Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Arra gondoltam, amelyiket a procifoglalat alá kellene felszerelni.Gondolom azért, hogy a prociborda ne feszítse az alaplapot.De fekvőházas gépnél nem feszíti.
![]()
Én erre gondoltam. Ezt kell valahogy felfogatni az alaplapra a procofoglalathoz.Mert akkor szét kell szedni az egész gépet...
![]()
Igen ezt minden esetben fel kell szerelni mivel ezeknek a hütőknek jóval nagyobb a tömegük, mint amire az alaplapot tervezték.
Aha..vágom.Akkor sajnos szét kell berhelni a gépet egészen a házig.
![]()
Inkább egy félórás "berhelés" mint egy uj alaplap! Annó egy BigTyphoon proc hütőt tettem egy 2.8-as prescott-ra nem volt egyszerü de az a husz fok különbség megérte!
Akkor majd körbenézek borda ügyben egy vízhűtéses volna a legjobb... csak drága.Szerintem én megelégszem egy ventissel.Bár mondjuk az még mindíg jobb, mint a mostani.Most ugyanis a tápon beszívott meleg levegővel hűti a procit.
![]()
A vizhütésen már én is elgondolkodtam, de még nem tudtam magam rászánni...pedig szinte minden meg lenne az átalakitáshoz. Csak ez a viz-elektronika párositás...
Egy komplett renszer pumpával, radiátorral, mindennel 70000 körül van.Hát mit ne mondjak, jó drága sajna.de majdnem az egész rézből van.
![]()
Ennek a tetemes része házilag is kivitelezhető és töredékéből kijön. Lehet, hogy nem olyan szépen kivitelezett de a hatásfoka akár jobb is lehet mint a gyári... és kifejezetten a saját igényeidhez igazitott.
Erre csak négy lyukat kéne fúrni és passzív hűtéssel is jó lenne.
![]() ![]() ![]() ![]()
Az a baj, hogy ugyan elég nagy termetü de kicsi a hőleadó felülete. Ezért van a procihütőkön sok vékony borda igy növelik a felületet és csökkentik a "hőtehetetlenségét".
De még ha eloxálnák a bordát, akkor még több hőt le tudna adni.De ezzel is spórolnak.
![]()
Narancsszörpista...
Bizony
![]() Közbe most látom olyan felhős az ég, megint rossz idő lesz ![]()
Itt süt a nap...nem lehet, hogy ez a szörp mellékhatása?
Lehetséges
![]()
Másik kérdés, hogy elfér-e az alaplapon a sok kis kütyütől?
Mit csináltál, hogy ennyire szomjas voltál?
![]() ![]() ![]()
Nem szomjuság...narancsszörpizmus...
Nem tudom, de nem rakom fel ezt az állatot.Nem jáccok vele.Majd veszek egy jó bordát a boltban.
Idézet: 1 liter vajaskenyeret megettél? „Én vajaskenyeret ettem meg annyit” ![]() ![]()
Nem.
![]()
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy a weboldalamat ha megnyitja valaki, akkor egy kép jelenjen meg, aztán 2-3 másodperc múlva töltődjön be az oldal?
Meg!
![]() ![]() De lényeg, hogy meglehet oldani! ![]() ![]()
Szuper! És tudja valaki hogy hogyan lehet ilyet elkövetni?
Itt találsz egy ilyen szkriptet. Kb. 10 mp múlva bejön az oldal ahol a szkript van.
Csak egy ötlet, nem vagyok guru, szóval biztosan van jobb is: az oldalad linkjén a képet tartalmazó oldal van, body-nál
Idézet: , a megadott idő után meghívódik a redirect függvény, amit a head-nál beszúrsz, abban pedig „onLoad=setTimeout("redirect()",2500)” Idézet: . Más nyelveken meg hasonlót művelő utasítások „location.replace("új oldal linkje, idézőjelek között")” ![]()
Hali! Irtam egy dupla rétegű lemezt.Kb háromnegyed óráig írta, de nem olvassa, csak pörgeti a lemezt, meg igazítja a fejet.Most akkor mi is van?Mit tegyek? Hogyan írhatnám ki normálisan?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |