Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na én lassan indulok... Aztán aki látja, majd mesélje el, hogy milyen volt az ünnepi tüzijáték!
![]() Én holnap már itthon vagyok... ![]()
Én esetleg reggel fel tudok nézni olyan 5:30 körül.. :yes:
Akkor jó munkát.. Ma a suliban az a sok lépcső kikészített ![]()
Sziasztok!
A Cam Space programot ismeritek? Itt egy video róla:Bővebben: Link A program teljes verziója ingyen letölthető a honlapjáról. Sajnos nekem nincs WebCam-om, de tuti szerzek egyet! ![]()
ÁáÁá...
Ez marha jó... ![]() Nekem sincs webcam-om.. Jól el lehet vele poénkodni ![]()
A fényképezőgépem bír mozgó felvételt készíteni, ha elősikerülne keríteni megpróbálom azt beüzemelni.
Osztálytársam mondta hogy ő NYÁK-ot tervezett vele! ![]() ![]()
Ez nekem is megtetszett.Tudnátok segíteni?Nekem Olympus mju820-am van és nem tudom,hogy lehet-e használni webkameraként.Van valami ötletetek?
Ez marhajó most próbálgatom! Pasziánsz már jól megy
![]()
Furcsa.... Aznap lennék 2 éves a havercsajjal, amikor a HE szülinapja van. De kicsi a világ
![]()
arrafelé ez a
Idézet: mit jelent? „havercsajjal” Van egy sejtésem.... ![]()
Az tuti hogy öntöttvas, látni rajta, vagy csak nekem azért mert ilyeneket tanulok..
Erről annyit tudnák mondani hogy ?-4-1000 ![]() ? = nem tudom hány tagos..
Havercsaj csak lazán, amugy bnőm vagyis volt
![]() ![]() ![]() Idézet: „amugy bnőm vagyis volt” szóval a lényeg hogy volt ![]() Az ivászattal csak óvatosan...
Óvatosaaan?
![]() ![]() ![]() Most elképzelem a helyzetet a barátnőm örül, hogy a második évre innánk. Aztán jönne a beszólásom, hogy az első kör a HE-nek van szánva ![]() ![]()
Hát, tutti elgörbülne a tér-idő kontinum
![]()
Hello Attila!
Ajánlok egy magyar nyelvű és ingyenes programot, amivel játszi könnyedséggel tudsz a későbbiekben majd gif animációt is készíteni; a program neve: PhotoScape
Jaja! Te irtad a tojásos nokedlit ugye? Ha van Nállatok szólj szívesen esek én is egy nagyot csak azért, hogy ehessek.
![]()
Igen, én írtam..
De sajnos az már elfogyott még vasárnap reggel ![]()
én szombaton ettem..
Vasárnap ette anyám meg az utolját ![]() Még sütit is csináltattam mondván hogy "gondolj arra hogy gyorsabban gyógyul a lábam" ![]()
Meg vagyok sértődve, mert nem hagytál nekem
![]() ![]() Idézet: „Nem hagytál DjGeorge-nak tojásos nokedlit, 1 hétig el vagy tiltva a pákától.” ![]()
óóóó....
Én hagyjak neked? ![]() Állítólag készült neked is ![]() ![]()
Ez a baj, hogy nem készült. Ha lett volna mondtam volna, hogy gyere át enni
![]() ![]()
hehe, amúgy észrevetted, hogy csak a miénk a fórum?
![]() Hogy írjak is valamit, te ettél már vanília fagyit sült krumplival? ![]() Idézet: a-a... Figyellek titeket. „hehe, amúgy észrevetted, hogy csak a miénk a fórum?” ![]()
Extrém kaja
![]()
Én is figyelek, meg közben fejlesztgetek - fejlesztgetünk, hogy legyen mit néznetek pár óra múlva
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |