Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
Elméletileg nem, én az Amiga 1200-t működtettem így sokáig, azaz saját táp (ami 13w-os volt) és PC táp kombinációban (ami viszont a vinyókat és a cdírót látta el energiával)Később feláldoztam az amiga tápját,átszereltem a PCtápba a kábelét. Később egy laptopot amin behalt a 2.5" -ös vinyó, működtettem így, laptop saját tápról, a 3.5" -ös vinyó pedig PC tápról, csak mindig a vinyót kell elsőnek indítani, utolsóként leállítani. Beradan
Úgy tudom tudsz módosítani, de itt:Bővebben: Link biztos megtalálod a választ rendeléssel kapcsolatos kérdéseidre.
Üdv.
Ha azt akarod, hogy mejavítsa a szektorokat, akkor folytatnod kell. A rossz szektorok kijavítása erősen időigányes, úgyhogy úgy fogj csa khozzá a művelethet, ha biztos vagy benne, hogy egy hétig bekolcsaolva hagyod, vagy nem lessz áramszünet. Egy rossz Claviar 420MB -os is merevlemezen teszteltem, mert egy két dokumnetum azon is volt, amit szerencsére maradéktalanul letudtam menteni. Szóval aszektorhibák kijavítására százszorannyi időt fordít, mint magára a szektor megtekintésére. Érdemes mindenképpen, DOS alól végezni, mert win alatt lassabb, nem véletlenül.
Sziasztok!
Autocad-ben 2D-s rajznál, hogy kell jelölni, ha valamit menetesre akarok csináltatni. Tehát az ismerős, akinek van CNC-je az tudja, hogy arra a részre majd menetet kell marni.
Bezs@rás!
![]()
ez nagyon nagy
![]() Mit kell kibírnia szegény biciklinek ![]()
Jó asszociatív képességgel rendelkezel.
![]()
Nem rossz, de úgy érzem, a sérüléseiből hasonlóan hosszú videót lehetne alkotni
![]()
Kell egy kis idő, amig fel dolgozza az agyam amit látott.
![]() Jó kis bicó lehet ![]()
Egy volt szakközepes osztálytársam is "ilyenben utazott"...
![]() ![]() ![]() ![]()
Az origót olvasgattam:
Vezeték nélküli áram Meg egy kérdés: Titeket is elszomorít a youtubon ez a felirat? This video is not available in your country due to copyright restrictions. ![]()
Idézet: „Titeket is elszomorít a youtubon ez a felirat?” Ekkor kell keresni valamilyen ingyenes proxy oldalt, és azon keresztül meg lehet nézni...
De a proxy se legyen copyright-os helyen...
Biztos innen lopták az ötletet, a "Vezetéknélküli gyertya" című topicból
![]() De azért sok év kell mire ez elterjed, pláne ha útközben közbejön valami amire nem számítottak.
Olvassátok el a cikk kommentjeit, s meglátjátok honnan lopták.
Ha már Tesla-nál tartunk, ajánlok egy jó filmet: "A Tökéletes Trükk". Kicsit meg van csavarva a történet, de szerintem nagyon jó film. :yes:
Szupi, pénteken adják is a HBO-n, de miért 17:20-kor?
![]() Ja amúgy szeretem a "csavart" filmeket. Pl.: a LOST is ilyen, jókat csavarnak már az 5. évadban.
Én speciel a LOST-nak egy részét se láttam, csak bele néztem néha, de az nem tetszett hogy mindig csak "húzták" az izgalmas részeket. No meg a másik hogy nem TV-zek, a reklámoknak meg a semmirevaló műsoroknak köszönhetően. Anno tetszett nekem a Rejtélyek városa, Smallville, Dr. House. Persze a Dr. House nézését abba kellett hagynom, mert suliidőben olyan későre rakták hogy másnap ilyen zombi hangulat volt, de ez se volt elég a TV2-nek, rakjuk még későbbre! Akkor kiakadtam és azóta nem is nézem még azt se. Pedig annak a sorozatnak volt értelme is, de az ilyenek valahogy nem tetszenek a TV csatornáknak, inkább nyomják a sok szennyt. Meg a reklámokat. Szerintem ez felháborító.
Idézet: „Pedig annak a sorozatnak volt értelme is” Ja. Már amennyiben a szabadidő gyilkolása értelmes dolog ![]()
Sziasztok! Üdv.
Nem rossz, de kétlem hogy ez találmány lenne. Vegyél példát, a "PropellerClock" -ról, sőőt, jónéhány vezetéknélküli tölthető fogkefét is így lehet feltölteni, így teljesen vizálló lessz. A fogkeferésze (szekunder)Tartalmaz egy beépített akkumlátort, egy egyenirányítót egy vízmentes kapcsolót, na meg magát a tekercset. A primer meg a talp, amire teszed rá a fogkefét. Egyszerű légmagos transzformátorelv, amin alapszik az egész. Na most előkerült a notebook töltése. Na most pl kiváncsi lennék, hogy a Wi-Fi Bluetoth, Kábeltv, emberi szervezet, mennyire "szennyezné". Mekkora szórása lenne már?, ha egy minium 65W -os teljesítményű tápegységre, gondolok, ami még nem is mondható nagynak, mert ezek általában ez otthoni office notebookok. A mervelemezt külön ólomtasakba kéne tenni, hogy ne formázza le, az elektromágnenes "energia". Ráadusl, ennek az "energiája", ha egy szál drót lenne ráakasztva, akár 60 -80km -re is "elhatolhat". Tudjátok mit, szóljatok ha feltelálta már valaki a vezetéknélküli Wi-Fi kábelt! ![]()
Engem is érdekelne, mi van Vele! Én is nézem mindig, hogy mióta nincs itt, nem csak visszaolvas-e, ezért nem írt, de nem, 4 hete nem volt itt. Két hete azt mondták, hogy szabadságon van, de egy hónapig már nem hiszem!
TUD VALAKI LLACI56-RÓL VALAMIT?
Nem. Ez egy vezetéknélküli, Wi-Fi kamera.
A Wi-Fi tecnológia az rádó ferkvenciás, adatacsomag átvitelalen alapszik, pont azért jött létre ,hogy magát a kötöttséget, a kábeleket kiváltsa. Wi-Fi kábel, olyan nincsen, mert ha kábeles, akkor nem Wi-Fi, ha nem kábeles akkor meg Wi-Fi. Az előző hsz. -ed re azt mondom hogy igaz. ![]()
Tehát a rádióamatőrök közkedvelt ellensége lessz az efajta technológia.
![]()
Sziasztok :integet2: Nem tudja valaki köztetek, hogyan lehet 2.1 ből 5.1 es hangot csinálni?Vagy akár stereo-ból is?Én nem elektronikára, hanem valami számítógépes programra,amit ingyen lehet használni.Tud valaki hasonlót?Előre is köszönöm a segítségeteket!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |