Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   536 / 3599
(#) valve válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

(#) zoly15 válasza wifiman hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Szia!
Letöltöttem a programot, bele is fűztem, itt egy rakat szám meg betű Én honnan tudjam hogy melyik a kód?
Egy 4 jegyű számsornak kéne lennie :yes:

Üdv!
(#) wifiman válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Ha azt szedted le amit mondtam akkor jobb oldalt kellene lennie elvileg.Képen benyilaztam.

Új kép.jpg

(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Sikerült megtalálni az interneten egy kódot, vay nem jó, vagy jó csak én nem tudom hogyan kéne vele továbblépni.. :no: Ilyen típusú a rádió

Üdv!
(#) aygo válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

szia.
a rádió biztonsági kódja kellene.
(#) Action2K hozzászólása Máj 19, 2009 /

Ha valaki legközelebb robotépítési vággyal jön a fórumra, ajánljátok neki EZT Figyelem! Csak 10 éves kortól.
(#) hadnagyakos hozzászólása Máj 19, 2009 /

Titeket mennyire érint az aszály?
Már aki szerint van...
(#) DuMatyi válasza hadnagyakos hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Engem jelenleg egy "muszáj" nevű fogalom érint, de nagyon. Holnap MUSZÁJ mennem szigorlatot tenni, és elegem van a tanulásból mára Mint a régi reklámparódia: Kovács János Háztartásigép-szerelő vagyok, immár 20éve..... És már baromira unom!!! Én is ebben a hangulatban vagyok. Egy hete tanulok a szigorlatra, és már....
(#) hadnagyakos válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Nekem is akadnak ilyen gondjaim...
Már számolom vissza a napokat a szünetig...
(#) DuMatyi válasza hadnagyakos hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Szünet, szünet...Azt sem tudom mi az. A diplomamunkámat már tavaly nyáron elkezdtem írni. A mostani szünet rá fog menni a 3 hetes szakmai gyakorlatra, a diplomamunka és a TDK munka befejezésére, meg a nyelvvizsgára, Hévízre... A börzéket nem fogom kihagyni, ennek ellenére sem
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

De hozzám egyszer sem jössz :no:
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Börze Pesten, Te meg legjobb esetben is 2 órai útra, átszállással. Sajnos... No majd megyek Surányba, Köbzoliékhoz, amikor ottleszel
(#) DuMatyi hozzászólása Máj 19, 2009 /

burgdavid kolléga napi ajánlata csakis ínyenceknek. Remélen nem innen tanuljuk a kiejtést angol órán!Fárasztó
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Ezt a jelenség jeletkezett egy ismerősőmnél, de ez a frissítés előtt és után is ugyan azt állapotot jelezte. (megy a forgalom, de hová?) Ő sem tudja miért.

Lehet ez olyan mint a DSL 360 -as széria ahol a status LED villlogása pont a helyes üzemállapotot jelentette, és a folyamatos, a hibát, most meg pont fordítva villogás = hiba, folyamatossan világít = minden OK.

Szerintem hívd fel az 192, hibajelentő ügyfélszolgáltaot, és kérdezd meg őket hogy mit, kell / lehetne / tudnak tenni ilyenkor.

Minden jót. Már rég látattak! Matyit is kérdeztem hogy hol merre vagy, esetleg a börzén is megjelensz -e...
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Üdv! Kitartás, legyen az a szemed elött, hogy jövőre végzel.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

...magammal, vagy esetleg pár idegesítő csoporttárssal? Tényleg jó, hogy jövőre végzek, de utána mi lesz? Állás Áh! Csak reménykedek, tudok menni dolgozni a gyakorló helyemre.
(#) levii hozzászólása Máj 19, 2009 /

Sziasztok!
Ma délután néztem a youtubeon egy videot akkor még működött, később meg szerettem volna nézni egy másikat erre ezt írja
Idézet:
„:Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.”
.

Feltelepítettem a friss Flash Player-t de az üzenet maradt, a JavaScript is be van kapcsolva szóval nem tudom hogy mi lehet a probléma. Vannak olyan videok amik a youtuberól vannak beágyazva más oldalakra, azok működnek.

Ha valaki tud kérem segítsen!

Üdv!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Idézet:
„akkor villognak, ha csinálok valamit.”
Akkor is villognak, ha éppen porszívózol, vagy mosogatsz? Hiszen akkor is csinálsz valamit! :whistle:
(#) Georgee hozzászólása Máj 19, 2009 /

Most néztem a naptárra ma Máj 19 IVÓ napja van, azaz férfinap
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Csak egyenjogúságot akarok, ha van Nőnap akkor legyen férfinap is . Jelen esetben negatív diszkrimináció, hogy a Nők virágot kapnak, mi meg egy üveg sört se! Ma voltam a bnőmnél, fel se köszöntött, de legközelebb szóváteszem neki.
(#) levii válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Ezt nem teljesen értem, mióta telepítettem azóta már a gépet is kikapcsoltam.
(#) levii válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Igen azt írta hogy nem lehet nyitva sőt addig nem is engedte hogy tovább lépjek...
Mindegy, azért köszi hogy megpróbáltál segíteni

Üdv!
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Van benne valami, a szöveg meg: cicám vettem neked sört, mert ugyse szereted
(#) Norbert123 válasza levii hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Szia
Lehet hogy ezzel nem segítek, de nálam is hasonló volt a probléma, de nálammvip-nél jelentkezett, máshol nem is probáltam, a megoldás nálam az volt hogy telepítettem a progit, majd újra telepítettem a Flock-ot (én ezt használom) azóta is jó...
De amíg nem telepítettem újra, addig sehogyse akart működni Flash.
Remélem tudtam segíteni.
Egy kérdés, szerintetek milyen az Asrock k8nf3 tipusó alaplap?
Ugyanis a mostani alaplapom rejtélyes körülmények között, megadta magát..
És kellene a gép, csak ehez férnék hozzá..
sziasztok
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Máj 19, 2009 /

Jóéjszakát mindenkinek, mára már megyek aludni.

(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Én is elköszönök, de csak pár órára.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Bőven letelt!
(#) gs85 válasza hapro hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Érdekelne engem is az elektrotanya meghívó.Van még?Ha igen erre a címre küld elektro.t85@gmail.com.Köszi
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Itt vagyok! Csak pár óra volt... jó pár. Azért elég nehezen ment reggel a restartolás. Ráadásul a fiam 5:40 kor kitalálta, hogy szomjas. De nem jó ám, ha vizet viszek neki a fürdőszobából, tejet akart, ami ugyebár egy szinttel lejjebb van a hűtőben. No meg kicsit meg kell melegíteni a mikróval, hogy ne legyen jéghideg. Persze, hogy mire ezt az utat megjártam, visszaaludt. Azért nem volt nehéz felébresztenem. Azonnal kikapta a kezemből a cumisüveget. Ezek után 6:50-kor nehezen ment a bootolás. A lányommal elsétáltunk az oviba (mint minden reggel), aztán melóba menet a buszon még tovább tartott upcharging. Mostanra már stabilizálódott az állapotom.
(#) Georgee hozzászólása Máj 20, 2009 /

A hobbielektronikás pontbevallást még éjfélig le lehet adni
Következő: »»   536 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem