Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   627 / 3604
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Sokkal durvább!
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Azt elhiszem. Amúgy azért tudok "rapidban" tölteni, mert több számítógéppel töltök le egyszerre, egy hálózati mappába, így négyszerezni tudom letöltést, mert a DHCP szerver, minden számítőgép más -más IP-t oszt ki, illetve bontom, és újracsatlakoztatom a számítógépeket, hogy ne kelljen a 15 perces várakozási időt, csak a 80 másodperceset. Mind ezt egy erre specializált kliennsel csinálom, mert kézzel csinálni állandó munkát jelentett, most meg egyfolytába, a kattogtatásokat hallgatom, és filmeket nézem, megszakítás nélkül. lessz itt villanyszámla
(#) Müszi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Én nagyon szeretném megszerezni a James Bond: Aranyszem c. filmet, de sehol nem találom.
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Nekem talán megvan még valahol.
(#) _ampervadasz_ válasza Müszi hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Megnézem mit tehetek. bekugliztam, és egy csomó helyen megtaláltam, egy bizonyos formátumban nemtalálod, vagy sehogy?
(#) Müszi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Magyarul kellene a formátum mindegy, jó a divx, vagy a DVD. Igazából eddig csak felületesen néztem, de csak megvenni lehet DVD-n. Pierce Brosnan játssza Bondot. Már csak ez az egy rész kell, hogy meglegyen a Brosnan féle Bond sorozat.

üdv
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Az lényegében lényegtelen.

A lényeg az az, hogy a sebesség az korlátlan ezen kliensekkel vagy ugyanúgy marad a 100-200 kbyte/s? Tippem szerint marad
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Rapidnál, 128kb szokott lenni.
SFX -nél 100 -104kb
data 256kb
Egyszerre csak egyszálon lehet letölteni, és a letöltések között is várni kéne. Egyiknél fix időt kell várni, tizenöt perc, a másiknál meg, amikor elfogytak avárólistások. A várólistát, és várakozási időt, meg a sok kattogást, letöltésvezérlővel, kiküszöbölhető.
Sőőt, ha statikus az IP címzés, minden egyes becsatlakozáskor, akkor, minnél több számítógéppel kell tölteni egyszerre, és akkor lehet felezni a letöltési időt. Most csinálom a második napja én, de már, annyi filmet leszedtem, hogy ha egyhónapig itthon leszek, csak akkor tudom az összeset megnézni. Átlagosan 1 film szokott óránként lejönni így. terheltségtől függ, és hogy mennyit webezek. (youtube. webrádió, ésatöbbi)
(#) levii válasza Müszi hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Szia!
Elég sok torrent oldalon lehet találni ilyen James Bond Packokat.
Kb.: 30GB én is egy ilyent töltöttem le, de ha csak ez az egy rész kell akkor lehet olyant is hogy csak ezt töltöd le a sok közül.

Üdv!
(#) radocziandras hozzászólása Júl 30, 2009 /

Hát halljátok szörnyű ez a magyar posta.Mára sikerült megérkeznie a Hestore-s csomagnak, amit hétfőn adtak fel.
(#) Norberto válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Nem szörnyű egyáltalán. Ha nincs rajta a csomagon, hogy elsőbbségi, akkor nem is várható el, hogy másnapra leszállítsák. Viszont sokéves tapasztalatom az, hogy ha valamit elsőbbségivel adok fel, 95%-ban másnap helyben van a csomag...

Ja, és gyöngy betűkkel érdemes írni a levélre/csomagra, különben ez is nagyban hátráltathatja a szállítmányforgalmat...
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Ez nagyon jó! Kár hogy nem töltöttem le korábban. Végig koncert minőségben néztem végig, zenéknél általánosabban magsabb hangerővel, mert jó sok ismerős szám van benne. Ahogy a rockerek mondanák: Nagyon Állat!
Itt van egy yotube -s videó, rólla másképp.
(#) _ampervadasz_ válasza Müszi hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

[OFF]Probáltam megkeresni, ezidáig sikertelenül, de nyitvatartom a szemem.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 30, 2009 /

Én ma töltöttem le a tüskevár című film mind a 8 részét. Holnapi nap azzal fog elmenni, hogy megnézzem. Még majd keresek más ilyen filmeket is és töltöm lefelé. Esetleg valaki tud mondani ilyen régebbi filmcímeket, amit érdemes letölteni és megnézni?
(#) radocziandras válasza Norberto hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Az sem igaz, hogy nem megy postakocsi naponta kiskunmajsa és budapest között.
(#) Norberto válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Még egyszer leírom.

Ha nem szerepel rajta a kék színű Elsőbbségi felirat, akkor nem fognak kapkodni a gyűjtőhelyeken a szétválogatásával. Ez szerintem teljesen egyértelmű és logikus.
(#) klemo86 hozzászólása Júl 30, 2009 /

Na, jó éjt mindenkinek, akkor holnap találkozunk Pesten a modellvasút kiállításon (akikkel találkozunk)
(#) maTaKee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Üdv!
Itt a cím: A.tizedes.meg.a.tobbiek.1965.Hun.DVDRip.XviD-SF nekem tetszik
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Ha már a dobolásnál tartunk: Link
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Júl 30, 2009 /

Ez halálos volt! Ekkora Flashelni!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

Ha jól láttam, nincsenek ott dobok, vagy csak az én hardveres leképezésemmel van a baj, és nem látta azt a layer -t, amin a dobok is látszódának. Lehet hogy frissítenem kéne a DirektX10 -esmet.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

Vagy csak csupán fel kellett volna venned a Virtual Reality 3D szemüvegedet. Bővebben: Link Érdemes végignézni!

Kifagyott a windóz! Megfotál!

Akkor mára megyek, mert kezdődik a Simson család ! Szép álmosat mindenkinek!
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

Számomra nem ő a nagy dobás a családban, hanem a lánya Gemma. :wink:
(#) moltam hozzászólása Júl 31, 2009 /

Szerintetek érdemes Win 98 SE helyett WinMe-t felrakni egy 166Mhz procis 32Mb RAM os gépre?
Néztem a rendszerszükségleteket.minimum system requirementsÉppen hogy...
(#) valve válasza moltam hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

A Windows Me egy nagy kalap tehén trágya... Maradj a Windows 98 SE -nél. (saját vélemény)
(#) potyo válasza valve hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

Sok gépen valóban, egyes gépeken viszont meglepően stabil tud lenni a WinME. A 32MB RAM miatt viszont én sem ajánlom. Annakidején használtam ennyi rammal, de állandóan a merevlemezt csörgette.

Esetleg meg lehetne próbálni egy megkopasztott win2000-t.
(#) moltam válasza potyo hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

Sajnos mind a 4 RAM slot tele van.DIMM RAM ból 8MB a legnagyobb "kiszerelés"?
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

Jelentem, az ötleted el lett lopva, majd megvalósítva Bővebben: Link
Következő: »»   627 / 3604
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem