Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt hittem MSN-en tartjátok a kapcsolatot.
Így hogy leszek "don"!
Álmodj, álmodban álmodiként álságosan áskálódva állandóan állatságokat!
Hűűű
Ezt felfogni Ez saját kitalálás? vagy valami idézet? Na jó, én most megyek állványt csinálni.. Üdv!
by szamóca.
Osztrák trance játékos barátunk ismét alkotott.
Minden kalapom megemelem a muki előtt... :kalap:
Ez hihetetlen!
Ehhez már tudás kell Nagyon jó!
Üdv!
Ismét a motorfestést hoznám szóba: Tehát fémtisztára csiszoltam, és le "cr" -eztem (rozsdaoldó, -gátló), most már fújhatom alapozóval, és utána fetékkel, ugye?
Uraim.
GPS vevöt kellene vennem a mobilomhoz.Milyet tudnátok ajánlani? bluetoth-os kellene nekem. vagy ezek a vevök mind egyformák?Mindegy milyet veszek bármelyik jo a telefonomhoz? szerk: A telefonom Sonyericsson p990i
Köszönöm.utánnanézek az eszköznek :yes:
Érdekes, hogyha csak úgy szembejönne velem az utcán, nem mondanám róla, hogy "dárrrenbézre dudorog"
Há' még jó hogy, hiszen ez nem is az, hanem dance & liquid trance keveréke
Mé, ránézésből rólam se mondanád hogy csipázom a trance stílust.
Hajjajj!
Ha látták volna a többiek szamócát, ahogy a kecsói Audiofil Találkozón a trance zenére nyomta a táncot... tiszta profi volt a srác! Party-hangulatot teremtett 2 perc alatt! Vajon kapok ezért "barackot" alkolomadtán?
Barackot? Hát... Ő tud másokat is osztogatni.
Ha már partyhangulat: A kedvenc előadóművésznőm "partihangulat"-ja. Link Érdemes végignézni. Egyébként, 31 évesen már túl van 22 nagylemezen, 16 kislemezen, 2 koncert filmen (Live at Berlin Philharmonie, Live at the Royal Albert Hall), 3 video CD-n... Az első Philharmoniai koncrtje 10 évesen volt. Ezek után már nem is meglepő, hogy Ő is október 27.én született, úgy mint 196 évvel ezelőtt Paganini. Mondja valaki, hogy a csillagok állásának semmi közük hozzá.
Nem tud valaki valami jó videó konvertert? Mert csináltam egy 4 perces videót (negyvenvalahány kép effektekkel+alá zene) Adobe Premiere 7-el és exportálva az avi mérete 860MB WinAvi-val "begyűrtem" 60MB-ra, de még ezt is sokallom. Szerintem olyan 10-20MB-ra simán összelehetne tömöríteni. Vagy nem?
Milyen minősége van (képméret)? Esetleg probáld meg a VirtualDub-ot...
Na igen, logikusan végiggondolva minőségromlás nélkül nem lehet ennél jobban összegyűrni mert 720*576 (PAL) a felbontása. De gondolom ez a videó MyVipre menne, ott meg nem vagyok jártas hogy mekkora felbontásba alakitja át a vidit. Vagy amilyenbe fel rakja az ember olyanba játsza le?
Idétlen kérdés: melyiket kell innen letölteni. Mondjuk egyik se akar lejönni...
szerk.: sikerült
Üdv mindenkinek.
Nagyon nagy ma itt a hőség. Egy kérdésem lenne. Ki látta már Tenacious D, avagy a kerek rockerek c. fílmet? Csak azért kérdezem mert Rapidban töltöm le (egyszerre több filmmel együtt), és így elsőre nem tűnik rossz filmnek. Szerk.: találtam jó kis klienseket, amivel simán letudok tölteni az F$X, $Rpid, $data -ról
Szamóca linkjéről sikerült leszedni, de azért köszi
Valahogy elkerülte a figyelmemet hogy van a világon MP4 formátum is Remélem az jó lesz... Bár nem is biztos hogy májvipre megye föl.
Nekem az egyik kedvenc színészem Jack Black. Szerintem ez az egyik legjobb filmje. (A zenés betétekhez meg ajánlott a magyar a szöveg, de ha megy az angol, nagyokat fogsz röhögni)
Hehe, tudtam, hogy valaki észre fogja venni a stiklit, még azon is gondolkodtam, hogy beleírom a hozzászólásba, de hát ha egyszer a szigetreklámban nem trance volt akkor mit tegyek.
Köszi. Bevallom azért töltöttem le, mert a The School Of Rock -ban is ugyan az a főszereplő van, és nagyon tettszett az a film, gondoltam ez hasnoló lessz csak durvább, az előzetese alapján.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |