Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sokkal durvább!
Azt elhiszem. Amúgy azért tudok "rapidban" tölteni, mert több számítógéppel töltök le egyszerre, egy hálózati mappába, így négyszerezni tudom letöltést, mert a DHCP szerver, minden számítőgép más -más IP-t oszt ki, illetve bontom, és újracsatlakoztatom a számítógépeket, hogy ne kelljen a 15 perces várakozási időt, csak a 80 másodperceset. Mind ezt egy erre specializált kliennsel csinálom, mert kézzel csinálni állandó munkát jelentett, most meg egyfolytába, a kattogtatásokat hallgatom, és filmeket nézem, megszakítás nélkül. lessz itt villanyszámla
Én nagyon szeretném megszerezni a James Bond: Aranyszem c. filmet, de sehol nem találom.
Megnézem mit tehetek. bekugliztam, és egy csomó helyen megtaláltam, egy bizonyos formátumban nemtalálod, vagy sehogy?
Magyarul kellene a formátum mindegy, jó a divx, vagy a DVD. Igazából eddig csak felületesen néztem, de csak megvenni lehet DVD-n. Pierce Brosnan játssza Bondot. Már csak ez az egy rész kell, hogy meglegyen a Brosnan féle Bond sorozat.
üdv
Az lényegében lényegtelen.
A lényeg az az, hogy a sebesség az korlátlan ezen kliensekkel vagy ugyanúgy marad a 100-200 kbyte/s? Tippem szerint marad
Rapidnál, 128kb szokott lenni.
SFX -nél 100 -104kb data 256kb Egyszerre csak egyszálon lehet letölteni, és a letöltések között is várni kéne. Egyiknél fix időt kell várni, tizenöt perc, a másiknál meg, amikor elfogytak avárólistások. A várólistát, és várakozási időt, meg a sok kattogást, letöltésvezérlővel, kiküszöbölhető. Sőőt, ha statikus az IP címzés, minden egyes becsatlakozáskor, akkor, minnél több számítógéppel kell tölteni egyszerre, és akkor lehet felezni a letöltési időt. Most csinálom a második napja én, de már, annyi filmet leszedtem, hogy ha egyhónapig itthon leszek, csak akkor tudom az összeset megnézni. Átlagosan 1 film szokott óránként lejönni így. terheltségtől függ, és hogy mennyit webezek. (youtube. webrádió, ésatöbbi)
Szia!
Elég sok torrent oldalon lehet találni ilyen James Bond Packokat. Kb.: 30GB én is egy ilyent töltöttem le, de ha csak ez az egy rész kell akkor lehet olyant is hogy csak ezt töltöd le a sok közül. Üdv!
Hát halljátok szörnyű ez a magyar posta.Mára sikerült megérkeznie a Hestore-s csomagnak, amit hétfőn adtak fel.
Nem szörnyű egyáltalán. Ha nincs rajta a csomagon, hogy elsőbbségi, akkor nem is várható el, hogy másnapra leszállítsák. Viszont sokéves tapasztalatom az, hogy ha valamit elsőbbségivel adok fel, 95%-ban másnap helyben van a csomag...
Ja, és gyöngy betűkkel érdemes írni a levélre/csomagra, különben ez is nagyban hátráltathatja a szállítmányforgalmat...
Ez nagyon jó! Kár hogy nem töltöttem le korábban. Végig koncert minőségben néztem végig, zenéknél általánosabban magsabb hangerővel, mert jó sok ismerős szám van benne. Ahogy a rockerek mondanák: Nagyon Állat!
Itt van egy yotube -s videó, rólla másképp.
[OFF]Probáltam megkeresni, ezidáig sikertelenül, de nyitvatartom a szemem.
Én ma töltöttem le a tüskevár című film mind a 8 részét. Holnapi nap azzal fog elmenni, hogy megnézzem. Még majd keresek más ilyen filmeket is és töltöm lefelé. Esetleg valaki tud mondani ilyen régebbi filmcímeket, amit érdemes letölteni és megnézni?
Az sem igaz, hogy nem megy postakocsi naponta kiskunmajsa és budapest között.
Még egyszer leírom.
Ha nem szerepel rajta a kék színű Elsőbbségi felirat, akkor nem fognak kapkodni a gyűjtőhelyeken a szétválogatásával. Ez szerintem teljesen egyértelmű és logikus.
Na, jó éjt mindenkinek, akkor holnap találkozunk Pesten a modellvasút kiállításon (akikkel találkozunk)
Üdv!
Itt a cím: A.tizedes.meg.a.tobbiek.1965.Hun.DVDRip.XviD-SF nekem tetszik
Ha már a dobolásnál tartunk: Link
Ez halálos volt! Ekkora Flashelni!
Ha jól láttam, nincsenek ott dobok, vagy csak az én hardveres leképezésemmel van a baj, és nem látta azt a layer -t, amin a dobok is látszódának. Lehet hogy frissítenem kéne a DirektX10 -esmet.
Vagy csak csupán fel kellett volna venned a Virtual Reality 3D szemüvegedet. Bővebben: Link Érdemes végignézni!
Kifagyott a windóz! Megfotál!
Akkor mára megyek, mert kezdődik a Simson család ! Szép álmosat mindenkinek!
Számomra nem ő a nagy dobás a családban, hanem a lánya Gemma. :wink:
Szerintetek érdemes Win 98 SE helyett WinMe-t felrakni egy 166Mhz procis 32Mb RAM os gépre?
Néztem a rendszerszükségleteket.minimum system requirementsÉppen hogy...
A Windows Me egy nagy kalap tehén trágya... Maradj a Windows 98 SE -nél. (saját vélemény)
Sok gépen valóban, egyes gépeken viszont meglepően stabil tud lenni a WinME. A 32MB RAM miatt viszont én sem ajánlom. Annakidején használtam ennyi rammal, de állandóan a merevlemezt csörgette.
Esetleg meg lehetne próbálni egy megkopasztott win2000-t.
Sajnos mind a 4 RAM slot tele van.DIMM RAM ból 8MB a legnagyobb "kiszerelés"?
Jelentem, az ötleted el lett lopva, majd megvalósítva Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |