Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
CD -re próbáltad kiírni? Nem minden esetben tudja az USB Flash Drive -ot lekezelni.
Nemhiszem hogy menne mert egy idő után mindig leál és világit a hdd led.
Üdv
Hali!
BIOS se jön be? Ha kihúzod a winyót akkor se? A BIOS nem winyófüggő, az alaplapon van beleintegrálva a ROM-ba, mondhatjuk hogy az alaplap "oprencere" persze nagyon erős túlzással.
A bios vinyoval is bejön csak 10 perc mulva vinyo nélkül abban a pillanatban
Üdv!
Az én vinyóm a 2. hangot csinálja
Üdv!
Sziasztok!
Műhelyemben felcsiszoltam az asztalt higítós csiszolóvászonnal! Jól berúgtam a tömény higítószagtol Szédülök Majd holnap meglátom az eredményt
No felraktam, csak a pántok nem egyformák, ezért holnap lesz még egy menet velük.
Uhhh. Szuper ez a western kapu Ilyet tennék a szobámra is
A Te lakhelyed környékén nagyon sokan foglalkoznak fával, és nagyon jól faragnak. Láttam olyan székeket, asztalokat amik onnan származtak, hogy majd leültem. Ha ott élnék, biztos valami fafaragással díszítettem volna.
Igen a Tisza tó. Gondolkoztam feltegyem-e vagy két napig, végül arra jutottam miért ne, ép ide illik. Nagyon jó volt, sok mindent tanultam a fórumtársunktól, például hátrafelé is megy a csónakmotor, és könnyű eltévedni ha nem ismeri valaki, természetesen nálunk ez nem állt fenn.Talán a faház építés is ide illene, nem a ki mit építettbe... Most nyáron csinálunk egy játszóházat egy barátnál. Költségvetése elég kevés de a fa váz már kész.
Hajaj!
Lőnek Amúgy, nagyon szép, én egy picikét fentebb raktam volna Üdv!
Köszi. Azért van lenn, mert port, illetve mindent behord a szél a teraszra. Még tisztítókefe is van az alján hogy ezt meggátolja.
Áhá, már értem
Szóval ha a vendégek alaposan "csapkodják" az ajtót csillog a padló.. Tiszta sor
Szamóca ősök ... ez jó
szamóca: a "házilag panelfúrót" topicban feltetted a fúródat amin az asztal emelkedik.. Mondhatom! nagyon nagy ötletet adtál vele nekem Már folyik is az építkezés legkésőbb holnap utánra kész
Nocsak, a very primitive ötlet tetszik neked is?
Egész jól kitaláltad! Egy kis vizet tehetsz a kefére, aztán aki gyorsan meg be, hamar hátra esik!
Nagyon tetszik az ajtó! Igaz, ha nem lett volna por, én is felraktam volna egy 30-40cm-re. De nekem így is tetszik!
Csövi Zotyabá!
Köszi. Biztos azok, de inkább a meleg elől húzódtak árnyékba.
A gyakorlati felhasználhatóság került előtérbe a designnal szemben.
Azt hittem, hogy dísz lesz. De legyen az ajtó szép, ha már van, nem? De nagyon tetszik! A színe is. Mi a szín "neve"? (Pl.: tölgy <- ilyen neve.)>
Duglas a szín neve, bár ez nem hiszem hogy mond valamit. A festék ára viszont durva. 6 rugó :eek2:
Majd ha az új erősítőmhöz sikerül beszereznem valahonnan cseresznyefát azt szépen megcsinálom.
Nagypapám asztalos... :hide: De akkor is szép munka, gratulálok!
"Szóval ha a vendégek alaposan "csapkodják" az ajtót csillog a padló.. Tiszta sor" Zoly kollegám, mit vársz egy moditól? Furfangos gondolkodás...
Annyi még van! :yes: Két részből áll a vizes alpozólazurból, és a vizes fedőlazurból amit a színhez kell választani. Csoki illata van. :yes:
Ha jössz a találkozóra viszek be Neked.
Gyerekek Zsezsácska nagyon eltűnt.
Zenetom sem tud róla semmit?
6 rugó ? Én most úgy vagyok, hogy sötétbarna lesz a fém része az erősítőmnek, a fa részek meg mahagóni, de még nem biztos, csak ilyen festékek vannak itthon (igaz, barna az nem biztos, hogy van).
Köbzoli: Llaci56-ról Te sem tudsz semmit?
Ez primitív?
Szerintem ötletes! mivel 2 tengely kellett volna ha a fúró mozogna, ráadásul bronz persellyel ami sokkal több munka mint ez Kb 20 perc múlva naki is állok Idézet: „Zoly kollegám, mit vársz egy moditól? Furfangos gondolkodás...” Kb ezt vártam Ráadásul "Ál" moditól |
Bejelentkezés
Hirdetés |