Fórum témák
» Több friss téma |
Mindösszesen egy olyan fotós boltot tudok, ahol a "hagyományos" fotózás technikájával foglalkoznak, mégpedig a József Attila u. és a Hercegprímás u. sarkánál, a régi VOLÁN pályaudvar közelében, az árkádos ház aljában. Hogy ott árusítanak-e ilyen tálakat, nem tudom, de róluk tudom, hogy a hagyományos (kisfilmes-papírképes) technológiához szükséges dolgokat láttam a kirakatukban. (A Deák Ferenc téri mertómegállótól kb. 5 perc gyalog.)
Igen..
Ők a Soós optika. Náluk van bizományos cucc is, szerintem kapsz ilyen tálat náluk. Mármint webinas...
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
Elszaladok és megnézem.
Szívesen, remélem, hogy sikerrel jársz!
Szia!
Megtaláltam őket a NET-en. Csináltam mindjárt három bukfencet! 5700.- /db. Benézek néhány boltba, hátha kapok valami hasonlót, emberi áron.... Azért köszi mégegyszer.
Uhh!
Gondoltam, hogy nem olcsó, de hogy ennyire... Kíváncsi leszek, végül kapsz-e, és ha igen, mennyiért.
Sziasztok!
Én asztali dvd lejátszóba fejkábelt , nem tudom mi a pontos neve, keresek. Üdv!
Mit szólsz a vatera-hoz, vagy teszvesz-hez?
apronet, express.hu, és hasonlók..
Sziasztok!
Vettem egy könyvet "250 elektronikai kapcsolás címmel". A problémám az lenne, hogy nem tudom, hogy hol tudok beszerezni olyan típusú alkatrészeket (tranzisztor, dióda főleg), amelyeket említ ilyen névvel, hogy DOG11...63, TG3A,TG2 stb. Tudnátok ebben segíteni?
Találtam egy AM-FM rádióból kiszedett forgókondenzátort csatolok róla képet, ezzel lehet helyettesíteni, és ha igen akkor hogy kössem be? Mert 6 kivezetés van rajta.
Tudom, hogy nem igazán ebbe a témába tartozik, de itt kezdtem el kérdezni. A választ nagyon megköszönném.
Szia!
Ezek általában úgy vannak bekötve, hogy a 4 sarkán van kivezetve a 4 állórész, a két oldal közepén pedig a közös forgórész. Egyszerűen ki tudod mérni, ha van egy olyan multid, amin van kapacitás mérés. Két kisebb kapacitású lesz, ez volt az FM részé, és két nagyobb, általában 250-500pF közötti az AM részére. Nem valószínű, hogy egyformák lesznek a kapacitás értékek, az AM résznél, amelyik neked jobb azt kell használni, de szükség esetén párhuzamosan is kötheted őket.
Kedves FMSound!
Nem mindig, csak ha nagy tételben kell. Pl 100-300db Szegeden hol mondod? Mert lehet, hogy mostmár akkor onnan fogom venni. Kösz előre is!
Köszönöm a választ, akkor úgy készítem el.
Szegen a led master kft-nél Bővebben: Link
Ez ugyan OFF, de hátha ebből a közösségből van valaki, aki tudja hol lehetne készíttetni WUPPIE-t?
Egyáltalán létezik magyarországi gyártója ezeknek? Vagy esetleg tudja valaki ezt a bolyhos bigyót hogyan lehet megtalálni magyar oldalon? (Egyetlen darabom maradt meg és a szalagon volt a wuppie felirat, így találtam meg egyáltalán mi ez. A bolyhos, bigyó, gömböc, reklámfigura, bogyó és hasonló szavak kombinációjára nem találtam meg.)
Köszönöm!
Eszembe se jutott képként keresni. (persze még mögé raktam .hu, így eljutottam olyan helyre, ahol lehet is kapni)
szaisztok! az alul csatolt kis "lemezkét" szeretném beszerezni, de nem találom sehol. ez egy mikróban van az oldalán, ezüstös színű, de ha fény felé tartom akkor félig meddig átszűrődik rajta a fény. kb mint a papíron. mint látszik a képen úgy tenyérnyi nagyságú, és 2 műanyag bolha tüske tartja a helyén. sajnos egyszer átégett, és így mindíg ívet húz a mikró... :S az a nagyobb égés a sok próbálkozás mellékterméke egy szó, mint száz tudja valaki, hogy honnan lehetne ilyet beszerezni?
köszi szépen: lewi
Csillámlemez. Volt már szó a lelőhelyéről, valamelyik topicban, talán a mikrósban...
HQvideóvan is van sokfajta csillám. Ott nézz körül.
köszönöm. akkor majd megnézem mindjárt
köszi szépen mégegyszer: lewi
Ezt találtam gyorsan neked. Méretei ott vannak, hátha akad olyan méretben, ami neked kell.Bővebben: Link
230V-os led nem létezik. Ha hálózatra szeretnél ledet kötni, akkor nézz el a led rákötése 230V-ra, vagy hasonló című topic-ba.
De én láttam a neten 15Euróért
Vagy az valami más?,..
megnéztem, amit linkeltél, de sajnos nincs olyan, ami nekem jó lenne
még tovább keresgélek. de köszi mindent! lewi
Egy linket esetleg tudnál adni arról? Akkor meg lehet mondani, hogy mi is az valójában.
lewi: Nagyobb sincs? Az is jó lehet szerintem. A lényeg, hogy kisebb ne legyen az eredetinél. Ha nagyobb egy kicsivel, akkor max méretre szabod. esetleg írhatsz nekik mailt, vagy felhívhatod őket, hátha tudnak szerezni.
nekem 112X135mm es kellene. én is néztem nagyobbat, de nem találtam..
még várok egy mailt, és ha nem, akkor felhívom a hq videósokat
Szerintem nem nézted meg rendesen. 300X300mm, vágható, szabható, igaz kicsit drága, de kettő is kijön belőle. Lesz tartalék is belőle.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |