Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi az elérhetőséget, a 2009-es mappát nem tudod
folytatni?
Itt van egy lista melyben elektronikával kapcsolatos könyvek és folyóiratok címei szerepelnek...
(a részleteket nem kommentálom akinek szüksége van valamire ezek közül az jelezze)
Szia a következőkre lenne szükségem
Hobby Elektronika 2005, 2006, 2007
Ha ebből meg lenne elég sok szám,akkor azt én is szívesen venném.
Tudtommal csak 2004-ig létezett az újság.
Igen, 2005-től tematikus füzetsorozattá alakult, évi 2-3 megjelenéssel, de "a helyen" az is letölthető, eddig 4 db van fennt
Meglehet,bár a csatolt fájlban fel vannak tüntetve az ez utáni számok is. Bár valve "kolléga" nem jelentkezett se itt a fórumon sem privátban...
Köszönöm a felvilágosítást !
Akkor tárgytalan a valve fórumtárshoz intézett kérésem!
Ha Budán laksz, akkor lehet, hogy BINGO! De remélem, nincs harag.
gkari
Nem Budai vagyok ,közben rájöttem hogy a szolgáltatóm lehet a ludas nem tetszenek nekik az internetezési szokásaim... :gun:
Hibásan került bele az a három sor. Most javítva van...
Így már jó ! Örülök hogy tisztázni tudtuk ezt a félreértést! Szép napot !
Meg lett mondva. A nyomtatott média (főleg az ilyen jellegű könyvek) napjai meg vannak számlálva... szinte már csak "napok kérdése" a meglétük, csak lapátolni lehet bele a pénzt, de nem éri meg. Az okosabbak hamar rájönnek, a nem túl okosok meg nem túl hamar...
Azért a nyomtatott "média" időtállósága már bizonyított dolog. De ki látott már száz éves elektronikus adathordozót? Az igaz, hogy időről időre a régebbi könyvekből, folyóiratokból újabbakat vágnak össze. De ettől még az alapművek beszerzése nem árthat.
Sziasztok!
Hozzájutottam Régi Rádiótechnika ujságokhoz 1951-1970-ig, sajnos nem teljes évfolyamok, de szívesen megosztom veletek az összes többi folyóirattal, ebook-kal együtt. Ma szkenneltem az elsőt, minden nap +1-et felteszek. RT 1951 Augusztus A többit linket, a feltöltések védelmében erre az oldalra teszem: Fórum A regisztráció ingyenes, semmi spam-et nem küldök , nem zaklatok senkit, csak a linkek védelmét szolgálja, sok szeretettel várok mindenkit.
Hello
Nézz bele ebbe a listába. Szerintem ami megvan azt nemkell megint beszkennelni... Idő és energiapocsékolás lenne...
Igazad van, de szerintem ennek nagyobb haszna lenne ha a táblázatban linkelve lennének a folyóiratok, így rejtve maradna meg nem is.
Elismerésem a gyűjteményedért, nincs meg véletlenül J.L. Hood - Csöves és tranzisztoros készülékek építése című könyve, ha van küldj privit. Előre is köszönöm.
Köszönöm a linket, igaz rossz helyre mutat, de az előző oldalon lévő linkből és a segítségedből kikövetkeztetve megtaláltam.
Köszönöm.
Igaz, nem volt jó, közben a könyvek máshová kerültek,a helyükön leírt URL-t most meg én nem találom! HELP!
Sok magazin és könyv az alábbi címeken. Ha valakinek van olyan ami hiányzik, az nyugodtan felrakhatja. Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
Keresem a Radiotechnika 1965/1(januari)szamat.Ki tud segiteni?A cimem:yo6osb@yahoo.com.Attila
Melyik konyvben kapnek TTL IC-kkel kapcsolasi rajzokat?Mintha a Muszaki Konyvkiado adott volna ki olyan konyvet,hogy TTL receptek.Attila
igen, létezik ilyen könyv, Texas TTL receptek címmel, DC-n megvan, lapozz vissza és megtalálod hol. Egyébként jó kis olvasmány, ajánlom nagyon.
Üdv.
Keresem ezt a könyvet beszkennelve:
L.B.Kaminyir: A katóderősítő - Rádiótechnika Könyvei 24 1959 Neten sehol se találtam meg.
Itt is akad egy kis olvasni való. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |