Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   623 / 3606
(#) Beradan válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Szia!
Elméletileg nem, én az Amiga 1200-t működtettem így sokáig, azaz saját táp (ami 13w-os volt) és PC táp kombinációban (ami viszont a vinyókat és a cdírót látta el energiával)Később feláldoztam az amiga tápját,átszereltem a PCtápba a kábelét.
Később egy laptopot amin behalt a 2.5" -ös vinyó, működtettem így, laptop saját tápról, a 3.5" -ös vinyó pedig PC tápról, csak mindig a vinyót kell elsőnek indítani, utolsóként leállítani.
Beradan
(#) sándor válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Úgy tudom tudsz módosítani, de itt:Bővebben: Link biztos megtalálod a választ rendeléssel kapcsolatos kérdéseidre.
(#) _ampervadasz_ válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Üdv.

Ha azt akarod, hogy mejavítsa a szektorokat, akkor folytatnod kell. A rossz szektorok kijavítása erősen időigányes, úgyhogy úgy fogj csa khozzá a művelethet, ha biztos vagy benne, hogy egy hétig bekolcsaolva hagyod, vagy nem lessz áramszünet.

Egy rossz Claviar 420MB -os is merevlemezen teszteltem, mert egy két dokumnetum azon is volt, amit szerencsére maradéktalanul letudtam menteni. Szóval aszektorhibák kijavítására százszorannyi időt fordít, mint magára a szektor megtekintésére. Érdemes mindenképpen, DOS alól végezni, mert win alatt lassabb, nem véletlenül.
(#) Szebence hozzászólása Júl 26, 2009 /

Sziasztok!

Autocad-ben 2D-s rajznál, hogy kell jelölni, ha valamit menetesre akarok csináltatni. Tehát az ismerős, akinek van CNC-je az tudja, hogy arra a részre majd menetet kell marni.
(#) szamóca hozzászólása Júl 26, 2009 /

(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Bezs@rás!
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

ez nagyon nagy
Mit kell kibírnia szegény biciklinek
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Ez avval is álmodik.
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

"álmodik"
Szóval a HE-n álak a moderátorok?
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Jó asszociatív képességgel rendelkezel.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Nem rossz, de úgy érzem, a sérüléseiből hasonlóan hosszú videót lehetne alkotni
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Kell egy kis idő, amig fel dolgozza az agyam amit látott.
Jó kis bicó lehet
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Egy volt szakközepes osztálytársam is "ilyenben utazott"... Ha nem mondott hamisat, bár máshonnan is hallottam ,szóval igaz lehet, akkor egy ilyen kétkerekűre is rá lehet több százezret (!) költeni! De örülnék, ha lenne ennyim feleslegbe, tuti mára költeném! Most jól jönne néhány alkatrész!
(#) Rober_4 hozzászólása Júl 27, 2009 /

Az origót olvasgattam:
Vezeték nélküli áram

Meg egy kérdés: Titeket is elszomorít a youtubon ez a felirat?

This video is not available in your country due to copyright restrictions.
(#) MaSTeRFoXX válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Idézet:
„Titeket is elszomorít a youtubon ez a felirat?”

Ekkor kell keresni valamilyen ingyenes proxy oldalt, és azon keresztül meg lehet nézni...
(#) Rober_4 válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

De a proxy se legyen copyright-os helyen...
(#) zenetom válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Biztos innen lopták az ötletet, a "Vezetéknélküli gyertya" című topicból
De azért sok év kell mire ez elterjed, pláne ha útközben közbejön valami amire nem számítottak.
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Olvassátok el a cikk kommentjeit, s meglátjátok honnan lopták.
(#) zenetom válasza Action2K hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Ha már Tesla-nál tartunk, ajánlok egy jó filmet: "A Tökéletes Trükk". Kicsit meg van csavarva a történet, de szerintem nagyon jó film. :yes:
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Szupi, pénteken adják is a HBO-n, de miért 17:20-kor? Be kell állítanom a videót hogy felvegye.
Ja amúgy szeretem a "csavart" filmeket. Pl.: a LOST is ilyen, jókat csavarnak már az 5. évadban.
(#) poros hozzászólása Júl 27, 2009 /

Tud valaki valamit llaci56 -ról, már 4 hete nem volt itt!
(#) Gafly válasza poros hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Szerintem nincs ékezete...
(#) zenetom válasza Action2K hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Én speciel a LOST-nak egy részét se láttam, csak bele néztem néha, de az nem tetszett hogy mindig csak "húzták" az izgalmas részeket. No meg a másik hogy nem TV-zek, a reklámoknak meg a semmirevaló műsoroknak köszönhetően. Anno tetszett nekem a Rejtélyek városa, Smallville, Dr. House. Persze a Dr. House nézését abba kellett hagynom, mert suliidőben olyan későre rakták hogy másnap ilyen zombi hangulat volt, de ez se volt elég a TV2-nek, rakjuk még későbbre! Akkor kiakadtam és azóta nem is nézem még azt se. Pedig annak a sorozatnak volt értelme is, de az ilyenek valahogy nem tetszenek a TV csatornáknak, inkább nyomják a sok szennyt. Meg a reklámokat. Szerintem ez felháborító.
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Idézet:
„Pedig annak a sorozatnak volt értelme is”

Ja. Már amennyiben a szabadidő gyilkolása értelmes dolog
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Ennyi erővel semminek sincs értelme
(#) _ampervadasz_ válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Sziasztok! Üdv.

Nem rossz, de kétlem hogy ez találmány lenne. Vegyél példát, a "PropellerClock" -ról, sőőt, jónéhány vezetéknélküli tölthető fogkefét is így lehet feltölteni, így teljesen vizálló lessz. A fogkeferésze (szekunder)Tartalmaz egy beépített akkumlátort, egy egyenirányítót egy vízmentes kapcsolót, na meg magát a tekercset. A primer meg a talp, amire teszed rá a fogkefét. Egyszerű légmagos transzformátorelv, amin alapszik az egész. Na most előkerült a notebook töltése. Na most pl kiváncsi lennék, hogy a Wi-Fi Bluetoth, Kábeltv, emberi szervezet, mennyire "szennyezné". Mekkora szórása lenne már?, ha egy minium 65W -os teljesítményű tápegységre, gondolok, ami még nem is mondható nagynak, mert ezek általában ez otthoni office notebookok. A mervelemezt külön ólomtasakba kéne tenni, hogy ne formázza le, az elektromágnenes "energia". Ráadusl, ennek az "energiája", ha egy szál drót lenne ráakasztva, akár 60 -80km -re is "elhatolhat".

Tudjátok mit, szóljatok ha feltelálta már valaki a vezetéknélküli Wi-Fi kábelt!
(#) mark.budai válasza poros hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Engem is érdekelne, mi van Vele! Én is nézem mindig, hogy mióta nincs itt, nem csak visszaolvas-e, ezért nem írt, de nem, 4 hete nem volt itt. Két hete azt mondták, hogy szabadságon van, de egy hónapig már nem hiszem!

TUD VALAKI LLACI56-RÓL VALAMIT?
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Nem. Ez egy vezetéknélküli, Wi-Fi kamera.

A Wi-Fi tecnológia az rádó ferkvenciás, adatacsomag átvitelalen alapszik, pont azért jött létre ,hogy magát a kötöttséget, a kábeleket kiváltsa. Wi-Fi kábel, olyan nincsen, mert ha kábeles, akkor nem Wi-Fi, ha nem kábeles akkor meg Wi-Fi.

Az előző hsz. -ed re azt mondom hogy igaz. CSak arra akartam rávilágítást muatni, hogy a légmagos kivitelnek köszönhetően, nagy lesz a szórása atekercseknek. Ha lenne vasmag, akkor az a vasmagban koncentrálódna, és nagyon kicsi a "kisugárzása" a környeztebe.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 27, 2009 /

Tehát a rádióamatőrök közkedvelt ellensége lessz az efajta technológia.
(#) radocziandras hozzászólása Júl 27, 2009 /

Sziasztok :integet2: Nem tudja valaki köztetek, hogyan lehet 2.1 ből 5.1 es hangot csinálni?Vagy akár stereo-ból is?Én nem elektronikára, hanem valami számítógépes programra,amit ingyen lehet használni.Tud valaki hasonlót?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Következő: »»   623 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem