Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ettől még nekem van Lipo telefon akkum, nem tudom, lehet hazudtak amikor ezt ráírták
azért azt még tudom (legalábbis bízok benne), hogy miről beszélek. Amúgy meg ripityára offoljuk már ezt a szerencsétlen topikot, már bánom, hogy megjegyeztem. Szerintem ezt jól megbeszéltük, így részemről egy erre járó modi törölheti az eszmecserét. A téma a tankod, nem az akkuk típusa és kinézete... ejtsük ezt a témát!
Szia !
Hol lehet ilyen tankhoz hozzájutni ? Üdv : István Szia! Kb 2002-4 között tele voltak velük a boltok. Akkor volt ez a miniRC mánia. Azóta sehol nem találni szinte.. Én is egy barátomtól szereztem. Egy két bolt még forgalmazza de horribilis árakon.. (8000Ft meg felette..) Persze mikor "divat" volt akkor 1800Ft ért hozzájutottál egyhez. Nézz szét vaterán vagy ebay-en hátha találsz.
Tiszteletem! A napokban nekikezdtem, s egy olyan rádiót építettem, amelyet eddig csak ferritmagos tekerccsel tudtam működtetni. Aztán valahol láttam egy detektoros kapcsolást, s annak a tekercsét készítettem el, majd rákötöttem a rádióm áramkörére. Nagyon meglepett, hogy nem kellett neki ferrit, nélküle is olyan a vétel, hogy bármely rádiógyár megirigyelhetné !
Még nincs kész, a kapcsolókat, s a forgatógombokat be kell ültessem az előlapba. Bővebben írtam róla***
Elnézést, rossz a link, pontosítok: ***
Gratulalok!
Majd a kesz allapotarol mindenkepp rakjal fel kepet ! Udv.
A böngésző címsorából másold ki, légy szíves a linket, és a hozzászólás író ablakban, a LINK gombbal szúrd be, kérlek. Ez így biztosan nem létező weblapcím.
Köszönöm.
Üdv!
Nagyon jó kis rádió!
Sziasztok!
Elkészült az a hőmérő aminek a paneljeit mutogattam be (táppanel kijelző panel).. Most elkészült a vezérlő panel is.. Már tegnap mutattam volna be de nem volt itthon annyi 5V1 zener dióda.. Így ma reggel be kellett mennem Miskolcra.. Hazafelé kaptam is a zuhéból.. Csak sampon kellett volna Vissza térve: A DS1621 azért van próbapanelon mert még a felfogató panelja nem készült el.. A táppanel a vezérlő panel alatt lesz.. De még ez csak a teszt üzem.. Holnap össze lesz szerelve.. Majd be is mutatom.. Üdv!
De ez az egész nem is lett volna LEVII fórumtárs nélkül..
Az ő fejében született meg a terv és a program.. Az én érdemem csak a kivitelezés.. És végül a lényeges kép...
Szép lett, tetszik. Nagyon tetszenek ezek a csövek, igazán mutatós dolgokat lehet vele készíteni. Gratulálok hozzá, a panel vasalt?
Köszönöm!
A kijelző és a táppanel vasalt.. A vezérlő panel fotózott ott fontos volt a precizitás Mindenkihez szól: Szavazatokat kérnék, hogy lenne e elég érdeklődés a cikkhez? Üdv!
Jó lett. Én is most kezdek tervezni egy hőmérőt, ami kinti és benti hőfokot is tud mérni, viszont nem lesz benne mikrokontroller. Annak majd nagy ledes kijelzője lesz, hogy kilóméterekről is lássam.
Ugye ezt a szavazósdit privátban gondoltad lerendezni és nem itt ebbe a topikba érkezik majd az 50 külön szavazat?
Most hogy mondod. igen, jobb lenne privátban..
Nem is gondoltam bele mekkora OFF lenne itt köszi hogy "ott vagy mindenhol" Üdv!
Hát csak ennyi 1db 2*400/4ohm végfok (ami előlapcserén esett átt /jbl logo /, áthatod a rackben) + kivezérlésjelző ugyancsak a rackben (kiszedni lusta voltam, bocsi ) +2 top hangfal, amiből később még 2 készült (hangfalakat lejjebb, mert nemlehet több képet csatolni ) +2*800w/4ohm, ami még nincs kész
És itt pár hangfal, ami ugyancsak mind kézzel
4db 300w top 2db 600/800w sub 2db 800/1000w sub +előkészületben 2db magassugárzó driverrel, csak még 4 hónap alatt nem ért ide (Ja és bocs a tyúkokért, az a buli helyszíne volt )
Szép lett, a tyúkok megőrültek.... Biztos nem azt tudja mint egy jbl vagy garry, de szegény ember vízzel főz. Gondolom a magas nem piezzo lesz, mert azt a "sarki" alkatrész kereskedőnél lehet kapni. Mi alapján választottad elsődlegesen a hangszórókat?
Nagyon szép munka, gratulálok!
De jó Neked, hogy Nálatok "csak" 27°C van... Irigyellek!
Gratula!
Én két 3W-os hszóróhoz építek erősítőt.. A szomszédok majd örülhetnek..
Köszönöm!
Esett az eső mint atom Ezért a 27 fok
[OFF]Nálunk a digitális hőmérő 30Clsiust mutat! és még itthon is megsülök...
Megyek is le,felmosom a maltert a betonrol,tegnap vakoltunk
Köszönöm!
A doboza egy plexi doboz lesz.. A 3 panel egymáson lesz és úgy benne a dobozban.. newman92: Köszönöm neked is.. Ezek szerint jól sikerült.. Szerintem elázni is megérte miatta Üdv!
Plexi csavarokkal rögzíted? Nagyon szépen néz ki a plexi, ha össze van fogatva csavarral az is ad neki egyfajta varázst. Jó hogy nálad csak 27 fok volt.. Pedig itt is esett az eső.
Sziasztok!
Terveztem a simsonomhoz egy sebességmérőt AVR-rel, ma lettem kész vele. Annyi az érdekessége hogy a "klasszikus" szovjet/orosz hőmérő óra burkolatába van beépítve, és az LCD közvetlen van hajtva mikrovezérlőről, egyéb illesztő IC nélkül. Ez volt életem első nem téglalap alakú nyákja. 4.5km/h-tól 99.9-ig tud mérni. (99.9 fölött is működne csak jelen esetben nincs szükség rá Szerintem kifejezetten pontosan mutatja a sebességet számolás alapján, de még nem hasonlítottam össze másik járművel
Grat!
Nagyon tetszik.
Nekem is nagyon tetszik a km órád. Pár hete loptak el egy simsont az egyik barátomtól
A plexi doboz az öntött nekem csak az alján kell 4 csavarral rögzítenem a paneleket..
üdv!
Ez fantasztikus!
Gratulálok! |
Bejelentkezés
Hirdetés |