Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt hittem MSN-en tartjátok a kapcsolatot.
![]() Így hogy leszek "don"! ![]()
Álmodj, álmodban álmodiként álságosan áskálódva állandóan állatságokat!
![]()
Hűűű
![]() Ezt felfogni ![]() Ez saját kitalálás? vagy valami idézet? ![]() Na jó, én most megyek állványt csinálni.. Üdv!
Minden kalapom megemelem a muki előtt... :kalap:
Ez hihetetlen!
![]() Ehhez már tudás kell ![]() Nagyon jó!
Üdv!
Ismét a motorfestést hoznám szóba: Tehát fémtisztára csiszoltam, és le "cr" -eztem (rozsdaoldó, -gátló), most már fújhatom alapozóval, és utána fetékkel, ugye?
Uraim.
GPS vevöt kellene vennem a mobilomhoz.Milyet tudnátok ajánlani? bluetoth-os kellene nekem. vagy ezek a vevök mind egyformák?Mindegy milyet veszek bármelyik jo a telefonomhoz? ![]() szerk: A telefonom Sonyericsson p990i
Köszönöm.utánnanézek az eszköznek :yes:
Érdekes, hogyha csak úgy szembejönne velem az utcán, nem mondanám róla, hogy "dárrrenbézre dudorog"
![]()
Há' még jó hogy, hiszen ez nem is az, hanem dance & liquid trance keveréke
![]()
Mé, ránézésből rólam se mondanád hogy csipázom a trance stílust.
![]()
Hajjajj!
Ha látták volna a többiek szamócát, ahogy a kecsói Audiofil Találkozón a trance zenére nyomta a táncot... tiszta profi volt a srác! Party-hangulatot teremtett 2 perc alatt! ![]() ![]() Vajon kapok ezért "barackot" alkolomadtán? ![]()
Barackot? Hát... Ő tud másokat is osztogatni.
![]() Ha már partyhangulat: A kedvenc előadóművésznőm "partihangulat"-ja. Link Érdemes végignézni. Egyébként, 31 évesen már túl van 22 nagylemezen, 16 kislemezen, 2 koncert filmen (Live at Berlin Philharmonie, Live at the Royal Albert Hall), 3 video CD-n... Az első Philharmoniai koncrtje 10 évesen volt. Ezek után már nem is meglepő, hogy Ő is október 27.én született, úgy mint 196 évvel ezelőtt Paganini. Mondja valaki, hogy a csillagok állásának semmi közük hozzá. ![]()
Nem tud valaki valami jó videó konvertert? Mert csináltam egy 4 perces videót (negyvenvalahány kép effektekkel+alá zene) Adobe Premiere 7-el és exportálva az avi mérete 860MB
![]()
Milyen minősége van (képméret)? Esetleg probáld meg a VirtualDub-ot...
Na igen, logikusan végiggondolva minőségromlás nélkül nem lehet ennél jobban összegyűrni mert 720*576 (PAL) a felbontása. De gondolom ez a videó MyVipre menne, ott meg nem vagyok jártas hogy mekkora felbontásba alakitja át a vidit. Vagy amilyenbe fel rakja az ember olyanba játsza le?
Idétlen kérdés: melyiket kell innen letölteni. Mondjuk egyik se akar lejönni...
![]() szerk.: sikerült ![]()
Üdv mindenkinek.
Nagyon nagy ma itt a hőség. Egy kérdésem lenne. Ki látta már Tenacious D, avagy a kerek rockerek c. fílmet? Csak azért kérdezem mert Rapidban töltöm le (egyszerre több filmmel együtt), és így elsőre nem tűnik rossz filmnek. Szerk.: találtam jó kis klienseket, amivel simán letudok tölteni az F$X, $Rpid, $data -ról ![]()
Szamóca linkjéről sikerült leszedni, de azért köszi
![]() Valahogy elkerülte a figyelmemet hogy van a világon MP4 formátum is ![]()
Nekem az egyik kedvenc színészem Jack Black. Szerintem ez az egyik legjobb filmje. (A zenés betétekhez meg ajánlott a magyar a szöveg, de ha megy az angol, nagyokat fogsz röhögni)
![]()
Hehe, tudtam, hogy valaki észre fogja venni a stiklit, még azon is gondolkodtam, hogy beleírom a hozzászólásba, de hát ha egyszer a szigetreklámban nem trance volt akkor mit tegyek.
![]()
Köszi.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |