Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van. Sajnos egyenlőre többet nem tudok mondani, de előkeresem a cikket, és felteszem. Mondjuk nem egy programmal, hanem többel is kell ügyködni.
Megtaláltam. Chip magazin, 2004/11. szám.
Ha kell elküldöm nagyobban mailban.
Szia!
Ez nagyon jó! Be is ugrott, hogy láttam itt már gyönyörű munkákat, csak arra nem emlékeztem, hogy Te voltál, de rákerestem. (Megmutatam most a feleségemnek, a hintaágy különösen tetszett neki. )
Szervusz Pistikém!
Jó az asszony ízlése. No, haproval társalogtam priviben a felsőmarózás rejtelmeiről, és megígértem hogy mutatok neki képet. Ma pácoltam, és egy réteg lakk már fenn van a négyből. Ha felszerelem a bommerpántra, még teszek fel egy képet majd.
Hali!
Jól látom a ...22-es képen, hogy az egy leírás a DVD-LabPro használatáról?
Szuper!
Hogy tudtál olyan szép, ferde egyeneseket (párhuzamosokat) marni? Van valami különleges géped?
Üdv mindenkinek ! Tudja valaki ,hogy mikor lesz a Puskásban ( és melyik terem ) a börze ?
Á.. egy kommersz B&D-m van. Vezetőléc-Gszorító mellet kiméricskélve mm-re. A beállítás vitte el a sok időt. :yes:
Hűha! Hát ez gyors volt! Köszi, hogy segítettél, lekötelezel.Ha lehet, elkérném az olvasható méretű változatot mailban.Mégegyszer köszönöm.
Így igaz. Egyébként elég láma voltam, mert elfelejtettem átállítani a méretezést, 1024*768-ra, azzal még éppen olvasható. Mindjárt megkérek egy modibácsit, hogy segítsen.
Esetleg nem tudnád eljuttatni a teljes cikket?
Nagyon érdekelne... Többnyire Pinnacle Stúdiót használok, de próbáltam már ezt a progit is. Nagyon tetszik benne néhány dolog, csak sajnos kicsit bonyolultnak tűnik nekem a kezelése, ezért lenne jó egy kis "segítség".
Nagyon tutin néz ki!
Milyen fából van?
Köszi! Táblásított 32mm-es Borovi fenyő.
Szia! Ebben a témában benn van minden.
- Nem rossz.
- Akkor jó..? Egész jó lett. Milyen felületkezelést kap majd? Így hogy csomómentes hossz toldott anyag, így megértem az anyagárat, de azért...
Hydrocrom-mal. Ha lúd legyen kövér. (most kapja a második fedőréteget)
Az fa ára az mindenképp durva.
Köszönjük szépen egy fórumtársunknak a csónakázást! Nagyon nagy élmény volt, főleg látni a térképen hogy pár centit jártunk csak be és felfogni sem tudjuk mekkora.
Csak nem a Tisza-tó Látha-tó a képeken?
Sziasztok!
Végleg meghalt a gépembe a vincseszter Lefagyott az windows ujrainditottam és nem indult csak kattogott.Még a bios-t is megfogja. Üdv!
Akkor nekem szerencsém van ezekkel a winyókkal. Egy 160GB-os, meg egy 250GB-os van...
A 160-as 145GB-ra tele van, a 250-esből meg 35GB van hátra...
Mitöl hülyül csak úgy meg a vincseszter? Egyszer megy egyszer meg nem.A modern teknika átka
Üdv!
Sziasztok üdv.
Nézted a tápcsatlakozót? Kopogtató vírus is ilyen viselkedést tanusít, folyton parkolóállásba akrja állítani a fejegységet. Ui.: akkor most nem lessz off a kérésem. A poroblémám a következő. Történt egy olyan ballépésem, hogy, ujrainstalláltam a windózt, mert egy belsőhiba miatt, egy nagyon fontos alkalmazást nemtudtam elindítani. Amikor még nem raktam fel a vírusírtót + tűzfal, akkor véletlen "kijárt" a gépem az internetre, és benyelt egy hálózati vírust, és erre rá meg mégegyet. Ilyen az én szerencsém. Szóval, szerencsére nem Hackelte fel a hálózatot, mert a többi gépen atkív volt a tüzfal, és külön házirend gondoskodik arról, hogy más idegen felhasználó, ne járkárjon a hálózatomban. A vírusoknak utána néztem, és ellehetlenítettem őket, hogy véletlenül se, tudják meghackelni a többi gépet. Portokat csak az én gengedélyemmel nyitha t a windóz, és a paranocskra sem válaszol már. (Echo) A kérésem az lenne hogy ezek a vírusok hová lokalizálják magukat? Gondolom a memóriában futnak továbbra is, és próbálnák a hálózati tevékenységet figyelemmel kisérni. Hol helyezkedhetnek el? Iletve, hol tudom megnézni, hogy a boot során mit "hoz magával windóz? (mi indul a rendszerrel együtt) a PRC-DCOM volt az első, az LSASS közvetlen utána jelekezett. Előre is köszönöm a segítségeteket
Szia!
Kapcsold be a biosban a virus alert-et.AZ szól ha egy virus vagy valami közbe akar szólni bootolás közben Üdv! UI:Tápcsatlakozót hiába nézném merta gép 1 laptop. Ha vírus lenne hol lenne ha már a bios se ismeri fel?
Köszi a gyors választ, de ez az opcó csak arra hivatott figyelmeztetni -mert azért ez erős kifejezés hogy vírus írtó- hogy ha valami hozzá akar férni a bootszektorhoz, akkor egy figyel,ezető üzenetet küld. Az összes bootszektor tiszta. Arragondoltam én, hogy a boot.ini -ben van valahol megadva neki a kérdéses állomány betöltése, vagy nemtudom. Evvel kapcsolatban vagyok egy kis homályban.
Nekem volt már régebben olyan esetem, hogy nem érintkezett rendesen a vinyó a laptopban és néha-néha kékhalállal megállt, vagy épp kifagyott a gép. Ilyenkor egy kis erőbehatás a vinyóhoz és egy fél perc után helyreállt.
Szerintem lehet hogy indításkor tölti be.
Nézd át az msconfig-ban hogy miket tölt be indításkor. Vagy úgy tedd ujra a windowst hogy hagyod lassan formázni a lemezt. Üdv UI:nézelödtem a nete és ezt találtam a vincseszterröl: Bővebben: Link
Már mindent próbáltam vele de nemmegy
Megérett a cserére
Elég "mókás" hangokat raktak fel erre a weblapra.
Szerintem nézd meg, hogy a cstlakozód rendben van e. Ha minden jó akkor vagy vírus, vagy haldoklik a merevlemezed. Szedd le az internetről a Hard Disk $entinel -t, és telepítsd fel. Szedd le mellé a Hdd regeneratort, és futtasd le. Ez a program windóz alól is tud futni, de tud Flash meghajtóra CD -re botoltathtó DOS -os szoftwert kiírni, és DOS alól vizsgálja a mervlemezed, és kijavítja hibákat. Azért lessz zsükséged erre a két programra, mert a Sentiel, az más hibát is megtud állapítani, mig a Regenerátorral tudod javítatni a szektorokat, ha azok a hibásak egyáltalán. Ha meg minden jó, akkor meg biztos hogy kopogtató vírusod van. Életemeben egyszer kaptam ilyet, még úgy öt - négy éve, de az agyamra ment, mert olyan hangosan ment végbe a fej parkolása, hogy azthittem, hogy kiköszön a mervlemez oldalán. Nem beszélve arról, hogy a motor felgerjesztése is hangos volt, pedig egy első generációs SATA mervlemez volt. Anno azok nagyon drágák voltak.
A regeneratort nem tudom elinditani meg mind1 még a bios se látja meg meg is áll egy idö után
Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |