Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   13 / 199
(#) johnny1107 válasza Ardwaark hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Édes ez a kutya Engem éppen nem zavarna amúgy....
(#) MolnarG hozzászólása Jún 1, 2009 /

Norberto! Van valami fejlemény a helyszínnel kapcsolatban?
(#) Norberto válasza MolnarG hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

Igaz, a múltkor azt ígértem, hogy pár napon belül lesznek pontosabb információim. Közben viszont kissé megsűrűsödtek a vizsgáim, és míg a vizsgaidőszak tartani fog (még 9 munkanap), addig sajnos nem tudok az üggyel előrébb haladni, de utána gőzerővel kutakodok majd.
(#) MolnarG válasza Norberto hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

Ilyen hamar végzel vagy eddig tart?
(#) Norberto válasza MolnarG hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

5 teljes hét a vizsgaidőszak
(#) MolnarG válasza Norberto hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

Nálunk egy kicsivel több, mint 5 hét. Unokatesóméknál Fehérváron még 2 héttel hosszabb .
(#) MolnarG válasza Norberto hozzászólására (») Jún 18, 2009 /

Hali!
Na, hogy állnak a vizsgák? Én most vagyok sikeresen túl az ált. kémián . Info van már valami az összejövetelről?
Üdv.
(#) Kacsavadasz hozzászólása Jún 26, 2009 /

Jó estét!

Olvasgattam az előzményeket és engem is érdekelne a találkozó. Lehet elsiklott a szemem a dátum felett, szóval a találkozó augusztus 1. vagy 8. lenne?
Melyik dátum a helyes?Vagy egyik sem?

(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Van valami új híred esetleg? :hide:
(#) SALáta hozzászólása Júl 6, 2009 /

Augusztus második hétvégéje Eger, rádióamatőr találkozó. A szervező várja természetesen a Hobbielektronika tagjait is. Bővebb információ a linken. Az aktuális időpontja Augusztus 8, Szombat.Bővebben: Link
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Sajnos nincs

Ilyen ákombákom időben egyszerűen nem lehet normálisan szervezkedni. Telefonon ilyen komoly ügyeket én nem szeretek intézni, személyesen kéne... de az időjárás közbeszól már vagy 3 hete
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Hmm.... :szomoru1:
De ez nem azt jelenti hogy letehetünk róla?!(Az időjárás változó, mint az időjárás. )
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Én ilyet nem írtam
(#) Norberto hozzászólása Júl 23, 2009 /

Talán úgy tűnik, hogy sikerül majd elintézni a kinézett helyszínt (Bókay-kert), bár még nem akarok inni a medve bőrére...

Az ár még képlékeny, szóval, amit most írok, az sacc/kb. ár lesz, hasraütésszerűen. 500 Ft/fő a belépődíj, de az abszolut maximum 1000 Ft/fő lenne

A hónap kérdése:

- Mikor lenne jó a legtöbb embernek a találkozó?

Augusztus 15. vagy

Augusztus 22.? - én az utóbbira tippelek

Tehát a kinézett dátumot, kérem, hogy írják be az érdekelt felek...

Természetesen jól jönnének felmerülő kérdések is, illetve mindenféle igények!

Gafly mester például a múltkor ilyen kérdéseket intézett felém (remélem, nem harapja le a fejemet ezért ), amely után kell majd érdeklődnöm:

Idézet:
„- Szervezők (szervezők allatt arra gondolok aki például főzne) autóval bemehetnek-e (engedély, ledott lista, stb.)?
- Főzés, kajálás pl. ÁNTSZ szempontból nem aggályos-e?
- Tűzgyujtás hasonló szempontból?
- Gondolom nem az egész terület lenne nekünk fenntartva, vagy igen (és árnyék)?
- Nem tudom van-e ott valami állandó kereskedelmi egység ahol kapható ásványviz/sör/stb., vagy azt is jobb ha viszünk?”

Szóval bárkiben bármilyen további kérdés motoszkál, nyugodtan tegye fel, utána lesz járva mindennek! Elvégre mi leszünk nem csak a nézők, hanem a résztvevők is, szóval saját érdekünk, hogy a legtöbbünk igényeit kielégítő találkozót tervezzünk... (természetesen, nem arra kell gondolni, hogy luxuslimuzinok fuvaroznak majd mindenkit egy klimatizált palotába)
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Lehet most leveszed a fejem Norbi, de nekem pl. a 15.-e volna a jó. :peace:
(#) Attila86 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Nekem jobb lenne a 15.-e.
22.-én pont más dolgom van.
(#) kocsgab002 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Nekem mindkét időpont jó, párommal mindenféleképpen megyünk.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Idézet:
„Lehet most leveszed a fejem”

Ehhez speciel nincs jogom :hehe:
(#) lidi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Nekem is jó mindkét időpont.
Kérdések pedig:
- lesz-e kinn HE store ajándéktárgy vásár , mert egy póló jó lenne.
- csak maguk a fórumtagok mennek, vagy ez ilyen összegyűlős ki mit épített lesz ? Tehát lesznek bemutatók is, vagy csak összegyűlünk, aztán eszemiszom meg lézengés ?
(#) Norberto válasza lidi hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Idézet:
„Tehát lesznek bemutatók is, vagy csak összegyűlünk, aztán eszemiszom meg lézengés ?”

Egyelőre csak erre a kérdésre tudok válaszolni.

Ez is kizárólag tőlünk függ, mint majdnem minden más! Lehetőség mindenesetre adott lesz, van áram, vannak asztalok, oldalt nyitott sátrak, ilyesmik :yes:

Szóval, ha azt akarjuk, hogy legyen ilyen is, akkor lesz... csak legyenek bőven emberkék, akik el is hozzák a cuccaikat, mert ha csak 20-an jövünk össze, akkor kicsi az esély minderre
(#) SALáta válasza Norberto hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Kíváncsi vagyok hányan jönnek ki He feliratú pólóba az egri amatőr találkozóra, vagy csak egy papír kitűzővel hogy Hobbielektronika.hu/nick . Én ott leszek... Nem He pólóba, csak kitűzővel.
(#) potyo válasza Norberto hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Nekem a 22-e jobb lenne.

De szerintem kérjük meg Topit, hogy tegyen ki egy szavazást, hogy kinek mikor lenne jobb.
(#) Kacsavadasz hozzászólása Júl 24, 2009 /

15-re szavazok
(#) Mzolee hozzászólása Júl 24, 2009 /

Szerintem ha már csak ennyit kell eldönteni, hogy 15-e v. 22-e akkor indíttassatok valamelyik modival rendes szavazódobozt! :yes:
(#) ifjuhorgasz válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Én azt javaslom legyen mindenféle!
Csak a Hobbielektronika.hu-s felhasználók és emberek jöjjenek lehet aki lézeng lehet aki bemutat és odafigyel.
+az érdekelne baj ha gyerek jön-e mert máshogy nem tudok?!
(#) Norberto válasza ifjuhorgasz hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Számomra nem baj, felőlem jöhet.
(#) ifjuhorgasz válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

oké köszi
(#) ifjuhorgasz hozzászólása Júl 24, 2009 /

Arra gondoltam nem lenne jó kiírni a hírekhez a várható találkozót?Így többen látnák a főoldalon.A topicocba nem néznek be olyan sűrűn...(de azért néznek) mint a hírekbe.
(#) kocsgab002 válasza ifjuhorgasz hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Szerintem minél gyorsabban el kellene dönteni, hiszen csak egy pár hét van már hátra. És gondolom nem kis szervezőmunka kellene hozzá. Hamár megvan az időpont, akkor agyba-főbe reklámozni, hogy széles körben elterjedjen. Támogatom a szavazást, de csak akkor ha gyorsan kiírják a modik, és viszonylag rövid ideig tart, hiszen azzal is csak ay idő megy.
(#) ifjuhorgasz hozzászólása Júl 24, 2009 /

Gabinak igaza van
Következő: »»   13 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem