Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   628 / 3604
(#) _ampervadasz_ válasza moltam hozzászólására (») Júl 31, 2009 /

Üdv. Ez alapján eltudod dönteni hogy neked melyi klessz a legjobb aszámodra. A lényeget közli.

Ha már itt tartottunk akkor, ebben a topicban tudna valaki segíteni?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 1, 2009 /

Jóéjszakát mindenkinek!

Lenne egy egetverően, nagy kérésem / kérdésem.
Az a helyzet, hogy egy másfél hete nem kapcsoltam ki a notebookom, mert javítottam az arányom a torrenttanyán, illetve FTP -n keresztül töltök is jelenleg vele. Korábban is kitettem ilyen strapabíró, megterhelésnek. Akadály nélkül vette akkor is, és most is atémát. Jelenleg semmiylen probléma nincsen vele, de aggódok hogy egy kicsit nagyon felfűt. Ráteszem a kezem alig tapasztalok melegedést, az alját is megfogtam nem is meleg annyira. A ventillátor alig megy, csak bekapcsoláskor pörög fel, úgy fél percig, aztán beáll egy alapra. Jeleneg sem pörög annyira, és 59 - 65C fok között ingadoznak mag hömérsékletek. Ráadásul 75C is elért amikor a laptoppal tölöttem le egyszerre, és hálózatban máris illesztettem össze a fájldarabokat, kitömörítve egy másik számítógépre. Tehát a CPU a hálózati folyamatoktól van leterhelve, illetve az iexplorer alkalmazástól, amit a kliensszoftver használ a letöltésvezérléshez. Szóval a kérésem az lenne hogy hp compaq nx7300 notebookhoz, ventillátorvezérlő szoftvert hol lehet találni?

Az alábbi képen látható fényképen, egy házilagos megoldással, tudom 50C fok közvetlen környékén tartani hőmérsékletet.
(#) mark.budai válasza potyo hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Win2000? Nekem arról az a véleményem, mint Valve-nak a Win ME-ről.
(#) Müszi válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Hát nemtudom, nekem mindkét rendszer jól tette a dolgát, semmi gondom nem volt velük
(#) mark.budai válasza Müszi hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Én szeretem a ME-t, de a 2000-rel nem vagyok jóban.
(#) valve válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

A Windows 2000-ről nekem a tapasztalatom az, hogy hálózati szempontból nagyon stabil.
Windows XP után ha a hálózaton lenne a hangsúly akkor a Windows 2000 lenne második helyen.

Ha kiadták volna a második kiadását a Windows ME-nek mint a Windows 98-nak a Second Edition vagyis SE akkor tehát a Windows ME-nek az lenne a neve, hogy Windows MESE...
(#) mark.budai válasza valve hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Igen, a hálózatra stabil, de másra szerintem nem éri meg feltelepíteni, most már itt az XP, Vista, meg lassan a Windows 7.
A MESÉt meg nem adták ki, nem is csinálták, mert elsőre sikerült elfogadhatóan megcsinálni, nem mint a 98-at.
De ott a Win95, na az tényleg jó, megérné feltelepíteni. Csak az a baj, hogy ezekre a 2-3-4 magos PC-kre nem mennek fel, de még az egymagosakra sem, meg ott a videókártya, a driverek. A mostani hardwerekhez már nem találnák Win95-re drivert, de még a 2K-ra sem.
(#) sprofan válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Vekem is ez volt, 65 és 70 között cikázott a hőmérséklet, aztán kedden vettem hővezető pasztát hogy majd alaposan átkenem meg portalanítom (havonta szoktam takarítani). Ez is kb. 1 hónapja volt tisztítva, de most valamiért olyan eszméletlen mennyiségű retket összeszedett a venti és a borda közötti részen hogy az nem is igaz Csoda hogy egyáltalán 70°C-nál nem ment feljebb. Most alapos takarítás után keményen húzva sem megy 45°C fölé.
(#) _ampervadasz_ válasza sprofan hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Nállam tiszta a rendszer. Amióta megvettem azóta egyszer volt szétszedve, akkor is kb egy hónapja, mert nagyon elfojtotta a ventit a por. Akkor már fagyogatott is, szóval biztos hogy, 70°C felett volt.

Hűtőpasztát cseréltél? Mert én azt vettem észre, ezek a gyárak egyrészt zsugoriak, másrész fele addig sem bírják mint amit én nyomok rá. Ha ige, akor tegyél egy 4cm-es ventit oda ahol a levegőt szívja be, többre mész vele mint azzal a nagy izével

Idézet:
„tegyél egy 4cm-es ventit oda ahol a levegőt szívja be”

Erre azt tudom mondani, hogy ha tényleg szedtél szét laptopot, és ebből a szériából, akkor tudhatnád, hogy felülröl szívja be a lvegetőt, Q, W, E, A, S, Dw billentyűk alatt szívja be.

Másrész apasztával nincsen gond. A Chipkészleten valami fura gmuiszerű hővezető lapka van, amit ha erősen megynyom, akkor tényleg olyan mint a gyurma.

Tényleg szedtél szét ilyen szériát..... ki mondta hogy szedtem szét?
Nekem csak Acer notikkal volt dolgom, azoknak általában oldalt, vagy az F1-F3 billentyűk alatt alul van a nyílás.
Nekem olyan a videó procin van, meglehetősen furcsa élőlény....

Idézet:
„ki mondta hogy szedtem szét”
Azt hittem, hogy igen, mert nem az ellenkezőjéről győzödtem meg az irásodban.

Köszönöm a segítséged. Remélhetőleg lessz valami megoldás.
(#) kiskacsa2009 hozzászólása Aug 1, 2009 /

Sziasztok!
Épp a Tesco-ban jártam az előbb, és tátva maradt a szám, attól amit láttam... A kis árcédulák helyett, ilyen kis lcd panelos kütyü volt kirakva... Ti már láttátok? Szerintetek csipog, ha kiviszem?
(#) szamóca válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

A praktiban már régebben is használták. Én nem próbálnám meg a helyedben kivinni több okból kifolyólag.
(#) kiskacsa2009 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Elmondanád nekem azt a több okot akár privátban??
(#) szamóca válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Mert lopni csúnya dolog, valószínű hogy tartalmaz RFID technológiát, ciki ha buksz vele, meg mire is használnád azon kívűl hogy nézegetnéd.
(#) Moderátor hozzászólása Aug 1, 2009

Megnyugatatásul Mindenkinek!

Frankye mesternek semmi problémája, él és virul, ép és egészséges, az egyetlen bökkenő, ami miatt jóideje már nem volt az oldalon: a számítógépe megmakacsolta magát.

De remélhetőleg nagyon rövid időn belül ismét köreinkben tudhatjuk Őt!
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Idézet:
„Megspóroltál egy telefont...”

Hogy érted ezt?

A te hívásodat spóroltam meg, mármint te is fel akartad hívni? :crazya:

Én hívtam fel az előbb őt.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Nincs semmi probléma, ez az információ Frankye-ről többet ért, mint ezek a piti összegek a telefonhívások miatt.

Igazam van, vagy igazam van köbzoli?
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Én voltam a felbujtó! :hehe:
Megyek neked egy őszilével Norbi.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Aztatat má rég megittam! :finom:
Csak bótira tudlak meghívni.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Szamóca pálinka?
Létezik ilyen?
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Miket nem tud meg az ember
Igaz én ellenzem az alkoholt
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Pedig én Miskolcon vettem szamóca pálinkát a csajoknak, de horribilis ára volt. 1400/dl
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Miskolcon?
Na ne már, és nem ugrottál be?

"Régen" Arnóton laktam.
De szoktam lejárni a haverokhoz.
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Ha még ott laknál milyen jó lenne

A haverok is mindig ezt mondják.
Ecsegen a Műv. házba még diszkóztam is valamikor.
(#) radocziandras válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 1, 2009 /

Még a meggybor milyen finom tud lenni :pias: Csak sajnos eléggé erős.
Következő: »»   628 / 3604
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem