Fórum témák
» Több friss téma |
Értem, az az igazság hogy a lelőhelyét nem tudom de annyit tudok segíteni, hogy holnap itthon körülnézek, van rengeteg kv gépem, és gőzölős vasalók, ilyen komolyabb kivitelűek
Azokba szoktam ilyet látni. Üdv!
Előre is köszönöm, a többit priviben.
Üdv mex
Sziasztok!
Hol kaphatok Nyíregyháza környékén 1-2nF-os 20kV-os kondenzátort, vagy ha nem lehet itt kapni, akkor honnan rendelhetek?
Hello!
Innen tudsz rendelni ibuttont: www.maxim-ic.com (nem tudom, nekem most valamiért nem működik a link gomb) Innen akár ingyen küldenek ki minta darabokat(max 8 termék és mindegyikből 2 db. Ha több kell akkor már fizetned kell. üdv: mate_x
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy holnap hol tudok venni 25-35%-os hidrogén peroxide-ot? Nem jó az általában nyákhoz használt 2-5%-os almaillatú borzadály. Nem is nyákhoz kell, ezért fontos a koncentráció. A Baross utcai fodrászkellék boltról tud valaki valamit? Pár évvel ezelőtt (talán kettő) még ott vettem ilyet. Nyitva van szombaton? Van-e még egyáltalán? (Tudakozó szerint abszolút más van ott) Vett ott valaki nemrégiben fekete flakonos 35%-os hidrogén peroxide-ot? Nagyon fontos lenne holnap beszereznem legalább fél-egy litert. Köszönöm a válaszokat!
Hello!
A bolt még mindig él az biztos (ott lakom tőle nem messze), de hogy nyitva van-e holnap azt nem tudom, viszont 90%-ra azt mondom, hogy nyitva van.
Köszönöm, részben megnyugtattál. Holnap ott kezdek az tuti.
Üdv!
Van itthon nekem 2 bakelit lemezlejátszó. Mind a 2 jól működik, csak egy bajuk van, hogy mind a 2-nek hiányzik az ékszíja! Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy Budapesten hol lehetne ilyet kapni? Vagy esetleg ha valakinek van otthon elfekvőben 2db akkor annak is nagyon örülnék
Nos? Valaki tudna nekem segíteni? Valaki segíthetne megmenteni az utókornak 2db lemezlejátszót
Helló! Nekem nincsen szíjam de szerintem az a probléma ,hogy rosszul tetted fel a kérésedet. Szerinted ha bemegyek a patikába és azt mondom ,hogy a betegségemre kérek gyógyszert akkor ,hogy fog rám nézni a patikus. Mi a betegség? mi a gyógyszer neve? Bakelit lemezjátszó szintem több ezer típus volt. Mi a típusa? Mekkora szíj kell hozzá stb.Ezeket az alapvető adatokat közölni kellene ha segítséget vársz!
Nagyon szépen köszönöm
Esetleg abban tudnál még nekem segíteni, hogy a méretet, hogy szokták lemérni, vagy megadni?
Ez jól esett...
Nem szokásom az információt visszatartani, pláne akkor nem, hogyha nekem válik előnyöm belőle! Ha tudnám, hogy milyen kell bele, akkor leírtam volna, de mivel nem tudom...
Ha jól emlékszem a profilt kell megadni(pl. 1mm*1mm, vagy 1mm átmérőjű kör), meg az ékszíj átmérőjét.
Ez világos, de az ékszíj átmérőjére lennék kíváncsi, hogy azt én hogy tudnám lemérni?
Megméred az eredetit!
fogsz egy cérnát és ráteszed a helyére, és megméred. Rendelésnél egy kicsit kisebbet kell venni, hogy feszüljön.
Köszi! (amúgy ha meglenne az eredeti, akkor nem kérdezgetnélek Téged, de sajnos az nincs meg)
Kollégák! Fontos!
1. Szombaton a VIII. ker Baross utcai fodrászkellék bolt nyitva, lehet venni 35%-os hidrogén peroxide-ot. 2. És legfontosabb: Eladótól tudtuk meg, hogy az EU betiltotta a 35%-os hidrogén-peroxide normál kereskedelmi forgalomban való árusítását, mivel veszélyes anyag. Abba is hagyták a sokak által ismert fekete flakonos HuMiCo-s gyártását és nem is lesz! Innentől ilyen töménységűt, kizárólag vegyszer engedéllyel lehet beszerezni. Akinek kell, még most raktározzon be belőle! (Tegnap a Baross utcai boltból elhoztam az összeset ami volt - 3 darab) De még pár darab lesz.
NEEE! Pedig ez sokkal olcsób mint a boltokban kapható kész maratófolyadék, Le kéne néznem még a nyár előtt Hatvanba és beszerezni 1-2-őt. Köszi az infót!!!
Jut eszembe amiért ebbe a témába látogattam, honnan tudnák beszerezni leharcolt, esetleg működésképtelen lapszkennert mert levilágítót szeretnék készíteni belőle? Esetleg nincsen valakinek? (Persze nem szeretnék rá sokat költenni, de nem ingyen gondoltam!)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Hol tudok beszerezni olyan hangerőszabályzóhoz komplett mechanikát, ami olyan, hogy nem tekerem a potmétert, hanem jobbra vagy balra fordítom és így veszi fel vagy le a hangerőt és magától visszaáll közép állásba. Hol szerezhető be ilyen vagy miből bontható ki? Esetleg valakinek nincs egy nélkülözhető darabja?
Helló!
Én még komplett ilyen cuccal nem találkoztam, de halottam hogy sima potméterre léptetőmotort lehet valahogy szerelni és annak kell egy vezérlőáramkör. (előbbi hozzászólásom javítása: nyár előtt= nyár vége előtt)
Például Vaterán.
Ezt már megkapod 1000ft-ért. Bővebben: Link
Nekem már megvan a digitális hangerőszabályzóm ami 1-1 nyomógombal máűr működik is csak én nyomógombok helyett szeretnék forgógombos tekerőkét és ehhez kellene.
Hello,
Pécs a legközelebbi nagyváros, ahová be tudok ugrani. Egy "breadboard" kellene, no meg körül néznék, soha nem voltam ilyen boltban. Pécset merre van (vannak) ilyenek? Előre is köszönöm, Krisztián
Szia!
Resonator-Electronics MORO AC/DC ELEKTRONIKA Híradástechnikai termékek - Pécs Cím: 7624 Pécs, Hungária utca 36 Telefon: (72) 310 105
Sziasztok! Megtudja mondani valaki,hogy Kecskeméten hol találok elektronikai alkatrészeket áruló üzletet?
Helló!
Ez is egy jó üzlet: Aralica Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 7621 Pécs, Munkácsy Mihály utca 9. Egy kis udvarban van bennt. Valamint a Király utcában a D-Audio. Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |