Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
Letöltöttem a programot, bele is fűztem, itt egy rakat szám meg betű Én honnan tudjam hogy melyik a kód? Egy 4 jegyű számsornak kéne lennie :yes: Üdv!
Ha azt szedted le amit mondtam akkor jobb oldalt kellene lennie elvileg.Képen benyilaztam.
Sikerült megtalálni az interneten egy kódot, vay nem jó, vagy jó csak én nem tudom hogyan kéne vele továbblépni.. :no: Ilyen típusú a rádió
Üdv!
Ha valaki legközelebb robotépítési vággyal jön a fórumra, ajánljátok neki EZT Figyelem! Csak 10 éves kortól.
Titeket mennyire érint az aszály?
Már aki szerint van...
Engem jelenleg egy "muszáj" nevű fogalom érint, de nagyon. Holnap MUSZÁJ mennem szigorlatot tenni, és elegem van a tanulásból mára Mint a régi reklámparódia: Kovács János Háztartásigép-szerelő vagyok, immár 20éve..... És már baromira unom!!! Én is ebben a hangulatban vagyok. Egy hete tanulok a szigorlatra, és már....
Nekem is akadnak ilyen gondjaim...
Már számolom vissza a napokat a szünetig...
Szünet, szünet...Azt sem tudom mi az. A diplomamunkámat már tavaly nyáron elkezdtem írni. A mostani szünet rá fog menni a 3 hetes szakmai gyakorlatra, a diplomamunka és a TDK munka befejezésére, meg a nyelvvizsgára, Hévízre... A börzéket nem fogom kihagyni, ennek ellenére sem
Börze Pesten, Te meg legjobb esetben is 2 órai útra, átszállással. Sajnos... No majd megyek Surányba, Köbzoliékhoz, amikor ottleszel
burgdavid kolléga napi ajánlata csakis ínyenceknek. Remélen nem innen tanuljuk a kiejtést angol órán!Fárasztó
Ezt a jelenség jeletkezett egy ismerősőmnél, de ez a frissítés előtt és után is ugyan azt állapotot jelezte. (megy a forgalom, de hová?) Ő sem tudja miért.
Lehet ez olyan mint a DSL 360 -as széria ahol a status LED villlogása pont a helyes üzemállapotot jelentette, és a folyamatos, a hibát, most meg pont fordítva villogás = hiba, folyamatossan világít = minden OK. Szerintem hívd fel az 192, hibajelentő ügyfélszolgáltaot, és kérdezd meg őket hogy mit, kell / lehetne / tudnak tenni ilyenkor. Minden jót. Már rég látattak! Matyit is kérdeztem hogy hol merre vagy, esetleg a börzén is megjelensz -e...
Üdv! Kitartás, legyen az a szemed elött, hogy jövőre végzel.
...magammal, vagy esetleg pár idegesítő csoporttárssal? Tényleg jó, hogy jövőre végzek, de utána mi lesz? Állás Áh! Csak reménykedek, tudok menni dolgozni a gyakorló helyemre.
Sziasztok!
Ma délután néztem a youtubeon egy videot akkor még működött, később meg szerettem volna nézni egy másikat erre ezt írja Idézet: .„:Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.” Feltelepítettem a friss Flash Player-t de az üzenet maradt, a JavaScript is be van kapcsolva szóval nem tudom hogy mi lehet a probléma. Vannak olyan videok amik a youtuberól vannak beágyazva más oldalakra, azok működnek. Ha valaki tud kérem segítsen! Üdv! Idézet: Akkor is villognak, ha éppen porszívózol, vagy mosogatsz? Hiszen akkor is csinálsz valamit! :whistle: „akkor villognak, ha csinálok valamit.”
Most néztem a naptárra ma Máj 19 IVÓ napja van, azaz férfinap
Csak egyenjogúságot akarok, ha van Nőnap akkor legyen férfinap is . Jelen esetben negatív diszkrimináció, hogy a Nők virágot kapnak, mi meg egy üveg sört se! Ma voltam a bnőmnél, fel se köszöntött, de legközelebb szóváteszem neki.
Ezt nem teljesen értem, mióta telepítettem azóta már a gépet is kikapcsoltam.
Igen azt írta hogy nem lehet nyitva sőt addig nem is engedte hogy tovább lépjek...
Mindegy, azért köszi hogy megpróbáltál segíteni Üdv!
Van benne valami, a szöveg meg: cicám vettem neked sört, mert ugyse szereted
Szia
Lehet hogy ezzel nem segítek, de nálam is hasonló volt a probléma, de nálammvip-nél jelentkezett, máshol nem is probáltam, a megoldás nálam az volt hogy telepítettem a progit, majd újra telepítettem a Flock-ot (én ezt használom) azóta is jó... De amíg nem telepítettem újra, addig sehogyse akart működni Flash. Remélem tudtam segíteni. Egy kérdés, szerintetek milyen az Asrock k8nf3 tipusó alaplap? Ugyanis a mostani alaplapom rejtélyes körülmények között, megadta magát.. És kellene a gép, csak ehez férnék hozzá.. sziasztok
Jóéjszakát mindenkinek, mára már megyek aludni.
Én is elköszönök, de csak pár órára.
Érdekelne engem is az elektrotanya meghívó.Van még?Ha igen erre a címre küld elektro.t85@gmail.com.Köszi
Itt vagyok! Csak pár óra volt... jó pár. Azért elég nehezen ment reggel a restartolás. Ráadásul a fiam 5:40 kor kitalálta, hogy szomjas. De nem jó ám, ha vizet viszek neki a fürdőszobából, tejet akart, ami ugyebár egy szinttel lejjebb van a hűtőben. No meg kicsit meg kell melegíteni a mikróval, hogy ne legyen jéghideg. Persze, hogy mire ezt az utat megjártam, visszaaludt. Azért nem volt nehéz felébresztenem. Azonnal kikapta a kezemből a cumisüveget. Ezek után 6:50-kor nehezen ment a bootolás. A lányommal elsétáltunk az oviba (mint minden reggel), aztán melóba menet a buszon még tovább tartott upcharging. Mostanra már stabilizálódott az állapotom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |