Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bővebben: Link itt vanna a nappal készült fotók a boon.on am vannak videómim ahol nagyon aktív a tűz csak nem tudom sehova fel tölteni mert csak 7 megás a legkisebb..
Hát én sem tudnák a helyesírásra figyelni! Ne is az, hogy esetleg fáradt, hanem mennyire meg lehet még mindig lepődve 7805 kolléga! De ezt a helyesírást ilyenkor még szép, hogy elnézzük.
7805 (494263): A lány helyében nem lennék!
www.youtube.com -ra regisztrálj fel. Videónként nem haladhatja meg a 1024MiB -ot, és 10 percnél nem lehet hoszabb. Tehát a 7 megás az jó, csak 10 percnél ne legyen hoszabb, ha mégis, akkor a movie$markerrel tudod "darabolni".
Késöbb még leszek, minden jót, kitartást! :kalap:
nincs valami más?? mint a youtube mert azt utálom..**** regelni rajta.
Moderálva. Én megértem hogy sokkos állapotban vagy, de jó lenne ha innentől odafigyelnél arra mit, és hogyan írsz. Javaslom pihenj egy keveset, s majd utána kommentáld az szomorú eseményekkel kapcsolatos észrevételeidet. szamóca
csak ezt az egy helyet ismerem / használom.
Egyszerű oda is reggelni. Kell egy usernév, egy két apró beállítás, aktiválod amilra küldött linkkel, és máris tudsz feltölteni videót. Maga feltöltés is pofonegyszerű.
oké
Biztos.de nem ennyi re közelről..
Ez megdöbbentő!
Hogy itt mi lenne,ha tűz ütne ki? A házban egy tűzcsap sincs,se poroltó semmi,amivel védekezni lehetne tűz esetén. Uram isten,most nézem! 7-10. emeletig? :eek2: Én 13 évig éltem panelházban,ott még voltak félemeletenként beszerelve tűzcsapok,ahová a vizet alulról nyomták fel,tűzoltó kocsiból vagy tűzcsapból.
Itt egy k.va tűz csap sincs csak 5 km-re innen kb..ja és se őporoltó se semi csak a tűzoltó kocsibol lehet vizük ha oltani kell... ja és nem tudták hol lehet elzárni a gázt nekem kellet megmutatni hogy minden lépcsöház mögött van...
Ha nagyon szeretnéd feltölteni őket:Bővebben: Link
Ez a mai technika... :no:
Ezek miatt a szakik miatt én néha sírni tudnék Tűzesetet én is láttam már,talán hallottatok is róla,egy 15 emeletes házban gyulladt ki két lakás,szerencsére nem esett baja senkinek,viszont egy kutya kiugrott az ablakon
és a legjobb hogy miskolcon csak 10 emeletes a legmagasabb létrás autó.. és vanak 20 emletes panelházak..
Sziasztok
Szerintem egy picit jobb lenne témát váltani, de nem akarok mégsem elmenni a történtek mellett, tényleg borzalmasak a képek... Van egy webáruház ahonnan szeretnék vásárolni. Mindenből kettő van az egyiknél: Idézet: „A feltüntetett ár bruttó, különbözeti adózás szerinti ár.” Ez majdnem 12.000,-Ft-al olcsóbb mint az amelyikhez a következő van írva: Idézet: „Az ár bruttó 25% ÁFÁt tartalmaz.” A különbözeti adózás leírásának ez van megadva: Idézet: „A *-al megjelölt árak, bruttó, különbözeti adózás szerinti árak, és bruttó fizetésre vonatkoznak, amelyből Áfá-t visszaigényelni nem lehet (ez a számlán is fel lesz tüntetve), de költségként el lehet számolni. A cég az 1992-es évi LXXIV. törvény alapján jogosult a különbözeti adózásra.” Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy én mint Magánember megvehetem-e az olcsóbbat, amelyiknek az ára Idézet: „A feltüntetett ár bruttó, különbözeti adózás szerinti ár.” Ezt nem nagyon értem, de hátha tudtok segíteni... Köszi szépen
Most volt a híradó!
Ez igen csak megdöbbentő 7805 kolléga! Nagyon sajnállak!
Az estiben több lessz. de szerencsére neem nem keletkezett káromn én a 8-szám alat lakom az meg 20
Akkor semmi baj!
És rossz bele gondolni,hogy azért a lakásban olyankor minden szét ég,milliók vesznek el,és van akinek nincs biztosítása. Amúgy te is szerepeltél a TV-ben?
nem néztem majd este de lehet hogy felvetek amikor fotózta
de a szag nem szellözött még ki éétt nikecel bútor minden..egy lány mondta hogy az alsó lakásban él a családjával és térdig ért a víz....
Pénteki történet képekben. Párom ujján a kísérőgyűrű. A kismacskánk is szerepel a képen, neve gojszli. És még a tegnapi utcabál Bélapátfalván.
Jéé... ugyan ilyen UBB-1002-es keverőm van
Ha jól nézem az is az.
Köszönöm szépen a gratulációkat!
vtsoftware: a keverő nem az én tulajdonom. patexati: Igen sőt bírta a rázkódást is. köbzoli: Köszönöm, nem tekézek, de tudom hol van a tekepálya. Barátnőm nagyon örült a pénteki napnak. Én 20 30 ig voltam csak segíteni, de jobb is hogy nem maradtam.
Az nemjó
Csak van biztosításuk... A víz meg gondolom a tűzoltásnál fojt le.
Igen tűz oltásnál és természetesen a tűzcsapból nem jött a víz...ezért volt ennyi kocsi..ja és sok embernek nincs biztosítása.
Egyik kollégánknál voltam tegnap, akivel jó barátok lettünk. Nem tudtam felocsúdni a meglepetéstől. Én is ilyen szőnyeget akarok!!! A talány: kinél voltam én? Közülünk ki lehet ennyire megszállott? Majdnem mindenki... Ha nem találjátok ki, elárulom, addig is furdaljon a kíváncsiság benneteket
Én tudom, de nem mondom meg. De egy biztos, hogy nem nálam. :yes:
Szia Van még elektrotanya meghívód?
Ha van légy oly kedves a viktorov@freemail.hu ra küldeni.
Egy apró kérdés. Nem tudom ki emlékszek, de Rhoda Scott párszor járt Magyarországon. Ennek tiszteletére 2 db vinil lemezt adtak ki. Az egyiken musicalek voltak. Nem tudja valaki az eredeti címeiket? a lemezre csak magyarul írták rá. Próbálkoztam visszaforditani angolra, de nem ment. sem gugli sem jútyubi nem hozott ki értelems találatot.
elektro tanyára lehet regelni, még nyílt. Más. Ehhez mit szóltok? Nonszensz
Idézet: „A jogvédő szövetség szerint, a nyilatkozat nem lehet hiteles és érvényes, mert szerintük Ön minden bizonnyal HAZUDIK, ezért, ha a lemezt nem hozza el vagy nem vásárolja meg és úgy adunk CD-átiratot, akkor bizony elkövetjük a szerzői és szomszédos jogok megsértését.” Ragyogó! Mi lesz a következő? veszek egy böllérkést a boltban, és mehetek is leülni a négy évet, mert azzal gyilkolni is lehet?! Egyáltalán mi az, hogy a CD-k re 50 Ft díjat szed a MAHASZ, hogy biztos, hogy arra én illegális másolatot fogok készíteni?! Nem az összeg ellen van kifogásom, hanem az elv. Eleve törvénysértőnek néznek?! Azt a kutya meg a macska... Szerk.: A sötét középkorban volt az, hogy a vádlottnak kellett bizonyítani az ártatlanságát... |
Bejelentkezés
Hirdetés |