Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Arra gondoltam, amelyiket a procifoglalat alá kellene felszerelni.Gondolom azért, hogy a prociborda ne feszítse az alaplapot.De fekvőházas gépnél nem feszíti.
Én erre gondoltam. Ezt kell valahogy felfogatni az alaplapra a procofoglalathoz.Mert akkor szét kell szedni az egész gépet...
Igen ezt minden esetben fel kell szerelni mivel ezeknek a hütőknek jóval nagyobb a tömegük, mint amire az alaplapot tervezték.
Aha..vágom.Akkor sajnos szét kell berhelni a gépet egészen a házig. De kár.
Inkább egy félórás "berhelés" mint egy uj alaplap! Annó egy BigTyphoon proc hütőt tettem egy 2.8-as prescott-ra nem volt egyszerü de az a husz fok különbség megérte!
Akkor majd körbenézek borda ügyben egy vízhűtéses volna a legjobb... csak drága.Szerintem én megelégszem egy ventissel.Bár mondjuk az még mindíg jobb, mint a mostani.Most ugyanis a tápon beszívott meleg levegővel hűti a procit.
A vizhütésen már én is elgondolkodtam, de még nem tudtam magam rászánni...pedig szinte minden meg lenne az átalakitáshoz. Csak ez a viz-elektronika párositás...
Egy komplett renszer pumpával, radiátorral, mindennel 70000 körül van.Hát mit ne mondjak, jó drága sajna.de majdnem az egész rézből van.
Ennek a tetemes része házilag is kivitelezhető és töredékéből kijön. Lehet, hogy nem olyan szépen kivitelezett de a hatásfoka akár jobb is lehet mint a gyári... és kifejezetten a saját igényeidhez igazitott.
Erre csak négy lyukat kéne fúrni és passzív hűtéssel is jó lenne. 3 k ért vettem tegnapEz egy 200 w os végfokot is kibírna.
Az a baj, hogy ugyan elég nagy termetü de kicsi a hőleadó felülete. Ezért van a procihütőkön sok vékony borda igy növelik a felületet és csökkentik a "hőtehetetlenségét".
De még ha eloxálnák a bordát, akkor még több hőt le tudna adni.De ezzel is spórolnak.
Narancsszörpista...
Bizony
Közbe most látom olyan felhős az ég, megint rossz idő lesz
Itt süt a nap...nem lehet, hogy ez a szörp mellékhatása?
Lehetséges
Másik kérdés, hogy elfér-e az alaplapon a sok kis kütyütől?
Mit csináltál, hogy ennyire szomjas voltál? Én vajaskenyeret ettem meg annyit, 2 kilós kenyérből szelt szeletekkel.
Nem szomjuság...narancsszörpizmus...
Nem tudom, de nem rakom fel ezt az állatot.Nem jáccok vele.Majd veszek egy jó bordát a boltban.
Idézet: 1 liter vajaskenyeret megettél? „Én vajaskenyeret ettem meg annyit”
Nem. Szép is volna...Én annyi szeletre gondoltam.
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy a weboldalamat ha megnyitja valaki, akkor egy kép jelenjen meg, aztán 2-3 másodperc múlva töltődjön be az oldal?
Meg! Ha jól emlékszem, akkor régebben találtam egy ilyen HTML kódot, ami ezt csinálja, de sajnos már nem tudom, hogy hogyan is volt; meg azt se, hogy hol láttam
De lényeg, hogy meglehet oldani!
Szuper! És tudja valaki hogy hogyan lehet ilyet elkövetni?
Itt találsz egy ilyen szkriptet. Kb. 10 mp múlva bejön az oldal ahol a szkript van.
Csak egy ötlet, nem vagyok guru, szóval biztosan van jobb is: az oldalad linkjén a képet tartalmazó oldal van, body-nál
Idézet: , a megadott idő után meghívódik a redirect függvény, amit a head-nál beszúrsz, abban pedig „onLoad=setTimeout("redirect()",2500)” Idézet: . Más nyelveken meg hasonlót művelő utasítások „location.replace("új oldal linkje, idézőjelek között")”
Hali! Irtam egy dupla rétegű lemezt.Kb háromnegyed óráig írta, de nem olvassa, csak pörgeti a lemezt, meg igazítja a fejet.Most akkor mi is van?Mit tegyek? Hogyan írhatnám ki normálisan?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |