Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   605 / 3603
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Ezzel szerintem nem vagy egyedül.

Kétezerszer is elmondanám ha kell. Amikor ideregisztráltam, akkor csak
Idézet:
„érdekek”
vezéreltek. Ez rövid időn belül nem így lett, és rengeteg barátra sikerült így szert tennem. Mondhatám családtagok az én számomra, sokszor jobban elfogadnám csládomnak őket/ titeket , mint a jelenlegi vérszerinit.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Nem bizony!
És felőlem is részvétem Jeep kollégának.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Először én is csak azért regisztráltem ide, hogy amit nem tudtam mások segítsenek megoldani, de manapság, jó néha irni, hogy mi történt, a vicceket olvasni, segíteni másoknak, és tanulni. Szerintem ez az ország legösszetartóbb fóruma. Akad egy két alak, aki tényleg direktből csinálja a balhét, de azoknak nem itt a helye.
(#) sándor válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Idézet:
„A HE fórum nevében írtam a mamájának egy levelet, hogy részvétünket fejezzük ki a fia elvesztése miatt, és osztozunk gyászában.”

Köszönjük hogy megtetted ...és kérlek az összes itt megjelent részvétnyilvánításunk juttasd el a mamájának..

Ebben teljesen egyetértek!

Annyit felsem tudok fogni, hogy egy sima weboldal, ami csak milliárdnyi nullából eggyesből ál, hogy tud ekkora erővel összekovácsolni egy ekkora, és ilyen közösséget. Nemtudom egy sima weboldalként felfogni ezt a helyet, amit
Idézet:
„teleanyázhatok”
, és elbujhatok az ismeretségben, felelösség nélkül. Remélem érted mire gondoltam.

Persze, értem mire gondolsz! Nekem egyes topicok olyanok, mint a szobám
(#) scooby_ válasza Georgee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én is imádom ezt a fórumot!
Nagyon jó a légköre!!!
És nagyon rendesek az emberek!!!
(#) Georgee válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Ez igy van, csak van egy pár kultúrálatlan ember is sajnos. Ha kijavítom már egyből nekem esik PM-ben és hasonlók.

Azt sajnálom, hogy nem olyan szakmát (informatika) választottam, ahol munkaközben, néha néha beletudok
Idézet:
„pendíteni”
a he- ba is.

Szerk.: mára viszont elköszönök, jóéjt mindenkinek!

Jóéjt! Nekem se ez a szakmám, és van olyan amikor napokig nem tudok irni, vagy nem vagyok a gép előtt, vagy nem tudok hozzászólni a témához. De jó igy is!
(#) sándor válasza Georgee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

De az ilyen emberek hamar kívül találják magukat-hála a csapatnak és a moderátorok hatásos tevékenységének.Talán még az is hozzájárul az oldal légköréhez hogy sikerül(?) távol tartani a politikát.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Még mindig a net? Ha ráér holnap beizzítom a gépet live módban cd-ről és a nyakába akasztom a modemet és megnézem hogy kell beállítani. Ha megtudom, akkor majd levezetem neked msn-en. Ma egész nap a gépemmel szórakoztam. A tegnapi próbálkozás miatt elment végleg a netem, így újra kellett rakni, de mindenem megmaradt szerencsére.
(#) klemo86 hozzászólása Júl 16, 2009 /

Te jó ég! Ilyen dolgokon akkor is meghatódom, ha nem is ismertem az illetőt... Ez valami iszonyatos! Én is 23 vagyok, és nekem is van egy-két olyan gondom, ami miatt ilyenkor akaratlanul is végigfut előttem sok minden Neten van az ismerőseim többsége, és anyám nem valószínű, hogy tudatni tudná velük ha ilyen érne...
Döbbenetes, őszinte részvétem!
(#) scooby_ válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Ezzel így van az ember!
Én sem ismertem,még is kolega vaolt!
23 vagy? akkor idősebb mint én
Én csak 14
Őszinte részvétem még egyszer!!
(#) Georgee válasza sándor hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

A politikára csak annyit, hogy ez az oldal, olyan mint, ha csak mi lennénk a világon békében! Vagyis Szerintem ez a saját kis világunk. Nekem ez a meglátásom.

klemo86 : Belegondoltam, én gépészként dolgozok, szép nagy gépek közt, bármikor lehet baleset, ha történne velem valami, akkor szerintem anyám nem irná meg, hogy mi van, vagyis megirná, de nem tudja, hogy ide be vagyok regisztrálva.

