalálni.
Milyen jó a hangulat itt az off-ban
A gépemben kicseréltem a ventiket, mert zajosak voltak.Most nézem, hogy az egyik 1,20 ampert vett fel 12v-on. A táp sem melegszik annyira.De a proci annál inkább.Ha bordát akarok cserélni,akkor a fekvőházas gépnél is fel kell szerelni a kitámasztót az alaplap hátuljára?Úgy nézem, fel kell szerelni egy jobb bordával, mert ami egy 2,6 os celeronnak jó volt, az kevés a 3,4 es p4 eshez...És így 40 % -on 80 fokos.
Milyen kitámasztót? Melyik az alaplap "hátulja"?
Ha arra a kitámasztó(k)ra gondolsz, amivel az alaplap a házhoz van fogatva, (illetve van 1-2, ami valóban csak támaszt,) akkor természetesen fel kell szerelni! Minden olyan helyen kell, (tápcsati, memo, slotok, stb.) ahol szereléskor nyomás érheti az alaplapot.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a zenét "kiadták"? Tehát vagy a U2 vagy a közreműködő énekesnő lemezén (valamelyiken a kettő közül) megtalálható ez a zene? Mindenhol csak az eredeti, U2-s változatot találom meg. Valaki tudna segíteni a zene megszerzésében. (nem youtube rip-re gondolok, hanem valami jó minőségű zenére)
Mary hetedik stúdió albumán, a
Idézet: -on található. „The Breakthrough”
Nagyon szépen köszönöm az információt!
Helló!Nem tudja valaki, hogy az msn en hogyan lehet e- mail címet változtatni?A régire rég nem mentem fel és törölték.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |