Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ééés igen!! Átestem a tűzkeresztségen Megvolt végre a szóbeli is Végre vége egyelőre minden vizsgának
Gratula! :eljen:
Hogyhogy csak egyelőre?
Köszi! Jajj nem félre érteni! Jól sikerült!
Csak közben csinálom a C tipusú jogsit is, abból pénteken volt BÜ vizsga.. hát mit mondjak, iszonyatosan kemény volt, pláne, hogy 1 héttel a vizsga előtt kezdődött az oktatás, úgy, hogy péntek 4 óra, szombat vasárnap: 8-8 óra gyakorlati tanfolyam. És arra is meg kellett tanulni vagy 50 oldalt tele számadatokkal, meg mi hogy működik stb. Már "csak" a rutin, forgalom, belföldi árufuvarozói, pavII, pavI van hátra, de meg szeretném csinálni nehézpótkocsira, akkor újból lesz kresz, munkavédelmi, műszaki, BÜ vizsga, rutin, forgalmi.... Persze nem most.. nyáron dolgozni fogok, hogy ki tudjam ezeket fizetni
Csatlakozom Zoli barátomhoz, és én is szívből gratulálok, további sok sikert, kitartást, és szerencsét (vagy kéz- és lábtörést?) kívánok!
Mi az a BÜ? Bűnügyi?
Megkérnék pár regisztrált tagot, hogy bombázzon meg e-mailekkel.
Tehát amilyen címeket használ, küldjön róla egy-egy e-mailt, szolgáltatónként. ****@*****.** Írja meg itt, hogy mikről küldött, és én majd ellenőrzöm, mit kaptam meg. Az e-mailcímem az adatlapon, tartalomnak kérném a nick nevet. Tudjam kitől mi jött meg. (Ha lesz elküldve 5-6 freemail és társa, tudjam kitől nem jött meg) 20-30 levélnél nem akarok többet, csak látni szeretném mi a gond. Ugyanis szerintem egy 3-4 levelet nem kaptam meg. Van olyan amiről biztosan tudom, mert az illető elküldte a levelet. Saját egyedi weblapjához tartozó e-mailcím volt (nem ingyenes webszolgáltató, vagy csak nem látni rajta). Túl sűrűn nem kapok levelet, de válaszokat vártam. A reklámanyagok/spamek, pedig gond nélkül megjönnek. Van egy olyan sejtésem, hogy náluk lehetett gond az e-mail küldéssel, mert eddig minden levelet normális szolgáltatótól fél percnél gyorsabban megkaptam. Szeretném látni mi a helyzet, más nem tapasztalt hasonlót yahoo-val? Köszönöm a közreműködést!
A gmail-es címemről ment egy "támadó harci rakéta e-mail"
Talált 7:18kor; az extra.hu-t nem használod? Ahhoz nem jár cím? Szeretnék regisztrálni, de most karbantartást tartanak.
Ez is talált.
Ezt nem tudtam, azt hittem, ideiglenes. Nagyon jónak tűnik pedig a szolgáltatásuk. Most tudnám rendesen kihasználni. Másnál törölték az oldalamat a kis látogatottság végett, egy év után. Frankye még gond nélkül elérhető. Régen frissítette, és szerintem nem túl látogatott. Ezt, és a reklámmentességet becsülöm bennük. Régebben olvasgattam a feltételeket, szabályzatot, viszont most kellene. Esetleg van ajánlatod, máshol, ami neked bevált? Ha már belátható időn kívül tart a karbantartásuk.
Azért a reklámmentesség sem fenékig tejfel! Ott van az az idióta video meg chat meg "mittudoménmegmik" a lapon. Néha iszonyat lassú. Néha áll a rendszer, nem tudom frissíteni a honlapomat. Most azon filózok, hogy ha már vettem domain nevet, igényleg egy normális tárhelyet is. Az extrát leírtam.
Ja, és már 2 hónapja nem tudom megnézni a statisztikát sem, mert ez fogad: Idézet: Röhej... „'vicsys.extra.stat' database connection error! User 'phpmv_phpmv' has exceeded the 'max_connections_per_hour' resource (current value: 100)”
Köszönöm!
BÜ: Biztonságos üzemeltets vagy műhelygyakorlat. Dízelmotor légtelenítése, szelephézag állítás, légfékberendezés ellenőrzése, karbantartása, mik a részei, azokat milyen időközönként, hogy kell cserélni, pl szűrőket, mi hogy működik, stb...
Köbzolitól is kaptam egy mailt.
Nem volt vele tapasztalatom. Akkor ez sem jó. Nem tudom, ezt azt hiszem itt csak Topi tudja, hogy kellene megoldani, hogy a domain cím IPre mutasson, tehát ha veszek egy domain nevet, akkor melyik szerverre mutasson. Netalán saját szervert készíteni. Mindent meg tudnák oldani, csak kellene egy valami ami összeköti az IPmet a domain névvel. Érdeklődj Topinál, ezzel is foglalkozik, lehet kedvezményes áron jutnál tárhelyhez nála.
Azt hittem szószerinti bombázást kapok, de eddig még csak 3mail jött. Akkor még várok reggelig.
Helló küldtem neked egyet én is. A tárgy mezőben a legelső hozzászólásod van, meg csatoltam egy txt.t is.
Idézet: „az extra.hu-t nem használod? Ahhoz nem jár cím?” Az extra.hu-t nem használom, bár jár hozzá cím. Amit Vic barátom elmondott, az teljesen úgy van. Sajnos, amilyen jó volt anno az extra.hu, mára annyira leromlott. Ami mostanság jónak tűnik, az a NeoBase, Bővebben: Link. (Reklámmentesség nincs ugyan, de ingyenes, és 10GB tárhelyet nyújt.) Persze, domaint itt is regisztrálhatsz.
Kösz mindenkinek!
bankimajki, megjött, az óriáscsatolmánnyal együtt (freemail így jellemzi) Szebence, talált gyerek67: négyet kaptam; a freemail-címedben Te sem vagy biztos. (11ről kaptam, egy helyen írtad ezt a címet, mindenütt máshol 67et írtál) Köszönöm a közreműködést. Mivel minden e-mail megérkezett hozzám, megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond. Tehát továbbra is megbízhatok az e-mail címemben. Több e-mail nem kell.
nekem múltkor a Live-ot nem akarta felrakni a 8.5-ös MSN mellé. Azt írta, hogy nagyobb verziójú kell, mint 8-as. És a 8.5-ös volt fent. Ezután felraktam a 8-ast és felment a Live is.
Hello!
Én most mercury alól vagyok bejelentkezve, de megutáltam... Legközelebb ait fel fogok rakni az a 7.5-ös lesz! (Fel tudom rakni, van rá egy módszer) Azért a 7.5-öt fogom, mert a 8-as nem tetszett, nagyon csicsás volt meg reklámok mindenhol...
Nemrég kezdtem el php programozást tanulni, itt az első "hasznos" dolog (legalábbis ez az eddigi legjob, ami sikerült). Gondoltam, hadd lássa más is! Bővebben: Link Lehet próbálkozni nullákkal meg egyenlő szárú és szabályos háromszöggel, meg olyan adatokkal, amikből nem lehet háromszöget szerkeszteni!
Ügyes vagy, csak így tovább! Én régebben a Kovács Bence féle php oktatóanyagból tanultam, de időhiány miatt félre kellett tennem
Pedig ha valaki jól megtanulja a php és mysql-t, flash-et + ajax-ot akkor nagyon igényes weblapokat lehet készíteni vele és sok pénz van benne.
Köszönöm, nekem is valami jó honlapféle a cél.
Legalább nem felejtetted el a háromszögegyelőtlenség törvényét.A háromszög bármely két oldalának az összege nagyobb, mint a harmadik oldal.
Igen, jól átgondoltam, hogy mi hogy legyen, de a végén így is kínlódtam vele egy keveset (közben is, sokat), mert ha azt írtam be, hogy a=0 b=0 c=0, akkor is kiírta, hogy szabályos . De aztán rájöttem, hogy csak összecseréltem benne az if-es részeket (annyi if van benne, mint csuda).
Jó munka, nem túl nehéz megcsinálni. Igaz nem PHPben csináltam, azt hisze Visual Basicban csináltam ez. De ugyan úgy meg lehet írni Cban, amivel nagyon hasonló a PHP.
HTML+PHP+MySQL-t most tanulok. Már elég jól belemásztunk. Amit még szeretnék, az az időzítés (magától frissítse az aktuális időt), de ehhez állítólag már java kell.
Hali népek! Hosszú idő után újra itt. Megnéznétek az idióta videómat a tube-on? Bomm-bo-bomm
Üdvözlet a régi arcoknak, Zoli bácsinak a köbön, Matyinak, Norberto papának, Topor Úrnak, meg mindenki másnak is... Bye! goo |
Bejelentkezés
Hirdetés |