Ilyen se volt még az életem alatt, reggel a főnököm rokona halt meg, a munkahelyen tudta meg. És hazajövök szokásos HE körút, és ezt is megtudtam, hogy a "családtagom" is Egy nap kettő is
(#) titi válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Nehéz ilyenkor az embernek szavakba önteni, hogy mit érez...
[/OFF]Látom közben kikerült a szalag...
Csatlakozva a többiekhez, és is kifejezem részvétem.
Remélem, nem gyakran fogunk ilyen szomorú híreket hallani...[OFF]
(#) klemo86 válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Azért mondtam csak, hogy 23 vagyok, mert Ő is annyi volt, azért ez nagyon durva! Sőt, ott gyertyagyújtáson mennyi sokkal fiatalabb is van, az még keményebb (miután megnéztem párat, és iwiw-en is még fent voltak, meg ilyesmi, nem is tudtam aludni utána)
Szörnyű dolgok vannak
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én nis sajnálom, pedig még egy HSZ-ét sem olvastam
Ez a hónap egyszerűen rossz :no:
A hónap legelső napján véget ért a nyári gyakorlat..
Az egyik évfolyam társam (aki 2 évig osztálytársam volt) még aznap délután belefulladt a Csorba tóba..

Kegyetlen világ ez...
(#) Ricsi89 válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

14 éves vagy és 10 éve foglalkozol elektronikával? Hamar elkezdted.
Szerintem még nem mondtam, így őszinte részvétem a családnak. Ahogy olvastam már beteges volt egy ideje a srác. Hát gondolom nem lehetett könnyű a családnak így az élet. :no: Nemrég az egyik tanárom mesélte, hogy a fia is valami rendellenességgel született és nehezen fejlődik. Még sírt is, hogy milyen nehéz neki és még sokszor az iskolában is kikészítik és alig bírja így. Ahogy elmesélte, hát elég szomorú dolog volt.
(#) scooby_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

10 éve foglalkozom elektronikával( alap villanszereléssel)
2 éve műszerész!
Az elött könnektorok kapcsolók és a kedvenceim a porszívóbekötés nagyon jól ment/megy!
Ha jól értelmezem(márpedig szerintem jól értelmezem) csikosgabi is 14 éves?
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Idézet:
„Ez a hónap egyszerűen rossz”

Hát azért ezzel vitába szállnék, mert nekem pl. kb. 30 óra múlva lesz a 24. születésnapom
(#) scooby_ válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Alvás?
Már 2 hete nem tudok rendesen aludni...délután 3 órakor szoktam felkelni,de van olyan is hogy 6-kor,mert egyájtalán nem tudok elaludni...akkor szoktam bele ülni egy kád enyhén hideg vízbe...
(#) idlob hozzászólása Júl 16, 2009 /

Nyugodjék békében Jeep, különösen szomorú, hogy betegséggel is kellett küzdenie. :no:
Ugyanakkor örülök és megható, hogy milyen összetartó, empatikus emberek alkotják a HE közösségét.
(#) Ricsi89 válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Amikor én még ilyen idős voltam, hú de rég volt , akkor nem volt még internet, meg HE. Akkor én még az apám által összegyűjtögetett rádiótechnika számokat lapozgattam és próbáltam okosodni. Persze már akkor is javítgattam dolgokat, de még nem igazán értettem hozzá. Ma már könnyebb a fiataloknak. Csak feljönnek ide és rengeteg jófej emberrel beszélgethetnek és könnyen tanulhatnak. :yes:
(#) Ballage hozzászólása Júl 16, 2009 /

Tisztelettel szeretnék én is részvétet nyilvánítani, így ismeretlenül is.
(#) scooby_ válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Előre is,Isten éltessen!
(#) Georgee válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én csak 4 órákat alszok, pedig tudnék aludni. Vasárnap este is házibuliból mentem dolgozni, utánna még a barátnőmhöz is. 36 órát voltam ébren. Kellemes volt a rekord meg 82 óra na azt senkinek se kívánom! Nem baj holnap délig alszok
(#) scooby_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Ezzel én is így vagyok és nagyon sokszor a fejemet verem a falba hogy milyen jó dolgokat kidobtam/nem hoztam haza...
Emlékszem,lomtalanításon egy kosár vadonatúj elektroncső ki volt dobva...Még most is könnyet ejtek értük... ,persze ez nekem régen(amikor tudatlan voltam) csak kacatnak számított volna...
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Előre is Boldog Születésnapot ! Kár, hogy nem laksz közelebb, mondanám, hogy igyunk meg valamit .
Most nézem az oldalon én képviselem a várost mindenki más csak beregisztrált.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

óóó
Nekem meg 1hónap és 12 nap múlva a 18. :yes:
Akkor honlap gratulálok még egyszer. de most is..
Még legalább 30a négyzeten- születésnapot
Következő: »»   605 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem